Regisztráció Blogot indítok
Adatok
stevieZ

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Újabb torrentrazzia volt, 2 szervert foglalt le a rendőrség a ProArt feljelentése nyomán. A ProArt többek között Ákos új albumára hivatkozott, aminek torrentfájlja elérhető volt a szerveren. A magyar torrentszervereken a magyar zene és/vagy Ákos tiltólistára került. Tegyük…..
Update: Még nem biztos, hogy a trailerben hallott szinkronhangok lesznek a filmben. Mint már bizonyára sokan tudják Sylvester Stallone akciófilmje, a The Expendables csak bemutatásra kerül nálunk, október 14-én kerül a mozikba. Lehetett arról hallani, hogy Stallone Gesztesi Károly…..
 Üdvözlöm. A Rádió KFM-online rádió ról szeretném ha írnának az oldalukra egy rövid pr cikket. Cikk tartalmát önökre bíznám. Nézzenek körűl és döntsék el. http://www.radiokfm.net Előre is köszönöm. üdv.: KFM  ..
Annyi jobbnál jobban összeállított évtizedes listával találkoztam az utóbbi napokban, hogy nekem is megjött a kedvem az összegzéshez. A legjobb filmek méltatásával már rengetegen foglalkoztak, és a végeredmény igazából nem lett túl változatos, a legtöbb helyen rendre ugyanazok…..
Törzsi, esetleg alsó tagozatos körülményekkel szembesült Gabesz, aki minél olcsóbban szeretett volna LCD-tévét venni, és az esztergomi Tescóban még pont volt két olcsó darab, kilencvenezerért. A helyszínre érve azonban kiderült, hogy nem is olyan könnyű eldönteni, hányadikáig…..
Nálam eddig a Continuity az év játéka (igaz, tavaly év végi darab, de én már idén próbáltam ki). Elképesztően ötletes keverése két egyszerű műfajnak, az ugrándozós platformjátéknak és a tologatós kirakójátéknak. Hősünk egy pálcikaember, akivel egy kulcsot kell…..