Regisztráció Blogot indítok
Adatok
(^.^)Roby(^.^)

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jól van, jól van... Gyerekes disznók vagyunk mind, de leginkább "ZalyBarzini", mert ő készítette ;) Az utóbbi hetekben elkezdtem játszani az új Brothers in Arms résszel.Meguntam,és búcsúzóul megdobtam a barátaimat egy gránáttal,akik erre heves és félreérthető…..
(^.^)Roby(^.^) 2010.07.08 16:20:31
Drámai fordulatok! Küldte: FikuszKukisz (Kecskeméti Auchanból)   ..
Rossz PC játékok sorozat Update 2010.07.03 18:25:00
A következő alanyt a héten már végigvittem egyszer, most vasárnap nekiállok a felvételek rögzítésének is. Az ötletek hozzá már megvannak, mondhatom, lengyel barátaink megint megelégedtek egy bődületes baromsággal... Az élvezeti faktor valahol 0 és a nagyon kevés között van.…..
Attila küldött nekem egy érdekes videót, ahol egy számomra eddig ismeretlen, de kifejezetten élvezhető amerikai videós készít egy listát, a legrosszabb játékokról. Üdítően hat, hogy nem a szokásos nevek fordulnak elő, ettől függetlenül nem lehetett vitás, hogy ki lesz a #1. De…..
Azt már a Bus Driver videómnál is bevallottam, hogy a játék arra kifejezetten alkalmas, hogy a KRESZ-re fittyet hányva csak úgy szórakozottan furikázzunk. Ezt gondolhatta egy úriember is, aki ügyesen feltuningolta a buszát, hogy mások testi épségére nem ügyelve száguldhasson az…..
(^.^)Roby(^.^) 2010.05.24 18:22:58
Igen ilyen is van. Emlékszem még, milyen hisztéria volt petíciókkal meg ilyenekkel, hogy jelenjen meg végre a várva várt folytatás. A CNN George Double-Bush* beszédét is félbeszakította anno, mikor bejelentették a nagy hírt. Ha jól látom, most már egy Monster Truck(!) is…..
Ezt nem én mondom Nem Komolyan A játék neve: Szar játék  Itt letölthetitekÉs hiába az őszinte cím, közel sem nevezném szarnak. Csak pokolian nehéz egy idő után..
Nemcopyz készített egy kis videót, köszi :) Ha már itt tartunk, hamarosan kezdődik az utolsó Lost évad, úgyhogy készüljetek ;)  ..