Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Erhart Szilárd

10 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A gyermekeink egészséges nevelése szempontjából is fontos, hogy hol élünk és milyen cégektől vásárolunk.   Az R6 oldalán sok fenntarthatósági információ található az ENSZ SDG (Sustainable Development Goals) keretrendszeréhez igazítva a hazai és nemzetközi vállalatokról https://r6bros.eu - GHG…..
2010 elején, gyermekünk születése után tettük közzé a kérdőívet, aggódó elsőszülőként.  8 év eltelt, ideje az eredményeket is közzétenni. Korrekció nélkül adjuk tovább az összesített válaszokat. Bízunk benne, hogy segít látni, hogy körülbelül más kismamáknál, babáknál mi volt a helyzet a feltett…..
A legzsúfoltabb, a felmérésben résztvevő városok listája::  1. Brüsszel2. Varsó3. Wroclaw4. London5. Edinburgh6. Dublin7. Belfast8. Marseille9. Párizs10. Luxembourg11. Milánó12. Rotterdam13. Birmingham14. Róma15. Amszterdam16. Oslo17. Barcelona18. Budapest19. Nápoly20.…..
  Volt pár hete az az ominózus cikkem a londoni dugóról, ami, ugye nincs is. Legalábbis amikor mi ott jártunk, nem volt. Pedig két és fél napon át, nagyjából reggeltől éjjelig folyamatosan a belváros és a peremkerületek között cirkuláltunk a bér-Fiestával. A legbelebb…..
Erhart Szilárd 2010.10.05 13:46:37
Kedves Autósok!

A
www.dugodij.hu portált már a múltban is segítettétek véleménynyilvánításotokkal.

Bízunk benne, hogy az elmúlt időszakban elvégzett szakmai munkánk is elősegítette azt, hogy a budapesti közlekedési problémák kérdése több figyelmet kapjon, és a dugódíj kérdéséről szakmai és társadalmi vita alakuljon ki. (

A vélemények folyamatos figyelemmel követése érdekében kérünk benneteket,hogy segítsétek munkánkat kérdőívünk kitöltésével. Szeretnénk az autós társadalom véleményét megismerni, és a vélemények alakulását időben bemutatni.

KÉRDŐÍV KITÖLTÉSE
spreadsheets.google.com/viewform?hl=en&pli=1&formkey=dEI3OFRxQmFKOWhHcEN3b3FvRVJMUlE6MQ#gid=0
Kedves Felhasználóink! A www.dugodij.hu portált már a múltban is segítettétek véleménynyilvánításotokkal. Bízunk benne, hogy az elmúlt időszakban elvégzett szakmai munkánk is elősegítette azt, hogy a budapesti közlekedési problémák kérdése több figyelmet kapjon,…..
 Az autósok megsarcolása és kiszorítása, föld alatti villamosok, nyolcsávos M0-s, éjszakai áruszállítás, 5-ös metró a Duna mentén, kamerák a BKV-járművekbe, durvább parkolási bírságok, új alagút Budán - csak néhány ötlet a pártok budapesti…..
Mikor ülnek már magabiztosan a babák?Mikor állnak két lábra?És mikor fordulnak a hasukra?A válaszokat megtudhatjuk Pikler Emmi kutatásából. A táblázatban megadott értékek átlagos értékek, a gyermekek a megadott értékekeknél korábban is és később is produkálhajták a…..
 Felmérésünk szerint a magas jövedelmű pénzügyi szakemberek, és bankárok körében is egyre népszerűbb közlekedési eszköz a kerékpár. A bankok központjaiba a dolgozók közel 5 százaléka 2009-ben már kerékpárral érkezett dolgozni. Elemzésünk célja, hogy bemutassuk…..
Loading.....
Rendelo Baba súly táblázat 2010.01.07 16:57:00
var gaJsHost = (("https:" == document.location.protocol) ? "https://ssl." : "http://www."); document.write(unescape("%3Cscript src='" + gaJsHost + "google-analytics.com/ga.js' type='text/javascript'%3E%3C/script%3E")); try { var pageTracker =…..
var gaJsHost = (("https:" == document.location.protocol) ? "https://ssl." : "http://www."); document.write(unescape("%3Cscript src='" + gaJsHost + "google-analytics.com/ga.js' type='text/javascript'%3E%3C/script%3E")); try { var pageTracker =…..