Regisztráció Blogot indítok
Adatok
wonthy

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Faenil újabb kitűnő munkája   Az n2o2 után körülbelül egy hónappal, elérhető Faenil újabb munkája, ami ezúttal is igen kitűnő lett. Tulajdonképpen az új ROM az n2o2-re épül, de rengeteg újdonságot tartalmaz, illetve egy teljesen más stuktúrára épülő…..
wonthy 2010.05.15 11:17:43
@Muveszur: nekem nem mukodott a n2o2 romon!Itt iratam is
 Elkészítettem az új billentyűzetemet, melynek alapja az Iphone billentyűzete   Egy újabb billentyűzetet készítettem el kérésre. Nem szeretem az Iphone-t majmolni, utánozni, éppen ezért elég nehézkesen indult be a projekt. Nem nagy munkakedvvel fogtam hozzá, de…..
 Mostantól mindig elérhető az aktuálisan legfrissebb Ovi Maps   Mióta ingyenes lett az Nokia navigációs programja, az Ovi Maps, a Nokia ügyesen megoldotta, hogy csak bizonyos telefonok tudják használni az alkalmazást. A tiltás nem csak az i8910 HD-re vonatkozik, hanem néhány…..
wonthy 2010.04.02 14:36:12
 Közelít a legújabb HyperX ROM   A Speed verzió újításai után hamarosan érkezik a teljesértékű verzió is. HyperX már publikálta a változásokat, de még fejlesztés alatt áll a 2.1-es verzió, mert rengeteg új lehetőség nyílt a módosításokra. Ugyebár immár…..
 Apró módosítások   Apró változásokat kellett eszközölni HyperX-nek az új Speed ROM-on. A megváltoztatott Zenelejátszó téma, illetve a Nokia X6 Rádió alkalmazásának integrálása komoly gondokat okozott. Így itt van a javított verzió. HyperX Speed 2.11 changelog:…..
 Elkészült a billentyűzet új verziója!   Az előző verzió visszajelzéseiből levontam a konkluziót, átgondoltam, hogy lehetne még jobb ez a billentyűzet, és elkészítettem a 2.0-ás verziót. A 2.0-ás verzió tartalmazza a gyári fekvő billentyűzetet, és egy nagy méretű…..
wonthy 2010.03.01 21:23:09
 Témaszerkesztés   Biztos Veletek is előfordult már, hogy olyan s60v5-ös témát raktatok fel, ami nem teljesen kompatibilis az i8910 HD-vel. A kompatibilitási hiba leggyakrabban fekete hátterű Nokia témáknál jelentkezik, mert a fekete háttérrel sajnos fekete számokat is…..
HyperX legújabb ROM szériájának bemutatása   Mikulásnapra HyperX elkészítette az új ROM-jait, számszerint 12-t. 3 fő kiadást, és 9 nyelvi ROM-t. Ez az első főzött ROM, ami már-már olyan megbízható, mint egy gyári firmware. Hihetetlenül stabilra sikerült! Egy kis…..