Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kupiczacola

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Barátok, ismerősök kérdezgetnek, hogy "jó, jó, gratulálok, meg örülök, Áron, de mondd csak, tulajdonképpen mit csinálsz, mint önkormányzati képviselő?"Ha most, este állítanának meg, akkor azt mesélném el, hogy éppen jövök a Közbeszerzési Bizottság üléséről. Szentendre…..
Szingapúri barátaim társaságában töltöttem el pár napot, és ők ajánlották figyelmembe Stephanie Koh youtube videóját, ami hatalmas felháborodást váltott ki Szingapúrban. Engem a videó egészen más okból fogott meg, mint amiért megmutatták, de nézzük először az…..
At AT&T a tengerentúlon már elkezdte reklámozni a legújabb HTC Mondrian telefonját, mely WinPhone 7-en fut, és 480x800 pixeles felbontással, 4,3 incses kijelzővel, 1.3GHz Snapdragonnal próbálja meg elcsábítani a smartphone-tulajdonosokat. A reklámban feltűnik egy pillanatra a…..
Mai naptól fogva ha minden igaz minden nap olvashattok arrol, hogy mit csinálok Rotterdamban. Az egész sztori onnan indult, hogy tavaly év végén kétszer is sikerült Jason Köhnen barátommal buliznom. Egyszer amikor a Narg születésnapi bulin játszott, mint Bong-Ra. Ekkor eljött…..
A Google ma jelentette be saját telefonját, a Nexus One-t. A hardvert a HTC hozza. Íme a végleges technikai specifikáció pár fontosabb eleme:  800 x 480 pixeles, 3.7 colos kijelző Video: 720x480 px, 20 fps vagy magasabb 5 megapixeles kamera, led vaku HSDPA…..