Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Srek (törölt)

0 bejegyzést írt és 90 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  A március 15-i ünnepen a nagyobb balhék (előrejelzésünktől eltérően) szerencsére elmaradtak, de azért a Jobbik - elsősorban leselejtezett komcsi katonatisztekből álló - lumpenfrakciójának egyik szép alakítását sikerült elkapnunk Naményi kollegával. A radikális párt…..
Srek (törölt) 2010.03.16 19:39:38
@csotanybacsi: miből táplálkozol szellemileg? ez itt a kérdés?
Azért zsidózta le a tata a srácot mert más nem lehetett mint zsiód a srác ha nem áll meg a himnuszon? Tehát zsigerből jött ki belőle az antiszemtizmus, ami ellen fel kell lépni!

Az nem megoldás hogy valaki aki nem áll meg a nemzeti himnuszon lezsidózzák!

Az agymosás a jobbik berkein belül zajlik, nekem meg ez a véleményem.
- jobbik TV meg ehhez hasonlók berkein belül. Barikád, kuruc infó, ahol másról sincsen szó csak a zsidókról és azokkal szimpatizáló vagy éppen normális emberként viselkedő demokratákról.

Amúgy ilyen kicsio az önértékelésed hogy csótánynak nevezed magadat? Ne nevezd annak, te is csak ember vagy...
Srek (törölt) 2010.03.17 16:02:59
@alibi6:
1. nem félek!
2. nem ülök közel a tűzhöz.
3. nem verem a nyálam, hanem vitázom és érvelek.
4. a FIDESZ állított egy AKASZTÓFÁT a JOBBIK személyében az MSZP-nek! Na most nyisd ki szemed: A fidesz kerül erre az akasztó fára, csak idő kérdése:)

Itt az idő! mi meg majd röhögünk rajtatok.

Ne engem minősíts hanem a történelmi tényekkel szemben érveljél öcsi.
Sajtótörténeti címlappal rukkolt elő nagy kedvencünk, a Hit Gyülekezetének Hetek című lapja. A pont húsz éves Photoshopot méltón ünneplő grafikán Sólyom elnök látható, amint egy lágerben haldokló zsidó - talán gyerek? - kopasz fejét írja alá egy törvénytervezet helyett.…..
Srek (törölt) 2010.03.04 18:21:31
Nem akadtam ki egyáltalán, 20 éve megszoktam hogy azt a gyülekezetet ahova járok így szapolják néhányan. Jézus előre megmondta hogy utálatosok leszünk a nevéért. És lesztek gyűlöletesek mindenki előtt az én nevemért; de a ki mindvégig megmarad, az megtartatik. (Márk ev. 13:13)
A gyümölcsök amit te említesz pedig így hangzik: gyümölcseiről ismeretik meg a fát, jó fa jó gyümölcsöt terem, rossz fa rosszat. Hirtelen eszembejutott a pedofil katolikus egyház. Nem tudom szerinted ez jó gyümölcs? Na akkor kire nem fog Jézus ráismerni amikor visszajön?
Még mindig nem értem hogy mi a gond azzal ha egy egyház ÖNFENNTARTÓ? Nem a te pénzedet veszik el mint a történelmi egyházak például pont hogy az én meg a te adófizető forintjaidból élnek, hány templom, hány plébánia, és hol vannak a HÍVEK akiknek jobb életük van, akik krisztusi természetüke, szeretik a felebarátaikat,
A gyülekezetben a társadalom alappillérei JÓ CSALÁDOK jönnek létre, INTÉZMÉNYEKET, iskolákat önnfenntartóan működtett. Nem hírdeti hogy feküdj le fű fa virággal és aztán hófehér ruhában Isten Szent Színe előtt mondd ki a boldogító igent. Nem morbid neked nem az?
és utána ott vannak a gyermekroncsok a válásokból. Na ezt a gyülekezet nem propagálja, helyette Isten igéjét tanítja hogy a szerint éljünk. Képzeld el hogy lehet e szerint élni, milliók bizonyítják szerte a világban. És jó így élni és utoljára mondom, hogy NE hazudtold meg az életemet! Melyik részét nem érted annak hogy NE...? :-)
Az aki vezető bármilyen pozícióban megérdemli hogy ha az életét, a munkáját egy gyülekezetért vagy pl. egy politikus az országért leteszi legyen honorálva a munkája. A pénz nem piszkos dolog.
Kit érdekel például hogy emberek tízezreket költenek el cigerettára havonta, miközben a gyerek nem eszik vagy ilyesmi, na ezeknek az életébe okoskodjál hogy hova költik a pénzüket.
Van az igébe az adakozásra felhívás, több helyen is, ha érdekel elküldöm a pontos ige helyeket és akkor mond meg te gyakoroló Istenfélő man hogy hogyan kell értelmezni szerinted ezeket az adakozásra, jótékonyságra felhívó szavakat.

:-)
Minden jót!