Regisztráció Blogot indítok
Adatok
retikül

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok! 10 dolgozom az egészségügyben, és sajnos évről évre rosszabb a helyzet, s mára már elértük azt a pontot, hogy a betegellátás alapfeltételeit se tudjuk biztosítani a betegek számára, mert a kért anyagokat és gyógyszereket nem kapjuk meg, vagyis csak a töredék…..
Praxis Szoptasson, ne hisztizzen! 2010.07.14 06:00:00
Tisztelt Praxis, Az alábbiakban olvashatják szülésem történetét a Telki Magánkórházban! Ha valaki azt hinné,hogy ott különbül bánnak az emberrel a pénzéért,sajnos téved.   A panaszlevelemre kaptam egy sablonlevelet,melyben közölték,hogy szakmai hibát nem találtak.Én…..
retikül 2010.07.14 10:17:08
@Mária néni: kérdés, hogy ha nem is nyomja meg a csengőt,mert úgyse jönnek hogyan is lássák el? kicsit olyan nyuszikás meg fűnyírós nekem az egész
retikül 2010.07.14 10:23:20
@Mária néni: a honlapon elég egységes a tarifa, szülés és 4 nap ellátás alap, ha császár az további költség, epidurál további klts, köldökvér levétel és tárolás további ktsg. nekem nem számolták, hányszor mérnek vérnyomást, lázat.
és tudom a HBCS pontok rendszerét, szülő nőért amikor én két éve szültem az állam egy forintot nem fizetett Telkinek. és utána jártam rendesen, sok pénz múlott rajta
retikül 2010.07.14 10:39:29
@Mária néni: értem én, és most befejezem, várnak a lányaim, mert értelmetlen folytatni, amikor én szültem az állam nem fizetett egy fillért sem a szülészeti ellátás után, ugyanis nem volt megállapodás a két fél között.
ha azóta van, az jó.