Regisztráció Blogot indítok
Adatok
wEtikett

6 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
wEtikett A blogolás szabadsága 2010.03.19 16:08:00
A közösségi média születésekor a blog mindenki számára szabad és elérhető felületet teremtett arra, hogy személyes véleményével, gondolataival megjelenjen az internetező nyilvánosság előtt. Mára mégis az a paradox helyzet állt elő, hogy a webnaplók közül jellemzően azok…..
wEtikett Kapkod a Google 2010.02.28 20:50:00
Közhely, de igaz, hogy a közösségi hálózatok és szolgáltatások az utóbbi években robbanásszerű növekedést produkáltak szerte a világon. Az internetezők jelentős része ma már nem pusztán információcserére és tájékozódásra használja a világhálót, hanem hagyományos…..
wEtikett Yes we can! Vagy mégsem? 2010.01.22 17:24:00
Barack Obama elnökválasztási kampányának online vonatkozásai és ezek tanulságai hónapok óta a médiafigyelem középpontjában állnak, olyannyira, hogy szinte már az is kívülről fújja, mi az a Facebook, meg Twitter, aki még életében nem járt az internet közelében se.…..
A Google január 12-én ismét elintézte, hogy heteken keresztül a médiafigyelem középpontjában álljon. Ezúttal ugyan nem új okostelefont jelentett be, mint az előző héten, hiszen ez már-már semmiségnek számít a mostani ügyhöz képest, amelynek lassan nemzetközi politikai…..
A Google január 5-én piacra dobta a Nexus One-t, saját fejlesztésű érintőképernyős okostelefonját, amelyet a hivatalos kommunikáció nemes egyszerűséggel szupertelefonnak (superphone) nevez. Egyelőre úgy tűnik, ezúttal nem a keresőcégtől már megszokott "szerény…..
wEtikett Startup 2010.01.06 18:36:00
Itt az újév, így logikusnak tűnhet, hogy új blogot indítok, pedig semmi összefüggés. Szignifikáns különbség az eddigi próbálkozásaimhoz képest – bármik is voltak azok –, hogy kivételesen hosszútávra tervezek, figyelembe véve a tárgyalásra váró témák – mi…..