Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bandiablo

14 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Most, hogy Iniesta lövésének híre a legeldugottabb halászfalvakba is eljutott, lassan ülepedni kezd a futballáradat méteres hordaléka. Azon túl, hogy rendszeresen naplóztak, csodáltak, ekéztek, az NST szerzői megpróbálják egyenként szétbontani és összerakni a világbajnokságot.…..
Bandiablo 2010.07.19 14:45:21
@raoul_duke: Tornyi valahol a Közel-Keleten van, Bicskeiről nem is hall az ember, Verebes és az öreg Mészöly néhanapján elmondja a véleményét, de ez nem jelenti azt hogy a mai magyar labdarúgás fontos tényezői ők. Az hogy a válogatottal mit kezdett annak idején utóbbi kettő az teljesen más kérdés...
Bandiablo 2010.07.19 14:49:57
@exeaxe: Szűkös az időkeret, ezt elfogadom. Csak az a baj, hogy ennyi erővel minket, kommentelőket is asztalhoz lehetne ültetni, nem nagyzolásképpen mondom, de talán 4-5 értelmes mondatot mi is hozzá tudtunk volna szólni mindegyik meccshez. Pontosan azért kellenének jó nevű szakemberek ilyen helyekre, hogy ne azt mondják el, amit amúgy is látsz a képernyőn...
Bandiablo 2010.07.19 12:52:45
@popp: Mészöly Géza volt a legjobb. Az egyik legtehetségesebb fiatal magyar edző, jó kommunikációs készséggel megáldva...
Örvényhívó felhívta a figyelmünket rá, hogy van egy mulasztásunk, ezt pótoljuk most. A poszt ötlete már akkor megfogant, amikor a hazatérő Somos bros. történeteit végighallgattuk az országról, a városokról, a stadionokról, és úgy általában az egész világbajnokságot…..
„Mindenért vállalom a felelősséget. Amikor egy csapat képtelen egy ilyen mérkőzésen azt nyújtani, amit tud, az azt jelenti, hogy az edző nem készítette fel megfelelően.” Ezek Marcello Lippi roppant sportszerű, igazi úriemberhez illő mondatai. Tulajdonképpen ezzel…..
Bandiablo 2010.06.25 09:11:16
@Anthony (kick-ass): Személy szerint nekem Cassano-val az a bajom, hogy egyik nap világklasszis szinten játszik, másik nap általános iskolás színvonalon. Balotellit meg addig szerintem Prandelli sem hívja be a keretbe, amíg nem nő be a feje lágya. Santont Lippi behívta volna, ha nem lett volna folyton sérült. Rossit én küldtem volna meghívót, mondjuk Iaquinta helyére...
     A mai bejegyzés apropója a köztévé reggeli műsora. Két beszélgetés között B. János szerkesztő úr HATÁRONTÚLI NAPILAPOK napi szemléjét tartotta. Nem hittem sem a fülemnek, sem a szememnek. Abban a televízióban ahol évekig a keményen ballib propagandát…..
Black'n White Madridi mese 2010.05.23 22:18:00
  Ribéry azért hiányzott, Arjen egyedül kevés volt, Olic ezúttal inkább Lucio és Samuel kemény őrizetét szenvedte. Milito mindent vitt, Sneijder ügyesen passzolt, José ismét megmutatta, jelenleg ő a legnagyobb stratéga az edzőpiacon. Röviden így is össze lehetett…..
Bagatellizáljuk Trianont. Ez ma a módi. Helyette ujjongó tömeg kiséretében patkódobogás tölti be a Hősök Terét, az ottlévők igen jelentős részének talán fogalma se lesz róla, mire kellene aznap emlékezniük. B. Tamás már megmondta a hvg-ben, Trianon voltaképpen igazságos…..
Black'n White Vége a mesének... 2010.04.29 13:36:00
Szokás szerint borult a papírforma, bebizonyosodott ismét, hogy a labda gömbölyű, azaz hogy ebben az életben még a legeslegjobb csapatot is utoléri a végzete, jelenesetben Szájhős Zsozé. Na meg hogy igen, ki lehet 90 percet bekkelni, még a Barka ellen is.Sajnos egyéb elfoglaltságok…..
"Bekövetkezett az, amit évek óta vártunk." Ezt az egyszerű mondat sokmillió honfitársunk szájából kipattanhatott volna, pedig Gárdonyi adta Dobó kapitány szájába az Egri Csillagokban, az várvédők eskütétele előtt. És bebizonyosodott hogy a magyar nem teljesen birka,…..
Black'n White Robben robban 2010.04.08 19:55:00
A keddi meccsre vonatkozó jóslatom abszolút bejött, a katalánok egy Messivel voltak jobbak mint a fiatal ágyúsok. A fhancia párharc nem nagyon érdekelt, a Lyon tulajdonképpen ötször akkora BL-tapasztalatának köszönhetően jutott be az elődöntőbe.Másnap azonban váratlan dolog…..
Black'n White Magyar húsvét 2010? 2010.04.06 12:59:00
Április 11., április 25., illetőleg valamikor ősszel...Kétségtelenül az év legfontosabb eseményei. Az emberben annyi kérdés, kétség, pesszimizmus, optimizmus felmerül. Ki nyer? Lesz-e kétharmad? Nagypártok? Kispártok? Alkotmány-módosítás? Kisebb parlament? Elszámoltatás? És…..
Black'n White Märzfest 2010.03.31 09:34:00
Amikor Shrek tegnap már a 2. percben bebelsőzte a labdát Butt kapus hálójába, úgy gondoltam, eldőlt a továbbjutás. A Manchester a legjobb csapat a világon; úgy harcol ki kedvező állást a párharcban, hogy az ég világon semmit sem tesz a siker érdekében. Bőven elég, hogy…..
A Roma a bordó mez alatt I Szív Czene Attila pólóban újra bizonyítja, hogy a surranópálya csak a suttyóknak okoz gondot. A rómaiak ráadásul, ezt a múlt heti poszt óta még erősebben érezzük, nem is csak az idegesítő légy szerepét játsszák, amit egyetlen hessentéssel el lehet…..
Még sosem láttam templomban politikai szórólapokat a padokon. Innentől kezdve már nem lesz újdonság. Először meglepődtem, mondván milyen lehetetlen dolog az "Isten Házában" kampányolni. A mise előtt volt egy kis idő az egyik papírdarab tanulmányozására. A pap a…..
Nem követjük különösebben elszántan az országúti kerékpárosok versenyeit, most mégis a kokszosokhoz nyúlunk vissza egy kiváló hasonlatért: Armstrong és Ullrich küzdöttek a végső győzelemért, valami hegyes-völgyes szakasz előtt azt mondták, itt van esélye a tokosnak. Mentek…..
Bandiablo 2010.03.26 15:53:31
@Phuturo: Azért ne feledjük, a Juventus az európai labdarúgás egyik márkaneve, függetlenül a mostani helyzettől. Szóval ne hasonlítsuk egy kis pitiáner Karakószörcsög Fc-hez, akiről azt se tudja senki se hogy a világon van,
Bandiablo 2010.03.26 15:57:35
@Gabez: Olaszországban nagyon vacak bírók vannak, erre csak ezt tudom mondani. Ezért volt őrületes nagy baromság kirobbantani ezt a "Calciopoli" nevű valamit, mert mostanában olyan eseteknél, amikor a Juve javára téved egy-egy spori (tegnap Rizzoli), mindenki rögtön bundát sejt az eset mögött.
Black'n White re: Manchester-Barka? 2010.03.24 08:03:00
Amióta Bajnokok Ligája meccseket rendeznek, az egész versenykiírásban az a poén, hogy sosem ugyanaz az a gárda nyeri meg, mint az előző évit. S rendszerint a döntőben szereplő csapatok sem ugyanazok. Tavaly már nagyon rezgett a léc, de aztán a kopasz norvég hozzásegítette a…..
Black'n White Választásdömping 2010.03.23 08:08:00
Sokszor azt kívánja az ember, hogy legyünk már végre túl április 11-én. A rengeteg plakát, választási műsor, szórólap, mocskolódás agyára megy az embernek. Főleg ha tudja, ki mellé fogja tenni az X-et a szavazófülkében. Illetve pontosítok, ha meggyőződésből választ.…..
Minden futball-szerető ember ismeri a történetet. Gera összeveszik Erwin Koemannal a dánok elleni VB-selejtező előtt. Azóta sincs béke. S azóta rengeteg emberben vetődik fel: Ki kell jobban a válogatottnak Koeman, vagy Gera? Vagy egyik sem?Koeman kapitánykodása vegyes eredménysort…..
Black'n White Fészbuk-politika 2010.03.19 08:38:00
Sokáig nem akartam csatlakozni, aztán végül beadtam a derekamat és kértem egyik barátomtól meghívót. Ismertem már néhány közösségi oldalt, gondoltam ez is valami hasonló lesz. Aztán mégsem. Valami olyasmi mint egy kábítószer. Ha nem vigyáz az ember könnyen függővé válhat.…..
Sokszor láthatunk, hallhatunk manapság gyönyörű szólamokat arról (főleg a baloldalról...) mennyire üdvös lenne az ország számára, ha politikusaink végre összefognának egymással, hogy minnél előbb kilábaljunk ebből a kettős (egyébként politikai és gazdasági) válságból.…..
Lassan már ott tartunk, hogy az a ciki, ha igazat jövendölünk. Legutóbbi jóslási kísérletünk súlyos kudarca természetesen nem szegte kedvünket, és az év eleje újra jó alkalmat biztosít a baklövésre, amit metsző kegyetlenséggel használunk ki. Hajtás után egyrészt az…..
Ronaldinho egy szemétláda, hogy így elrontotta Becks visszatérését. A Milan meccse semmi másról nem szólt, csak róla, sem a duplázó Borriello, sem a hatalmasat harcoló, új erényeket csillogtató Amrosini nem volt sehol ahhoz képest, amit a brazil mutatott. Pedig elvben ez a Nagy…..