Regisztráció Blogot indítok
Adatok
micimacko88

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyszerű és nagyszerű! Gondolom az élelmes magyarok 2,5 literes kokával próbálkoznak majd...
OFF: Légyszíves kommentelés elött, olvassátok el a posztott ne csak az index ajánlóját! On A százholdas pagony fővárosi részén elterjedt nézett, hogy aki Jobbikosokkal beszélget, az bizony nem ehet mézet! Kérem a kedves demokratikus erők parlamenti képviselőit, a…..
Paranoid Android Cuslágmosdatás 2010.04.01 13:53:00
  Tegnap ebédtájtól kezdve, a leggyakrabban elhangzott szókapcsolat a környezetemben a „nyolc és fél év” volt. Gyakorlatilag nem is kellett hozzátenni semmit, mindenki tudta, hogy a cusi ítéletéről van szó. Ízlelgettük a nyolc és fél évet, és mindenki arcára…..
w Kóla, puska, lámpavas 2010.03.12 05:40:00
Sem kiköpni, sem lenyelni nem tudja a Jobbik a terrorista kapcsolatait. A lendület, a löttyös indulat a támogatásukat diktálná, ahogy legfőbb orgánumuk irányvonala is. De az ügy túl forró ehhez – a parlament közelsége úgy tűnik, mégis civilizál.   Ha az egyébként…..
w Veled, Uram, de nélküled 2010.02.19 05:00:00
Európa keresztény lesz, vagy nem lesz: így hangzik a sötét prófécia, amit lelkesen ismételget egyházi ember, konzervatív politikus és egyszerű jobbostibi. Utóbbi annak ellenére teszi, hogy maga sem tudja, mikor evett utoljára Jézusból. Értelmes, tanult emberek fejtegetik…..
 - Nagy nap ez a mai, tisztelt magyar honfitársaim! - tudósított Pörzse Sándor a nemzet kultúrális missziójának vezetője a székesfehérvári udvarban zajló törvénykező napokról. Május 31-én ünnepelte ugyanis népünk egyetlen tévedhetetlen Vezére születésének napját. Ez…..
w Mágneslady 2010.01.27 06:50:00
A kampány nem a lovagiasság ideje. Konzervatív, liberális, sőt szocialista férfiak is örömmel tréfálkoznak Dávid Ibolya rovására, mintha sose nevelték volna őket illemre. Gúnykacajjal és durva beszólásokkal kísérik egy hölgy élethalálharcát, ahelyett, hogy azon…..
Mi vezetett a Jobbik előretöréséhez és ilyen arányú megerősödéséhez? Kikből áll a Jobbik tábora? Kit terhel a felelősség (ha van ilyen ember) és mi a teendője most? A 2006-os parlamenti választásokon a Jobbik 2 százaléknál egy picivel többet ért el a MIÉP-el közös…..