Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Májkrém (törölt)

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Sokan élvezzük a különféle hobbik, rajongók bemutatását - gondoljunk csak a makettező vérprofin kidolgozott alakjára. Ma visszatérünk a zenésztársakhoz Májkrémnek köszönhetően.   Gyakran olvasok különböző magyar és nemzetközi zenészfórumokat, és egy olyan…..
Májkrém (törölt) 2010.01.27 13:50:12
@Bélabácsi:
Nekem sem egyszerű fenderem van, mégsem vagyok jobbikos. Ez csak egy tendencia, nem kizárólagosság.
Májkrém (törölt) 2010.01.27 19:11:29
@kIára:
Ez olyan, mint Kossúth Lajos bicskája:

"Ez az a bicska, amit a dédapám Kossulth Lajostól kapott... A nagyapám kicseréltette a pengéjét, de ez még ugyanaz a bicska, amit a dédapám Kossúth Lajostól kapott. Az apám kicseréltette a nyelét, de ez még ugyanaz a bicska, amit a dédapám Kossúth Lajostól kapott"
Májkrém (törölt) 2010.01.27 19:17:23
@Laska:
"Ha ez így lenne, akkor nem lennének holt zónák a basszusgitáron, amik a fej rezonanciái miatt alakulnak ki:"
báháhááááááááááááá
ÖTPERCES KONTESZT! Itt ez a reklámvideó – a franciák csinálták a McVities nevű angol keksznek, és a franciák cinikus angol-képére játszik rá azzal, hogy pont az ellentmondásosságokat lovagolja meg, a legvégén azt is elismerve, hogy főzni ugyan valóban nem tudnak az…..
Kirúgott néhány sofőrt a BKV, mert a "szuper kontrollcsoport", amit a közlekedési káosz felszámolására hoztak létre, úgy látta, hogy akadályozzák az autóbuszok forgalomba állítását. öbb buszsofőrnek és műszaki szakembernek is felmondtak a BKV-nál, mert a havazás…..