Regisztráció Blogot indítok
Adatok
maritimer

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az utazás megszervezésekor sokan elveszünk a részletekben, hogy most akkor melyik országba milyen dokumentumot is kell pontosan magunkkal vinnünk. A probléma nagyon is létező, hiszen a majdnem 200 országgal meglévő magyar és EU-s megállapodásokban kiigazodni nem mindig könnyű. Ebben szeretnénk most…..
Van, aki a reptéren alszik és klotyós vízen él. Van, aki a külvárosban száll meg, de sztéket zabál. Van, aki fertőtleníti a ruháját, ha fapadosra kell letennie a seggét. Van a fikamatyi, aki direkt tojik a szabályokra, aztán teli szájjal gyalázza a rendszert. És van, aki a gépen…..
Nektek mi jut eszetekbe Las Vegasról? Valószinűleg az ugrik be elsőként, ami a legtöbb embernek : a szerencsejáték, a mesés éjszakai fények,a csillogás, hatalmas limuzinok és hajnalig tartó bulik. Pedig napközben is van ám élet ebben a pezsgő városban! A kaszinózásból és…..
Legalábbis ezt állítja az angol Sun bulvárlapnak egy Karesz becenevű, állítólagos egykori szerb maffiózó (A szerb és a horvát sajtó "Kareš"-két emlegeti, valószínűleg egy Károly keresztnevű vajdasági magyar emberről lehet szó. Nem tartozik szorosan a tárgyhoz, de szomorú,…..
Itt a Homáron igen sokat lehet olvasni az utasok előadásában arról, hogy a BKV alkalmazottai hogyan alázzák meg/verik át/inzultálják a Naiv Ügyfeleket. Arról már sokkal kevesebbet találni, hogy ez az egész hogy néz ki a másik oldalról. Arról pedig még soha nem posztoltunk egy…..
maritimer 2010.01.07 13:39:57
@1 öreg: Öreg, a cikkben valóban egyes egyedi esetek is kiemelésre, felnagyitásra kerültek, de te ugyanúgy irsz csak forditva. A nagy általánosságról, elfedve a létező problémákat.
Először is, az iró nem a tegnapi állapotokról irt hanem az UV korszakról X évvel ezelőttről ezért kár a mai állapotokkal összehasonlitani.
2)A stopperes sebességmérést valóban törvényesnek minősitették, de ETIKUS és TISZTESSÉGES megoldásnak tartottad?
Nincs fotó, videofelvétel csak annak a két embernek a szava aki a mérést végezte. A másik félnek nincs semmi a kezében amivel bizonyithatott volna.
És igen, VOLT olyan nem is egy és nem is kettő amikor prémium növelés vagy fegyelmezés céljából szándékosan irtak nem valós értéket a sebességmérésről készült jelentésbe, gyakran felsőbb utasitásra. VOLT ilyen, mégha az esetek nagy részében tisztességesek voltak az ellenőrzést végzők.
3) A siruha ügyben megint csak részigazságot ir mindkét fél.
4) A 41-esen NEM MINDIG volt 8-10 perc a végállomáson, késő este vagy hajnalban már csak 2-2 perc mindkét végén.
5) Igaz, hogy a konténer ideiglenes megoldás volt, de NEM KÉT NAPIG TARTOTT az ideiglenessége, fűtés volt benne, csak meg volt tiltva a használata - tehát valójában nem volt, mintahogy szódagép sem volt benne.
6)Valóban kaptak a vezetők WC papirt, havonta 1 tekercset. Te ennyit használsz egy hónapban? Ettől függetlenül még a végállomáson lehetett volna ez is és szappan is. TÖBBNYIRE volt is, de csak többnyire és nem mindig és nem mindenhol.
Szóval ha csúsztatásokkal vádolsz valakit, figyelj arra, hogy te se csúsztass.