Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Grimnir

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fiatalabb koromban, ha egy lány akinek barátja van vagy férjes asszony ajánlatot kapott, akkor azt mondta: Na de kérem nem olyan vagyok.A napokban több olyan hölgy ismerőssel is összefutottam akik férjezettek és a munkahelyükön kaptak különböző ajánlatokat.A válaszaik:-Nekem nem…..
Gyakran olvasom különböző oldalakon, levelekben hogy ne vásároljak itt vagy ott, ebből vagy abból az okból. Én könnyű helyzetben vagyok, vidéken élek. Itt a piacon be tudok szerezni sok mindent, a szomszédban árulnak friss házi tejet, tejtermékeket, az erdőbe kijárok…..
Már nagyon régóta kíváncsi vagyok, hogy mindenféle punk, rocker és egyéb hölgyemények miért regisztrálnak skinhead girl névvel mindenhova. A dolog odáig fajult, hogy megkérdeztem egyet szép udvariasan ez ügyből kifolyólag, és ha már írtam neki azt is megkérdeztem, miért tett…..
Magyarországon felerősödött a nemzeti öntudat. Szinte az összes párt erre alapozza a kampányát, még a komcsi melós párt is kihangsúlyozza, hogy ők is magyarok. A narancsos párt, bár azt hangsúlyozza, hogy van programja a választókhoz ezt még nem jutatta el, őket a kisebbség…..
A környezetvédők jöttek a nagy ötlettel elő ami a bejegyzés címe. Nagykőrösön amit a kommunista terület rendezés nem tett tönkre azt majd ők elintézik Uniós forrásból. A város határában lévő mocsras területet lecsapolták az előző rendszerben, így a helyén csak homok…..
Amikor a 3. NIT-et szerveztük érdekes megfigyelést tettünk, az oi bandák pénzért zenélnek az NS bandák pedik a közönségnek. Íme néhány példa arra, hogy melyik zenekar mennyiért jött volna Szigethalomra zenélni:Titkolt Ellenállás - Békésről 15.000FtNemzeti Front -…..
A '80-as években a black metal divat volt, a legtöbb rocker fordított keresztet, pentagramot és egyéb hasonló külsőségeket hordott, de csak nagyon kevés embernél volt az egész mögött valami amitől több lett volna mint egy fiatalkori divat, vagy hóbort. Mostanra a black metál komoly…..
Grimnir 2010.01.07 07:02:50
@Odin88: Értettem a földalatti mozgalom kifejezést. :) Engem inkább az zavart meg (bocsánat, ha tévesen), hogy a bejegyzés első mondatába azt írod, hogy régen sok volt a divatember, a másodikban pedig azt, hogy most mekkora underground van, komoly érzelmi és szellemi háttérrel. Lehet, hogy régen a Pokolgépet is Black Metalnak tartották a szövegei miatt, de ma is vannak ilyen zenekarok, akik ilyen-olyan tényező miatt nem valók a BM mozgalomba, mégis oda sorolják őket (lásd az általad említett "lakodalmas" BM zenekarok...). És sajnos az undergroundban sincs összetartás - a magyar színtéren legalábbis.