Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dr. Szép

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egeret szült a Kúria - röviden ezt történt hétfőn, miután a testület jogegységi döntésében kimondta, van olyan, hogy devizahitel. Miklós barátommal úgy döntöttünk, hogy közösen merengünk egyet ezen a híren, részint mert mindketten írtunk már a témáról, részint mert…..
Dr. Szép 2013.12.17 18:47:26
@Hátrányos helyzetű kaviár: De hát már meg is fizettették. Volt végtörlesztés rendkívül kedvező áron. Az összes politikus élt is vele.
Dr. Szép 2013.12.17 19:13:21
@Hátrányos helyzetű kaviár: Szerintem semmi közöd ahhoz, hogy ki mire költi a pénzét. Ahogy másnak sincs hozzá köze.
Ha azért vett fel hitelt, hogy kurvákra költse az összeset, akkor sem indokolja semmi az egyoldalú szerződésmódosítást.
Dr. Szép 2013.12.18 09:41:49
@kowee: Mindig azt hittem, hogy a CDS felár teljesen virtuális, amit a bankok soha, sehova nem fizetnek, de tőled beszedik.
A szép ártatlan gyerekszerelmeknek is vége szakad egyszer. Kéne táborba járni felnőttként is.a kép innenSziasztok szakítósok!Párszor olvastam a blogon lévő sztorikat, végül úgy döntöttem, én is megírom a sajátomat. Nem baj, ha nem teszitek ki, nekem jól esik leírni. A…..
Dr. Szép 2010.09.16 14:55:24
@Zsit (nyau és rémizé): @Muha:
Bizony én is örültem, ha az ujjamat dugdoshattam, nem hogy az egész tenyeremet...
 Egy nem vonzó punk vallomása.Üdv szakítósok!Előre szólok, ez nem éppen egy szokásos szakításos történet. Sőt, szakításosnak sem tudnám nevezni, párkapcsolat híján. Na mindegy, tanulságokat le lehet vonni.22 éves punk srác vagyok. Húgommal élek egy kétszobás családi…..
Dr. Szép 2010.01.07 20:36:52
@piréz vitéz / életértelmező-kéziszótár: Na akkor küldöd a rekesz sört amit megbeszéltünk?
 Az első mindig szar. Mert jó.Kedves Szakítósok!Ha a blogot olvasom mindíg találok olyat amibe bele illik az én történetem, de még nem mertem írni...Most meg teszem.Az én történetem egy táborral kezdődött.Iskolai szervezésű tábor volt, én voltam a legfiatalabb (16).…..