Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tarlónélküli

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  A Mandinernek adott interjújában meglehetősen karcos véleményt fogalmazott meg Horváth Csaba BKV-s elképzeléseiről Szanyi Tibor („Nem tudok Horváth Csaba jó híréről szebbet mondani, mint azt, hogy vállalhatatlan.”). Álláspontja azóta sem változott, így az…..
tarlónélküli 2010.05.11 09:21:16
@cso zsi:
P+R parkoló nem a város közepén kell, hanem a szélén vagy tömegközlekedési csomópontnál. A rakparton hol van tömegközlekedés? Minek kell bejönni egyáltalán idáig?
tarlónélküli 2010.05.11 10:01:23
@cso zsi:
Aki az Árpád híd felöli végén volt a rakpartnak az, hogy utazott tovább a 4-6-tal? Kb 15 perc lehet gyalog a Jászai :)
Nem hiszem, hogy bemennének a Belvárosba hiszen ott most kevesebben parkolnak... rohadt drága lett a aRogáns Tóni V. kerülete :(
  A Népszabadság vezércikkében nehezményezi, hogy a BKV-nál tapasztalható káosz kapcsán nincs egyetlen döntéshozó, aki magyarázatot adna arra, mi történik a cég buszjárataival. A lap úgy fogalmaz: Némaságba burkolóztak a szocialista potentátok is, akiknek hivatali…..
tarlónélküli 2010.01.07 11:48:03
@mandarinrece:
Az ne zavarjon, hogy a vadiúj autó minima 3 éves volt és nem hivatali, hanem saját.... ellentétben például a Szijjártó "Mutyi" Péter által használttal :)
Mellesleg szerintem régen látthatad mert már jó ideje (még főpolgármester-helyettesként is) Skoda Superb-et hazsnál. Ja és ez is saját!

Ennyit a jobbos suttogó propagandáról....
tarlónélküli 2010.01.07 11:49:01
@Aszi:
Az ilyen dolgok a "kollégákat" már nem érdeklik....