Regisztráció Blogot indítok
Adatok
diaz

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Cate Blanchett a februári Vanity Fair címlaplánya. A magazinban lévő fotókat Annie Leibovitz készítette. Cate olyan neves divattervezők ruháit viseli a sorozaton, mint RM by Roland Mouret, Nina Ricci, Ralph Lauren, Gareth Pugh, John Galliano...
Folytatom a tavaszi divatfotók bemutatását. Arra kérlek, hogy ismét szavazzatok, hogy melyik a nektek leginkább tetsző :)Ezúttal:1. Dolce & Gabbana (modell: Mariacarla Boscono)2. Just Cavalli (modell: Kate Moss, fotós: Mert & Marcus)3. Fendi (modell: Toni Garrn, fotós: Karl…..
A Gucci karácsonyi táskákkal és egyéb kiegészítőkkel készült a karácsonyra, de a kínálatában szerepelnek a hagyományos, logós táskák is, sőt még a "Tattoo Heart" kollekció darabjai is.Így annak, aki szereti (és éppen meg is engedheti magának), praktikusabb egy…..
Ki lehet ez a tündéri kislány?Annyit elárulok, hogy most már felnőtt nő, és szerepelt már egy párszor itt a blogon. Ha nem megy, segítek még, de szerintem fel lehet ismerni.....
Kate Hudson lesz az Instyle magazin januári számának címlaplánya. Az újságban leközlésre kerül egy interjú is vele, melyet nem más, mint az újságírói szárnyait próbálgató Stella McCartney készített vele. ..
Naa, ha egyszer egy pasin ezt meglátnám, azt hiszem vagy elborzadnék, vagy röhögésben törnék ki - na nem azért, mert annyira humorosnak találnám, sokkal inkább gáznak és nagyon-nagyon cikinek...El nem tudom képzelni, hogy létezne olyan ember a földön, aki szívesen feszítene…..
A svéd H&M-ben már kapható az első amerikai szappanopera, a Dallas hőseivel mintázott póló. Azt hiszem, én nem fogok ilyet vásárolni. Eldönteni viszont nem tudom, hogy nevessek vagy szörnyülködjek.Segítsetek eldönteni, hogy menő-e a dallasos póló avagy nagyon ciki...
Ha milliomos lennék, szeretném a Lanvin-t és a porcelánt, vagy legalább egy ismerősöm táplálna mély érzelmeket a ház iránt, akkor mindenképpen ilyet vennék neki. Alber Elbaz fejéből pattantak ki már másodszorra ezek a kis babák. Egy taiwani porcelángyár (éljen a minőség)…..
John Galliano az őszi/téli évszakokra tervezett ékszereit a francia szupermodellel, Morgane Dubled-del reklámozza. A hölgy az ékszereken kívül semmi mást nem visel, intimebb testrészeit pedig egy férfiú takarja el. Bevallom, én szeretem az ilyen jellegű, szexi reklámokat, de sokak…..
Sergio Rossi álmodta meg ezt a szivány minden színében pompázó csizmát. Hogy milyen célközönségnek szánta azt nem tudom. Mint ahogy azt sem, hogy létezik-e olyan összeállítás, amihez ez a lábbeli illene.Neked hogy tetszik? Hordanád?..
A Swatch az ünnepekre különlegesen szép, akár ékszernek is beillő órákkal készült. Így, ha még nincs ötleted, hogy mivel lepd meg valamelyik szerettedet, egy szép óra akár remek ajándék is lehet. Én például örülnék egy új darabnak (tekintve, hogy megállt a kedvenc…..
Ha valaki ezután a kép után is arról próbál meggyőzni, hogy ez a nő szép... na, annak nagyon nehéz dolga lesz és feltehetőleg nem fog neki sikerülni. Mert ez a csaj egy szörny, vagy legalábbis szörnyen csúnya (ezen a fotón mindenképpen).És korábbi állításomat is…..
Mostanában kezdem azt gondolni, hogy bármilyen tárgyból lehet ékszert készíteni. Gondoljunk csak például a söröskupakból vagy a legóból előállított ékszerekre.És itt egy újabb példa: a gyógyeres kapszulából készített fülbevaló, amely a Magic Pills névre…..
Nicole Scherzinger lesz a német Maxim januári címlaplánya. Korábban már említettem, hogy a németek nem képesek izgalmas fotókat készíteni, ezt az állításomat továbbra is fenntartom.Ennél unalmasabb és semmitmondóbb fotósorozatot ritkán látni. Végignéztem, és már nem is…..
Salma Hayek, mint általában, most is csodásan fest. Álomszép ruha, csodálatos ékszerek, laptáska - ami nagyszerűen harmonizál a fehér ruha fekete betétjével.Tetszik...
Íme, a H&M jövő tavaszi/nyári kollekciója a férfiaknak. Őszinte leszek, nem igazán nyerte el a tetszésemet. Túl sok a pasztell és a világos szín, túlzottan bő szabású a legtöbb ruha, na és a fantázia is hiányzik a kollekcióból.És, semmi bajom a rózsaszín pólókkal,…..
Lily Allen-t a zenéjén túl többek között azért is kedvelem, mert mindig meg tud lepni a sajátos öltözködési stílusával. Most sem tett másképp. Ezúttal egy óriási, szőrös, fehér eszkimósapkában pompázott és még kiegészítette egy napszemüveggel is.Nagyon vicces. És…..
Függetlenül attól, hogy a száját furcsán tartja én kedvelem Cocot, tetszik az arca, különösen az orra és a szeme.Úgyhogy itt is van pár kép róla, melyeke Thierry Le Goues készített a French magazinnak...
Az Australia Love Collective egyszerűen nem bír leállni az UGG csizmák újabb és újabb változatának piacra dobásával.Ha a tervezők azt gondolták, hogy a selyemszalag-díszítéstől hasra esünk, hát nagyon tévedtek. Ideje most már citromdíjat adni ennek és az összes többi…..
A januári Marie Claire címlaplánya Jessica "IQ 20" Simpson lesz. Szerencsére itt öltöztették, nem maga választotta ki a ruhákat, amiket visel.Csak én gondolom, vagy tényleg átsüt a képeken az a sötétség, ami ennek a lánynak a fejében van?..
Bizony, megjelentek az első képek a Louis Vuitton Core Values kampányarcának, Sophia Coppolának a táskáiról. A kollekció nagyon finom és elegáns lett - pont, mint Sofia hétköznapi stílusa.Klasszikus monogramos táskát, borítéktáskát (arany és tengeszészkék színben),…..
Már rájuk nézni is jó! Hihetetlenül vidámak ezek a türkíz és magenta színű, lakk YSL monogramos táskák, borítéktáskák és pénztárcák, melyek majd 2009 tavaszától lesznek kaphatók. Ezeket elnézve úgy tűnik, hogy jövőre is megmarad az élénk színek…..
Michael Kors - aki a tavaszi kampányfotói óta nagy favoritom (nem, ez nem a fiúmodell elképesztő hasizma miatt van, kikérem magamnak a feltételezést) - ezúttal egy nagyon szimpla, fehér borjúbőr borítéktáskát dobott fel egy aranyszínű fém óraszíjjal. Nekem az alapötlet…..
Szeretem a Szívek szállodáját, ezért minden részt láttam eddig. Az egyikben a főszereplő lány a barátjától egy Birkin táskát kap ajándékba, amitől a nagymamája teljesen elámul, hogy ó a Birkin így meg úgy. Megmondom őszintén, nem nagyon értettem a felhajtást, hiszen a…..