Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Barbara Hercegnő - lurva.blog.hu

25 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ismerjék meg Bobyt, aki annyira rendes, hogy telefonálgatott, majd kifizette egy MÁV-kaller által megsanyargatott külföldi lány büntetését, és csak felaakkora összegért fogadott el eurót tőle. Boby azon füstölög, hogy 1.) a MÁV miért nem fogadja el a külföldi…..
Barbara Hercegnő - lurva.blog.hu 2010.03.04 11:10:18
@Zulu Alfa Kilo: Te hülye barom, nem tudsz olvasni? (A poszt írója szkennelte be a sajátját, nem a külföldi csajé...)
  ...bocsi minden olvasótól, de már egy hete nem tudtam blogolni. Sajnos ez nem rajtam állt, és sajna jó hírt sem tudok közölni: bár most már tényleg lesz időm rá, épp megjött, így új bejegyzések megint nem leszenek pár napig.   Ellenben, ha nem leszek fáradt,…..
   ...remélem mostantól ismét lesz időm, meglássuk, nagyon sokminden szakadt rám az egyetemen, de tudom, magánügy...  ...nos, most csak a tegnapiakat mesélem el: 3 férfi volt nálam, vasárnap lévén ez nem is rossz. Az első egy 19 éves srác volt, jópofa, és az ágyban…..
...jelentem, élek, csak el vagyok havazva az egyetemen és előreláthatólag még 2 napig ez lesz... az elmúlt 5 napan amúgy csak 4 ügyfelem volt, majd mesélek, s persze akkor jöjjön a jóhír is: emiatt a kutatás is tovább fog tartani majd pár nappal-héttel.....
...igen, a napiszar is megtalált, s nekik köszönhetően ismét 25ezer új látogató klikkelt ránk. Remek, csak innen üzenem, a subbához képest heteket késtek:D:D:D   Nos, gondolom az előbbi miatt, de ismétlem: aki olyan levelet ír, hogy adjam meg a telefonszámom, mert hogy…..
  Kezdem a végével: rajtam kívűleső (egyetemi) okok miatt előreláthatólag 2 napig nem tudok majd dolgozni (vagy csak minimálisan) és blogolni (vagy csak kicsit).   Tegnap előtt szintén nem dolgoztam, de tegnap igen: két férfi volt nálam. Az első (már meg sem…..
  Tegnap egy nagyon kedves, ám igen meglepő pár jött hozzám. Elég sokat szexeltünk, változatosan, minden, de mindig csak az egyikkel, a másik nézte. Nem volt hármas. Meglepett, de mondjuk mindegy is...   Azt pontosan ők sem tudták, miért járnak lányokhoz, de mivel…..
  Ma egy srác volt csak nálam, de ő elég érdekes...   Azt kérte (és kapta is) hogy végig lovagoljak rajta, de közben szídjam, milyen szemét dög, hogy megcsalja a barátnőjét stb. Hát, megkapta, sőt, egy-két vadmacskás pofont is kapott, amit valószínű nagyon…..
   Kis szünet után ismét belevetettem magam a "gyönyörökbe", ma három férfi látogatott meg...  Az első, 10 órakor egy harmincas volt, és mivel csak egy orált kért, de egy órát, gondoltam, majd beszélgetünk egy darabig. Tévedtem. Lehet, hogy én vagyk…..
...na, holnaptól megint dolgozok, minden akadály (és egyéb, nem ehhez kapcsolódó feladataim) elhárultak vala':)   Addig is, lenne egy gyors GY.I.K., azaz a Gyakran Ismételt Kérdések, amiket sokszor kapok meg e-mailben... K.: Hogy lehet bejelentkezni hozzád a neten…..
  A ma reggel 8:10-es állapotot tükröző kérdőíves-statisztika egy része - egészségetekre váljék:D (1910 válaszadó) m.blog.hu/lu/lurva/image/2010-02-01-0810.jpg  ..
...aki épp unatkozik, kitöltheti ezt a kérdőívet: https://spreadsheets.google.com/viewform?formkey=dGNvRVp3TWN6VVBqNW5WUUdWY1hLS0E6MA Igazából azért van, mert én épp ugye nem tudok dolgozni, Ti meg legalább megmutathatjátok, kik vagytok:D Mellesleg: lassan meglesz a 250.…..
Tegnap ismét "csak" két férfi látogatott meg, igaz, ebből csak az egyikkel szexeltem, de erről majd később... Délre jött az első fiú, kb. 25 lehetett, és távolról láttam, hogy vállalkozó-féleség. Kb. igazam is lett (valami tanácsadó) de az, hogy azért jár…..
...most olvastam, hogy már megint visszaélnek a nevemmel - most épp egy chat oldalon, egy travinak, vagy minek állítanak be. A szépséghiba az, hogy az illető bár az adatlapba az én e-mail címemet írta (remek...) a regisztrációja során nem ezzel regisztrált (nem is tehette volna, hisz…..
Tegnap két férfit fogadtam, sajnos egy harmadikat viszont le kellett mondanom, mert csak az az időpont volt jó neki, amikorra már jött valaki:(    Az első srác egy harmincas férfi volt, aki csak annyit kért, hogy a ... márkájú gumit ne használjuk, mert valamiért azt nem…..
...végül is, hogy a múltkori történet teljesen befejeződjék -sajnos- kiderült, az állandó program-összeomlások memóriahibából történtek, így szervízelni kellett a gépemet - bocsi a két nap extra szünetért:(   Nos, vannak viszont extra fejlemények, amibe…..
  Szolgálati közleménnyel kezdem: tudja valaki, miért ugrik fel néha az Opera memóriafogyasztása 220 MB körülre abszolút lehetetlenné téve ezzel minden munkát? Na mindegy... (senki ne írjon, hogy Viva Firefox, az mégrosszabb...) csak tegnap pl. ezért nem tudtam blogolni,…..
A következő történet mindenkinek - kivéve persze a pórul járt Sz.-t - nagyon vicces. Hősünk parkolt a Belvárosban, a jegye lejárt, megbüntették, fizetett. 4125-öt akart, de, szó mi szó, csúnyán megbukott szépírásból. Az esernyőnyél egy kettes akarna lenni, de a folyóírásra…..
Barbara Hercegnő - lurva.blog.hu 2010.01.20 10:58:35
  ...át fogok szokni a másnapi blogolásra, este már tényleg fáradt kezdek lenni:)   Nos, hol kezdjem, reggel 9-kor egy aranyos kiscsaj telefonált, hogy jöhet-e egy órán belül. Jöhetett... igazából meg is lepődtem, mert az a tipikus plázacica, kinézetre is, de teljesen…..
  Tegnap délelőtt egy fiatalos (25 körüli) srác esett be hozzám, aki igazából egyetlen extrát kért, hogy együtt zuhanyozzunk. Ezt természetesen vállaltam, hisz elvileg rossz nem sülhet ki ebből - hát nem is sült, mert ott helyben magáévá tett. Tök jó volt, minden, de…..
Új év és máris egy új negatív rekordról számolhatunk be! Az utasok tökéletes dezinformálásának mintapéldája a lenti történet. Először elküldték az utasokat, hogy menjenek Pestszentimrére, mert onnan megy tovább egy vonat Ócsára, mivel gázolás történt. Közben az eredeti…..
Barbara Hercegnő - lurva.blog.hu 2010.01.06 14:30:47
@citrix: a diákok és a nagy máv-os kedvezmények? hun élsz Te?
Barbara Hercegnő - lurva.blog.hu 2010.01.06 14:40:02
@Kopi3.14: a német vasút pontosan ötször drágább, mint a máv, de kb. 20x jobb... na most melyik a jobb üzlet? (Vagy kérdezzem azt, nem lehetne-e, hogy a máv a mainál kétszer drágább, de akkor arányosan nyolcszor jobb legyen, mint most?:)
Barbara Hercegnő - lurva.blog.hu 2010.01.13 13:31:30
@Kopi3.14: Igaz, alővárosi vonalon sok tapasztalatom nincs, nagyobb távokat szoktam vonatozni (de ott sokat) jellemzően a München-Stuttgart-Frankfurt "háromszögben"...
  Tegnap este már sem időm, sem erőm nem volt beszámolni, főleg, mert elkövettem azt a hibát, hogy elkezdtem az e-maileket olvasni és az értelmesebbekre válaszolni.   Nos, az elején kezdve:  9.30-kor volt az első férfi, ő azt kérte, hogy hátrakötött kézzel…..
 A fenti oldalon valaki hírdet az én nevemben (hmmm... kicsit nagy emberre tarvezett az a valaki), természetesen nem én vagyok.  Neten nem hírdetek (okkal) és ahol megteszem, ott élből egy telefonszám van kint, nem egy rosszul leírt(!) e-mail cím:) Update: a honlap tényleg…..
...tegnap délután beköltöztem a lakásba, ahol fogadom a Vendégeim. Nem volt különösebben nehéz, hisz eddig is enyém volt ez az egy szoba-konyhás csoda az Oktogonnál, de jobbára csak akkor használtam, ha egy buli után Pesten ragadtam és nem tudtam haza hazamenni. Nagyon…..