Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Srég

6 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Részletes akciótervet fogadott el a nukleáris leszerelés céljával az atomsorompó-szerződés 189 részes állama pénteken az egyezmény New York-i utókonferenciájának záró napján. A konszenzussal elfogadott zárónyilatkozatban megjelölt lépések között szerepel a Közel-Kelet…..
Horváth Csaba szerdai sajtótájékoztatóján azt firtatta, véletlen-e, hogy a kormányváltás előtt kap kézhez APEH-vizsgálatról szóló értesítést. A szocialisták főpolgármester-jelöltje reméli, hogy a leendő kormány semmilyen hatóságot, szervezetet nem fog politikai…..
Az Egyesült Államok hétfőn először közölt hivatalos adatot atomarzenálja teljes méretéről: 5113 töltettel rendelkezik. A védelmi minisztérium korábban ezt soha nem hozta nyilvánosságra, ez szigorúan titkos adatnak minősült. A Pentagon az atomsorompó-szerződés New York-i…..
A közkeletű hiedelemmel ellentétben, mely szerint a nagy stressz agyvérzést okozhat, egy új tanulmány nem talált bizonyítékot arra, hogy a stresszes életesemények emelnék az agyvérzés egyik különösen veszélyes típusának kockázatát. Az embereknek tehát érdemesebb az…..
Egy függetlenségre vágyó fiatal török nőről szóló német film és egy Down-kóros párról szóló amerikai dokumentumfilm nyerte el a New York-i Tribeca Filmfesztivál fődíjait. A vasárnapig tartó fesztiválon 85 filmet mutatnak be: 55 játékfilmet és 30 dokumentumfilmet. A nyolc…..
A rendelkezésre bocsátott 1200 vendégjegy már kedd estére elfogyott, így ennyi vendégszurkoló biztosan ott lesz pénteken a Ferencváros-Újpest labdarúgó Soproni Liga-mérkőzésen. Az Újpest hivatalos honlapja csütörtökön arról számolt be, hogy további belépőket igényeltek, de…..
A FOOTER.HU magazin februárban ünnepli fennállásának első évfordulóját. Ebből az alkalomból hajnalig tartó mulatozást csap az óbudai Kék Yukban. Az est folyamán több népszerű zenekar is szórakoztatja a vendégeket.A buli részleteit folyamatosan hozzuk nyilvánosságra, ezért…..
Európa leghidegebb pontja? Pipa. Kóbor kutyák? Pipa. Mátyás király szülőháza?  Ez is pipa. Óriási bádogtetős paloták, ezer éves határ, színes gumilabdák tömkelege? Már folytatni is fárasztó. Érdekli, hogy merre találhatóak ezek? Elmondom. Ha már az ember megteheti,…..