Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dorisz26

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A magyarországi underground zenésznek szinte ezermesternek kell lennie, ha koncertezni akar itthon. Azonban egy kissé távolabb, egészen pontosan Bécsben, már elég, ha a zenész „csak” zenél. A Travellingband névhez híven most arról számolunk be önöknek, milyen, amikor a…..
  Ilyen név alapján valami fertelmes becsületvesztőt képzelünk magunk elé, de vigyázat, a hivatalos nevén Rétisas Vendéglő valójában egyike azon kevés helyeknek, melyek még kiérdemlik egyrészt ezt a megnevezést, hogy Vendéglő, másrészt pedig így, nagybetűvel. …..
Február utolsó péntekén újra Budapestre látogat az egri Shapat Terror zanakar, akik a FOOTER.HU fesztiválon lépnek föl! A brigád stoner és southern metálban utazik, egy demó és egy EP után tavaly jelent meg első albumuk, Mentés Másként címmel.   Shapat Terror: Látomás az…..
dorisz26 2010.01.12 12:45:26
Európa leghidegebb pontja? Pipa. Kóbor kutyák? Pipa. Mátyás király szülőháza?  Ez is pipa. Óriási bádogtetős paloták, ezer éves határ, színes gumilabdák tömkelege? Már folytatni is fárasztó. Érdekli, hogy merre találhatóak ezek? Elmondom. Ha már az ember megteheti,…..