Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kniegnitz (törölt)

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Találgattam, hogy Jobbikos, vagy még jobbos a plakát, amely a Balatoni út mellett is feltűnt.Most kiderült.CBA!!!!A CBA-ban vásárlókra ítéletidő vár április 11 után. Mindent dupla áron vehetnek meg, hogy a CBA tudja finanszírozni a Fidesz további kampányait.Nem lehetne inkább…..
Hát ezért: kdnp.hu/news/a-magyar-katolikus-puspoeki-konferencia-koerlevele-a-valasztasokraA katolikus püspöki konferencia körlevelét minden, azaz MINDEN katolikus templomban a vasárnapi (vagy a paphiány miatt szombati, vagy pénteki) misén felolvasták a híveknek.Mi is áll ebben a…..
Kniegnitz (törölt) 2010.04.01 09:12:51
Lehet-e Más az Politika, párt, amelynek vezetői a Védegylet meghatározó személyiségei voltak?Schiffer András az LMP listavezetője,Jávor Benedek az LMP szóvivője, mindketten alapítói az LMP-nek, a Védegylet munkatársai voltak.VÉDEGYLET - pártsemleges, független, de…..
Orbán Viktor meghal és felkerül Szent Péter elé. Ott állnak két ajtó előtt, majd Szent Péter megkérdezi:- Na drága Viktorom, melyiket választod, a Mennyek kapuját, vagy inkább a Pokolba vágysz?Orbán gondolkodik, mire Szent Péter megszólal:- Tudod mit, drága Viktorom?! Nézd meg…..