Regisztráció Blogot indítok
Adatok
neptunusz

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Aki követi a blog facebook oldalát, az már sejthette, hogy valami készül és nem viccből kérdeztelek titeket, hogy ha lehetne, akkor ésszerű kereteken belül mit szeretnétek nyerni. Ezennel lerántom a virtuális leplet a titokról: egy több fronton folyó bringás kutatás részeként…..
Arányaiban az autópályákon történik a lekevesebb baleset, de a nagy sebesség miatt ezek különösen veszélyesek tudnak lenni. Ezért is figyelnek oda, hogy amikor valamilyen munkát végeznek akár az úton, akár mellette, azt jó előre kitáblázzák, fokozatosan csökkentik a…..
neptunusz 2010.07.04 20:52:37
@Gyárfás: A legértelmesebb s mindent összefoglaló hsz:)
Kezd tényleg "túlokos" lenni mindenki itt. Rendszámos regi kellene ide..
Lehet, hogy nem ártanak, ha Roland a BKV ügyfélszolgálatán is jelezné, a lent leírt eseményeket pontosabb időponttal és személyleírással, belegondolni is rossz, hogy ilyesmi létezhet és senkinek nem tűnik fel, vagy szemet hunynak fölötte a buszvezető kollégái. Ez az eset…..
neptunusz 2010.01.07 08:38:32
@lina.hb: Erre csak annyit tudok mondani, az ember számítson rá ha busz mellett halad.. Nem védeni akarom őket mielött ezt kapom, de főleg csúszós időben nem hiszem hogy annyira fontos hogy a busz előtt kelljen menni:) Persze lehet magyarázni bárhogy, de szerintem a nagy többség megérkezni akar a céljához, nem baleseti bejelentőt töltögetni..
neptunusz 2010.01.07 08:48:56
@newtehen: A 20. kisautóra villogó index mellett lehet te is ráhúznád.. Ha meg véletlenül késik a busz akkor rohadjon meg az összes alkoholista sofőr.. nem?
neptunusz 2010.01.07 09:12:26
@tiborc2008: Van ilyen hogy az ember az ijedtség után húzza fel magát:) Nekem például volt hogy épp ki tudtam kerülni egy pályán felborult teherautót s utána voltam ideges vagy valami ilyesmi mikor végiggondoltam mi törpént. Lehet most jutott eszébe hogy olvasta a Bkv-s híreket..:)