Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mamaszita

30 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 ...csak nekünk nem:( Most megint kicsit mély pontra kerültem. Tegnap elmentünk a férjem papájához, ahol összegyültek az unokák. A drágám unokatesója (aki 20 éves) boldogan jelentette be, hogy terhes és ráadásul elsőre sikerült ahogy eldöntötték hogy jöhet. Próbáltam…..
A mi lombik-sztorink Kontroll 2011.09.23 18:11:34
Kedden voltam a dokimnál, hogy kielemezzük a laboreredményeket. Amikor meglátta a magas cukromat (9,5), eléggé meglepődött. Azt mondta, hogy még ilyen helyzetbe soha nem hozta ez a gyógyszer, általában a lányok ilyenkor terhesen jönnek vissza. Hát erre csak annyit tudtam mondani, hogy…..
A mi lombik-sztorink Elkeseredés 2011.09.23 17:59:59
 Hétfőn voltam újra vérvételen. Három pontos terhelés volt, aminek annyira vártam az eredményét, hiszen biztos voltam benne hogy minden tök jó lesz, hiszen legutóbb kb. két hónapja új gyógyszert kaptam a Competact-ot, hogy felturbózzuk az eddig elért jó eredményeket…..
Sapkamániás. A kedvenceit kijelöli -pl. "evezős sapka", "motorozós sapka", "itthoni sapka", "tengerparti sapka", stb.- és ezeket cserélgeti a fején itthon is. Gyakran az Apja fejére is ráad egyet. Minap ülnek a tengernek kinevezett paplan tetején,…..
Múlt héten voltam az endokrinológusnál. Kielemezgettük az eredményeket. Hálistennek nem olyan rossz a helyzet mint ahogy én elképzeltem. Dokinéni megdícsért, hogy egy év alatt lefeleztem az inzulinszintemet, 18kg-ot ledobtam, a vasam rendbejött, már csak a pajzsmirigyet kéne lejjebb…..
A mi lombik-sztorink Újra itt 2011.03.17 08:56:14
Bocs az eltűnésért, de nem történt semmi említésre méltó a babaprojekttel kapcsolatban mostanáig. Ma voltam a Mensmentisben egy nagy kontrollon, ugyanis most egy éve kezeljük az inzulinrezisztenciámat az endometriozissal és a pajzsmiriggyel karöltve. Íme a csodás…..
Bogyós bababefőtt Kilenc tojás 2010.09.09 09:58:00
Csodával határos módon mind a kilenc tojgli jól van, nőnek, nyújtóznak.Ma reggel derült ki, hogy csak szombaton mehetek a kismacskákért! (Ez nagy öröm, mert a blasztociták nagyobb eséllyel tapadnak meg, mint a három naposak.) Hajrá picik!  ..
A mi lombik-sztorink Csalódás 2010.10.25 17:44:00
Miért pont mi tartoznánk abba az egy százalékba akiknek sikerül valami csoda folytán.:( Természetetesen megjött már 17-én, sőt 21-én úgy beerősített mint még soha. Pedig minden jele megvolt a terhességnek. Mindenki szinte 100%-ig biztos volt benne, hogy nem fog megjönni. Biztos az…..
Végre kicsit lejjebb ment az inzulin szintem! Mostmár "csak" 78. Viszont a vércukor kicsit megemelkedett. Azt mondta a dokinéni, hogy ez valószínűleg azért van, mert még mindig keveset eszek. Mondtam, hogy oké, én ennék többet, de találjunk ki valamit, mert már utálok enni,…..
Hát ahogy a címből is kiderül, nem sikerült jól a vizsgálat. A megengedett 26 helyett 116.9 az inzulin szintem:( Azt mondta az endokrinológus, hogy amíg ezt nem hozzuk helyre, addig fölösleges is lombikozni, mert csak növeljük a sikertelen próbálkozások számát:( Nem értem ezeket a…..
Március 4-én voltam újra a Kaáliban a dokibácsimnál. Elküldött vércukor+inzulin vizsgálatra amit egy budai magánklinikán fognak csinálni elvileg hatezerért. Azért magánklinikán, mert máshol nem csinálják meg az inzulinvizsgálatot. A vércukor terheléses vizsgálat úgy fest,…..
 Mit is mondjak? Nem lepődtem meg túlságosan, hogy negatív lett:( Hétfőn volt a beültetés, de szombaton már véreztem. Szóval ezek után isteni csoda lett volna ha pozitív tesztet produkálok:( Szomorú vagyok, le vagyok törve iszonyatosan, de kicsit talán jobb a helyzet mint az…..
A mi lombik-sztorink Vérezgetés:( 2010.01.31 15:24:00
 Ma kis vérzésem volt reggel, amitől eléggé megijedtem és elkeseredtem:( Tudom, hogy ez nem feltétlenül jelent rosszat, de az a baj, hogy legutóbb is így kezdődött és a vége egy negatív teszt lett:( Nagyon félek és nagyon el vagyok keseredve. Olyan jó lenne tudni, hogy bent…..
 Annyira kétségbe vagyok esve. Az előző programunknál beültetés után volt kis görcsölgetés, ami jelezte a beágyazódást. Most semmi. De annyira semmi, hogy már ijesztő. A férjem azt mondta, hogy lehet, hogy ez a jó. A múltkor görcsölt, de nem maradt meg egy sem. Most nem…..
 Tegnap délután végre beköltöztek a mi kis törpéink a pocakomba. Így festenek:Ott abban a piros karikában vannak mindketten. Egyikük négy, a másikuk nyolc sejtes lett. Két hét múlva lehet tesztet csinálni. Asszem kész leszek addig a várakozástól és a bizonytalanságtól.…..
Pénteken leszívták a petesejteket. Most csak három lett a múltkori tizenhárommal szemben, de nem keseredtem nagyon el, mert kettő meg is termékenyült belőle, és attót többet végülis amúgy sem ültettek volna vissza, szóval elégedett vagyok. Hétfőn délután háromkor visszakapom…..
Kedves Sorstársak! Bár a lombik eljárások sokféleségét még nem fejtegettük (de fogjuk!), mivel sokakat érint, közzétesszük MOST a lombikprogramban résztvevők 10 parancsolatát!(köszönjük Bellának /Bella06/!) A "lombikosok" 10 parancsolata:1. A kezelés alatt…..
Ma volt az utolsó ultrahangos vizsgálat és az utolsó adag Gonal-F. Pénteken leszívja a dokibácsim a petesejteket. Hát nem vagyok nagyon feldobva. Kevés petesejtünk van:( De igazából ha kettő lenne és mindkettő megtermékenyülne és szép nagy blasztocitává váltának, akkor is…..
Ahogy sejtettem továbbra sem nőnek gyorsabban a petesejtek, ezért a doktorbácsi a 112.5-öt megemelte 150-re (GOnal-F). A 12x12-es méretűből csak 13x13-as lett két nap alatt, amit nem nagy teljesítmény. Ha így haladunk, nem hiszem, hogy leszívják a héten őket:( Pedig már úgy…..
Ma azt mondta a doktorbácsi, hogy a bal petefészkemben három 10x10-es, a jobban pedig öt 12x12-es petesejt van. És ez az elmúlt napokhoz képest nem túl nagy eredmény. Az Ő szavaival élve nagyon lassan nőnek. Lehet, hogy hétfőn változtatunk a dózison. Az előző lombikprogramban csak…..
A mi lombik-sztorink Belilult:( 2010.01.14 09:44:00
  Tegnap amikor a Kaáliban voltam, elvittem magammal a maradék Gonal-F-emet, hogy a doktorbácsi megnézze, hogy maradt-e még benne még egy szurira való. Maradt, és mondta, hogy ha már levetkőztem (ultrahanghoz), akkor adjam is be, aztán vár az irodájában. Én hülye, hogy ne…..
Ma voltam másodszor meglesni a petesejteket, hogy jól viselkednek-e. A múltkori kettőhöz képest mostmár hatan vannak! És még valószínűleg lesznek többen is. Két nap múlva újra ultrahang, addig is Gonal-F 112.5 tovább. Már úgy adom be a szurit, mintha mindig is ezt csináltam…..
Ma voltam először ultrahangon amióta petesejtet érlelünk. Mindkét petefészkemben vannak tüszők szerencsére. 10x10-es méreteket hallottam a dokibácsim szájából, de azt mondta, hogy van még több is, csak azoknak még idő kell. Szerdán megyek újra ellenőrzésre. Ha minden jól…..
A mi lombik-sztorink Suprefact 2010.01.07 08:15:00
 Beadtam a mai szurikat is. Így fest a hasam a Suprefact után. Jól tettem, hogy megfordítottam a sorrendet. Előbb Gonal-F, aztán Suprefact. Nem is vérzik így mint tegnap a szuri helye, meg kevésbé volt kellemetlen is.Ma szakad a hó kint, ami bentről nézve tök szép, de persze…..