Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tomiieka

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A rabbi és a plébános egymás mellett vettek telket. Egyik nap gondolkodik a plébános, hogy milyen jócselekedettel lephetné meg a szomszédját. Gondolkodik-gondolkodik, míg egyszer csak kitalálja: lemossa a rabbi autóját. Úgy is tesz.A rabbi a lakása ablakából nézi, mit csinál a…..
Tomiieka 2010.03.14 10:33:15
Vágó István: "Az én gondolkodásomban kérdésekre adott válaszokhoz nem szükséges egy transzcendentális lénynek a megfogalmazása. Nyugodtan gondolkodom tovább akkor, amikor bizonyos kérdésre nem találok választ, de odáig soha nem fogok eljutni, mert én magam szégyellném, ha…..
Tomiieka 2010.03.09 23:21:07
Elnézést kérek a bloggerektől hogy ekkora indulatot váltottam ki ! Ne haragudjatok de tényleg nem logikus az hozzászólásom , úgy néz ki hogy csak képmutató módon írtam . Deryck12d3 - nek igaza van hogy a vallás mögé bújtam , leleplezett , ez legyen most egy önvallomás ....
Én már régóta keresem istent , de sajnos nagyon képmutató vagyok és erre csak mostanában jöttem rá , nem kell ezért sajnálni , meg lehet érte vetni , de ez az igazság , és ettől már régóta szenvedek , ez van , nem volt könnyű végigolvasni amirő írtatok , mert pont arra tapintott rá ez a pár bejegyzés ami nekem a leggyengébb ... Sajnos nekem még nincs igazi erős hitem , nagyon gyenge , visszacsúszok könnyedén , de amiből az úr kigyógyított , az már viszont csodakategória . Én régebben rentgeteget jártam bulizni , drogoztam , sokat ittam , meg effélék , ilyen voltam , és még a mai napig is felmerűl néha az igény . Sok év : Kb 5 kellet hogy egyáltalán a vilaggal kapcsolatba kerüljek , ugyanis mindenkit gyűlőltem , és azt vártam el hogy szeressenek az emberek . BŰNÖS LÉLEK VAGYOK , ELÁRULHATOM NEKTEK , dohányzom , de csak most kezdek ráébredni hogy én csak képet mutatok mindenkinek és nem vagyok őszinte a mindennapokban ... Még mindig nem tudok sokszór úgy viselkedni ahogy a szívemben van , mert pózok és szokások vezérelnek . De kérem az urat , napjában többször is hogy segítsen rajtam ...
Köszönöm ha elolvastátok ...
Dericknek is köszönöm hogy leleplezett ...
Friedrich Nietzsche: "A világ gonoszságára Istennek egyetlen mentsége van -, hogy nem létezik."Stephen F. Roberts: "Én azt állítom, hogy mi egyformán ateisták vagyunk, csak én eggyel kevesebb istenben hiszek, mint te. Mikor megérted, hogy te miért veted el a többi…..