Regisztráció Blogot indítok
Adatok
adi_

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez az iPad olyan friss, hogy még meleg. Alig három napja kezdték el a forgalmazását, ráadásul a kezemben tartott darabnak története van, hiszen Handrás majdnem 24 órát állt érte sorba. Az elsők közt távozott a 5th Avenue-n található Apple Store-ból, ami előtt addigra már…..
Clone Wars Blog OFF! 2009.11.01 09:51:00
Az a helyzet, hogy vannak olyan kommentek, amik egyik bejegyzéssel sem kapcsolatosak. Ezeket a kommenteket mostanában a Children of the Force bejegyzéshez szoktuk írni, fene tudja hogy miért... Szóval mostantól, ha van valami olyan közölnivalód, ami nem kapcsolódik a blog egyik…..
adi_ 2010.01.08 21:38:59
@ffixer:
Értelek. Én azért majd végiglövöm és elmondom ha még aktuális sírtam e rajta vagy csak egyszerűen sz@r, esetleg mindkettő egyszerre.
Nyilván nem egy Fallout 3 minőség.
De attól még rajongok a sorozatért, ha nem baj.
Úgy tűnik a 14. rész a szokásosnál kicsit később lett feltöltve, úgyhogy még nem lehet online megnézni, csak letölteni (KATT). De szerintem csak idő kérdése, és már nézhető lesz, illetve felirat is lesz. Egyébként érdemes megnézni az sw-s adatlapot is, mert megnézhetitek a…..
A Clone Wars második évadjáról sok minden elmondható, de az nem, hogy az epizódok egyenletesen vannak beosztva. Először zavartalanul végig nézhettünk négy részt, utána pedig jött egy - ha jól emlékszem- három hetes szünet, amit végül is őszi szünetként is fel lehet fogni.…..
Holnap (az amcsiknál ma) érkezik a legújabb rész, a 11.-ik. Amikor először hallottam erről, már előre elkezdtem kételkedni abban, hogy ez az epizód jó lesz. Az alap sztorit (Ashokának lenyúlják a fénykardját, és egy jedi mester segít neki visszaszerezni) még mindig nagy-nagy…..
A második évad első kétszámjegyű epizódja ott kezdődik, ahol a 9.-ik abbamaradt. Még pedig az ott maradt abba, hogy egy leszálló hajó, és néhány mentőkabin elhagyta Grievous hajóját, és elindult a Saleucami bolygó felé. Az egyik ilyen mentőkabinban volt Grievous is, tehát…..
adi_ 2010.01.07 20:05:41
@Omy:
Világos!! Most olvastam utánna a Geonosis-i csata után 3évvel van a Revenge of the Sith kezdete azaz palpatine kiszabadítása.
Tehát anakin 21 évesen lesz vader.
adi_ 2010.01.07 20:06:31
@Omy:
Világos!! Most olvastam utánna a Geonosis-i csata után 3évvel van a Revenge of the Sith kezdete azaz palpatine kiszabadítása.
Tehát anakin 21 évesen lesz vader.
adi_ 2010.01.07 22:35:16
@GrievousTábornok:
Szerintem is maradtak erőérzékeny ifjak a galaxisban, de jediből és sithből is 2-2 maradt. Anakin beváltotta a jóslatot és egyensúlyt hozott az erőbe. lehet ironikus de igaz.
Most szigorúan maradva a saga-nál és nem megfűszerezve azt a Force Unleasheddel meg a regényekkel.

Rex szerintem megmurdel elvégre 100 rész körülire lett tervezve a sorozat majd meglátjuk mi jön ki belőle mennyit adnak le.

Kövi rész január 22-én.
Végre itt van, megérkezett a várva várt duplapremier. Ennek a duplapremiernek az első "feléről", a Grievous Intriuge-ről már egyébként is lehetett tudni, hogy tele lesz fénykardpárbajokkal - vagy legalább is lesz benne- lesznek benne új jedik (Eeth Koth & Adi Gallia),…..
adi_ 2010.01.07 13:28:54
@grievous: Ez a grievous-ös köhögés azért furcsa hogy mindenki ezt mondja mert az amikor Windu erővel megszorongatja az közvetlenül Palpatine elrablása előtt van időben. Azaz úton a parancsnoki hajóra Corucsant-ban. Ahol tudjuk a Revenge of the Sith folytatódik. Mármint az űrcsatával.

A sorozat pedig valahol a Geonsis-i csata után folyik és Palaptine elfogása előtt méghozzá 10 éves időintervallumban.

Csak a háború vége felé jut el a harc egészen corucsantig mikor a távoli bolygókat is sorra vették.

Mindebből az következik, hogy nem Windu miatt köhög Grievous a clone wars sorozatban.

Kéréds továbbra is jogos, mitől?
adi_ 2010.01.07 15:38:20
@Darth Sky:
Minden ami SW az uccsó játékig ami kapcsolódik a saga-hoz kell hogy lukács rábólintson.
Én betudom annak, hogy az a sorozat 2002-2005 között ment le és akkor még nem volt kósza gondolat sem az új 3danimált.

Amúgy az IMDB szerint a 2002es sorozatban is közreműködött Lucas mind a 25 részben.
adi_ 2010.01.07 19:26:41
@Darth Sky:
Na ezen a regényes dolgon énis elgondolkodtam és teljesen egyetértek veled.
Amúgy meg teljesen midnegy hogy melyik sorozat mit mesél el. nyilvánvaló, hogy a korkülönbség is közrejátszott meg mint említettem az, hogy nem gondolták, hogy lesz 3d anime!

Csak ezt vitatom, hogy vki látta a 2002es sorozatot és ráhúzza grievous köhögését arra, hogy windu.

Mert a 3d esetében nem ez áll fenn!!