Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ernestina

0 bejegyzést írt és 56 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A videó megpróbálja visszaadni a befutó hangulatát. Aki nem volt ott, annak ezért érdemes megnéznie, aki pedig ott volt, annak azért...   Ja, igen: ha valami érdekeset szeretnétek olvasni, nézzetek szét a tenyezo.hu-n is! + Like-oljátok, meg minden... :)    ..
Befutás után (első olvasók kedvéért: 226 km emberi erő segítségével megtéve) ülök a padon, kettőt harapok a kenyérlángosba, leteszem magam elé, oldalra nézek pár másodpercre, majd vissza.Felnézek. Egy srác áll velem szemben, és egy kenyérlángost eszik...Előttem viszont…..
WITCH TRIATLON BLOGJA Befutó 2011 2011.08.07 19:36:42
ernestina 2011.08.30 13:39:16
Azt hiszem mára tökéletesen kipihentem magam az IM óta, és most leginkább futogatok.Szépen, élvezetesen, a magam kedvteléséből. Megvártam hogy megjöjjön a kedvem hozzá!Benne van a pakliban egy félmaraton, vagy egy maraton is. Ilyesmi. :)Szép ez a zöld poló is.A mai (szombati)…..
1 perc után olyan hogy besz*rsz, de garantáltan (érdemes teljesen végignézni!):  Na, így ne csináljunk szénhidrátfeltöltést. ..
ernestina 2011.08.02 14:26:09
Na, ez is megvót'. 3x.Behúztam a harmadik vonást, úgy hogy változott blog címe is.Most sajnos nem érek rá túlságosan blogot írni, mert ugye eddig a cikket írtam erről az egész hétvégéről, és most is csak éppen ráugrottam a gépre - pár pillanatra.Ez csak egy előzetes! Ami…..
Tepó szervez egy Ironman bulit ahová minden kedves Ironman nevezőt várunk!Tehát:JÖVŐ HÉT SZERDÁN ÁJRONMEN ZABÁLÁSI MEETING LESZ, AHOVA MINDENKIT FIZIKAI VALÓJÁBAN VÁRUNK. :)EVÉS, IVÁS, FEJREÁLLÁS ELLENI STRATÉGIA EGYEZTETÉSE, SZÉNHIDRÁT FELTÖLTÉS!Aki tud IM-es polóban…..
Nos, csináltam egy kb 7 oldalas interjút Major Józseffel, a hatszoros magyar bajnok triatlonistával.Az interjú ITT található.(szóval a fenti címen érdemes elolvasni)Megjelent a Nemzeti Sportban, és a Bikemagon is, de a tényező.hu-n lévő verzió a részletesebb, hosszabb, és van…..
ernestina 2011.07.26 21:04:58
Azt hiszem hogy a felkészülési időszak sc/kb majdnem lezárult.Egyébként voltam strandolni múltkor vidéken, amit csak azért írok le, mert szerencsére volt ott egy uszoda is kb. 33 méteres medencével.Dobtam a medencébe egy 4 kili körüli úszást, ami elég pezsdítőleg hatott az…..
Nagyon akartam ezt az IRONMAN 70.3 versenyt St.Pöltenben!És úgy látszik összejön. Bőven felépültem annyira hogy simán bevállaljam.Ma lent voltam az uszodában, és már kb. a féltáv úszását minden erőlködés nélkül le tudtam úszni. Semmi fájdalmat nem éreztem!Szóval amit…..
   Péntek: Nos, kezdem ott hogy pénteken összepakoltam mindent, ami kellhet egy versenyhez. Szombat: Szombaton elmentem depózni (a bringát berakni a versenydepóba). Beraktam a bringát, és jót beszélgettem a depóban a többiekkel. Este majdnem elfelejtettem enni, a sok…..
 IRONMAN OB beszámoló    Avagy a nagyatádi XX. jubileumi Hosszú-Ironman-távú Országos Triatlon Bajnokság SZEMÉLYES versenybeszámolója3800 méter úszás - 180 km bringa - 42,1 km maratoni futás Időpont: 2010. Augusztus 14.  Helyszín: Nagyatád Időjárás…..
 "Volt itt minden mint a búcsúban" :)Na, majd innen folytatom ha hazaértem 8DFIGYELMEZTETÉS! A BLOG SÚLYOS AGYI KÁROSODÁST OKOZHAT A SZUBJEKTÍV VERSENYBESZÁMOLÓT NEM BÍRÓ OLVASÓK KÖRÉBEN.Ha bármilyen negatív tünetet tapasztal az olvasás során kérjük nézzen le…..
WITCH TRIATLON BLOGJA Ha valaki 2010.04.09 11:11:00
a csajozási része miatt IM-ezik, azt ki kell ábrándítsam (de erre a rockzenekar alapítás is alkalmatlan, még ha csúcsra járatod, akkor is). A nőkben egyszerűen nincs meg (tisztelet a kivételnek) az az 'antenna' ami képes az ilyen jellegű dolgok értékelésére. (cenzúrázva).…..
Nagyon jó, és külön öröm, hogy valami csoda folytán úgy nyomom az úszást mint a tavalyi csúcsformámban, a cetrend után. Ma reggel is majdnem teljesen lenyomtam az egész IM úszástávot, ment mint az... :)Tippek:- Simán lehet vékony (1-2mm-es), rövid neoprénben (Tudom Viktor, nem…..
Valahogy mostanában (kb egy hete) teljesen plötynek érzem magam.OK, persze elúszogatom a másfél óra/4 kilis etapokat, és annyira nem is fárasztanak le az ilyen edzések, de valahogy nem igazán érzem jól magam.Fogalmam nincs, volt 2 fejfájásom is egy héten belül (amúgy évekig nem…..
Uuu :)Tényleg, itt van a kezember a Dave Scott "Triathlon Training" könyve!(Amazon-ról amcsi, 21 $ volt szállítással együtt! Full Angol nyelvű - tökmindegy!)               Vadi új nyomás!Akkor írta…..
Reggel még úgy indutam el úszni, hogy az a kérdés lebegett a fejemben, hogy "vajon tudok e még úszni?", illetve "nem fogok e kifulladni 15 perc után? :)"Végül kiderült - ami számomra is meglepő volt - hogy bár ősz óta nem úsztam, mégis kimondottan élveztem a…..
Aki a futóblogon elhíresült, általam, és Lukács Laci által elkövetett Tankcsapda mini-interjú teljes verzióját is el szeretné elolvasni, itt megtalálhatja...A teljes Tankcsapda interjú8D ..
ernestina 2010.03.03 14:53:22
ernestina 2010.03.03 14:58:02
Miután úszok két, két és fél órát egyfolytában (hogy kihasználjam a bérletet)... és kijövök...Érdemes rápillantani az úszomesterre ilyenkor, aki néha kb olyan fejet vág hogy "ez hülye" 8DA legjobb az volt, amikor a centrend-re készültem a helyi usziban, és tíz kilit…..
ernestina 2010.03.03 09:26:39
@rrroka: 10 000 m , medencében, faltól falig, szóval órákon át élsz mint aranyhal az üvegbúrában :-) Én kétszer úsztam le, mindkét alkalommal hirtelen felindulásból. Gyanútlanul kimentem a strandra, végre pihenőnap, zérus edzéssel. Ott mondták, hogy van ez az izé. OK, mondtam, miért ne? 8000 m-nél már kezd uncsi lenni...
ernestina 2010.03.03 09:31:50
@rrroka: ...és vannak fokozatok, attól függően hányszor teljesíted. Kardszárnyú delfintől kezdve kék bálnán keresztül egészen az "Örökös cet" rangig emelkedhetsz. Most visszaidéztem a hőskort, igen, a '92-es volt az első nekem is. lásd:www.ironman.hu/node/7
Nos, lezárult a lazább időszak.Előzményként elmondom, hogy múltkor indultam egy crossfutó versenyen, és az előtte lévő hosszabb futó edzések ezzel összeadódva kicsit túlterhelték a jobb külső térdszalagomat + a jobb archilles-emet is.Azóta pihiztem, jól felgyógyultam, úgy…..
ernestina 2010.03.03 09:21:18
@WITCH: Szeretnél üdülési csekket venni? Abban lehet hogy tudok segíteni. Egyébként hova jársz úszni? Kérlek írd le röviden a paramétereket, a bérlet mennyibe kerül, milyen időintervallumban lehet használni (kötött vagy bármely napszakban), stb. Köszönöm!