Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tibócza

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ellentétben a Gyöngyösön vonatot kővel dobáló fiatal cigánygyerekekkel, a hétvégi Eger Rallyt névtelen levélben "megfenyegető" egerszóláti hölgy ellen példás gyorsasággal és brutális szigorral járt el a magyar rendőrség.Előállítás, házkutatás és komoly, letöltendő börtönnel fenyegető gyanúsítás…..
Tibócza 2016.04.29 08:56:35
Jó volna úgy kezdeni egy választ, hogy meg tudjam szólítani azt akinek szánom (az írónak), de nincs neve. Véleménye viszont igent, amit megszokhattunk már ebben az országban. Élnek még itthon olyanok, akik úgy olvasnak, hogy közben elgondolkodnak azon amit vki leír. Ebben az esetben nehéz, mert általánosságokat pufogtatva egy konkrét kérdés sem merül fel az emberben amire olvasás közben vagy utána keresné a választ. Marad akkor a szórakozás, hogy hátha fellelhető az írásban valami olyan, ami kicsit megkülönbözteti a többitől, de ez sem. Még csak hangulatkeltésre sem alkalmas amit leírt, mert nagyjából a második bekezdés után válik olyanná mint egy hatósági határozat indoklása... unalmas és száraz. Azon nem szabad meglepődni, hogy vért hány az író célzottan. Nyilván sokéves alkoholizmusa okán már elérte azt a szintet, ami egy egészséges szervezetnél biztos halállal végződő delíriumos állapot ellenére is magabiztosan kezeli a klaviatúrát. Az írás minőségéből, "stílusából" látni, hogy kannáson kívül másra nem igen futja, bár ilyen sületlenségekért kaphat vmi honoráriumot ami legalább annyira kidobott pénz mint a gyógyszer amiből az italát keverték vagy mondjuk a stadionépítés. Ennek okán ne csodálkozzunk a beszűkült látásmódján, annak ellenére, hogy küzd ellene. azonban sem a törzsfejlődés, sem a szocializációja nem segítette elő ennek fejlődését. A magyar oktatás mély pontját véleményem szerint nem a jelenleg regnáló kormány számlájára írnám. Látszik az írásból, hogy eleve elhibázott döntésnek bizonyult annak idején, hogy a a cikk íróját megtanították a betűvetésre. Persze azt nem tudjuk, hogy ki volt az állhatatos tanár, de csak a munkájára lehet szegény büszke, mert az eredmény az értékelhetetlen. Ezek után valóban kár azon töprengeni, hogy az "író" vajon az 1+1=2 bonyolult kérdéskörénél esetleg bonyolultabb összefüggéseket képes észrevenni, "írásában" láttatni. Sajnos vagy hála az égnek ő még az "ez is csak olyan mint a többi" szintjét sem éri el. Reméljük előbb-utóbb a gyógyszeres bor kifejti kellő hatását.
Túl szép és drága volt nekem, ez lett a veszte Üres lenne a világ Alfa Romeók nélkül. Hát így történt. Nagyjából ezekkel a mondatokkal zártam le a posztot, amelyben leírtam, hogyan lett nekem 156-os Alfám, az egyik legszebb kombi, amit az utóbbi évtizedekben az autóipar fel…..