Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vizafogó

0 bejegyzést írt és 66 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap valamelyik kertv híradójában láttam nyilatkozni a West Balkán-tragédia kapcsán az illetékes terézvárosi fideszes polgármestert. Hassay Zsófia elmondta az önkormányzat tudott arról, hogy West Balkán körül problémák vannak. Nincsen neki meg az engedélye, csak 10 óráig…..
vizafogó 2011.01.18 11:36:46
@mediacapic: Hát ez az!
Melyik unióban is vagyunk tagok?
WBU (West Balkan Union)
vizafogó 2011.01.18 12:00:22
A birtokunkba került szerződés szerint Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettes hétfőn hazudott a parlamentben, amikor lehazugozta Scheiring Gábor LMP-s képviselőt. Navracsics szerint az előző, szocialista többségű székesfehérvári önkormányzat vállalta egy 121 hektáros terület…..
vizafogó 2010.12.12 00:29:38
bodoky Halálhíremet keltik 2010.06.17 17:16:00
A Nekrológ blog ma emailben értesitett, hogy én vagyok a szerencsés nyertes, elhunytam, de amúgy szeretnek és tisztelnek, és remélik hogy megértem. Szegény embert az ág is húzza - kiderült, hogy nem mehetek munkanélkülire szeptemberig, mert beltag vagyok egy…..
vizafogó 2010.06.25 14:42:22
@vadaszok: BEDE MÁRTON = NEM MENŐ
1919 – 2015 Ezt a TV2 mégis hogy gondolta? Kapunk választ? Undorító amit csináltak. A sajtóhelyreigazítási közlemény a minimum. Mi több, az oktatási és kulturális miniszter feladata lenne azonnal sajtó-helyreigazítást kérni!!! Pista bácsi a magyar kultúra lovagja, a…..
Márciusi állásfoglalása nyomán beadvánnyal fordult az Alkotmánybírósághoz a jövő nemzedékek országgyűlési biztosa, amelyben indítványozta Páty Község Önkormányzatának egy 2006-os rendelettel elfogadott szabályozási terve, a hatályos településszerkezeti tervet…..
vizafogó 2010.05.31 10:27:33
vizafogó 2010.06.20 14:22:29
@Patyimutyi:Íme, az ingatlan ámokfutó önkormányzatok és hatóságok pusztítása:
www.origo.hu/itthon/20100618-arviz-arter-evtizedes-mulasztas-miatt-epult-arterre-a-miskolci-auchan.html

Páty és Biatorbágy között is feltöltötték az ingatlanfejlesztők az önkormányzat tudtával a rétet. Most hetente a jelentősebb esők után az út iszaptengerben úszik.
Ki a felelős a hetenkénti iszap eltakarítás költségeiért?
Ki lesz a felelős a bármikor bekövetkezhető súlyos balesetért?
Én még emlékszem arra az időszakra, amikor a lezúduló iszap a mélyen fekvő réten ülepedett le. Most az úttesten!!!!!
Kilőtt szemek, egymásnak ugrasztott magyarok, darabokra hullott államgépezet - az elmúlt nyolc év sokszor megénekelt elkúrásai közel sem érnek ahhoz a pusztításhoz, ami a gazdaság működtetésének legfontosabb területén, az adóügyekben történt. Az egyik felelős, a kormányzó…..
vizafogó 2010.06.02 16:45:22
Itten, aki ezt olvassa, számítógépe van, meg mindenféle billentyűket, egeret mozgat, meg levelez, meg internete van.
Ez a bonyolult, nem az szja bevallás.
Pontosan ennek a rétegnek lett igazán ízi a dolog. Noch dazu, idén már nem is kellett nyomtatni és postára menni.
Én olyan mazochista vagyok (és elég öreg is), hogy amióta van, azóta kizárólag magam készítem. Azon egyszerű okból, hogy a régebbi rendszerben tudni kellet a „hiszekegyet” meg „tiszparancsolatot”, majd a „tizenkétpontot”, most az új kapitalizmusban szerintem az „ssjabevallást”.
Aki ezt nem így gondolja, az semmilyen rendszerben nem fog boldogulni. (vannak nekem olyan „bölcsész” (?) sok iskolát végzett ismerőseim, akik arra büszkék, hogy mihez nem értenek).

Az összes eddigi elektronikusan ügy intézhető, megismerhető, cucc közül nálam az APEH a csúcs.
Ezen látszik, hogy nem csókosok fejlesztették sok milliárdért, és nem abból a célból, hogy hogyan lehet még, sunyiban sok közpénzt megszerezni és/vagy még jobban megfejni a polgárt, vagy, hogyan teremtsünk látszat nyilvánosságot.
Az idei bevallás este 11 után, három altató sörrel feltöltve, elküldéssel visszaigazolással, mentéssel együtt 10-15 perc alatt elkészült, és csak azért ,mert sokáig kerestem a dobozt ahol az igazolásokat gyűjtöttem. Hajrá APEH! Tetszik az elektronikus árverés és a beszámoló közzététel is. (negatív ,hogy olyanok is felkerülnek a hátralékmentes listára, akik ellen végrehajtás van)
Ami még mindig szánalmas, az a cég nyilvánosság. (MICROSEC pióca) Fölöslegesen agyonkódolt, nem kereshető és tavaly év végén újabb adatokat dugtak el a nyilvánosság elől.
A mélypont az ingatlan nyilvántartás. Szánalmasan dugdossák az adatokat valószínűleg oligarcha és politikus érdekek miatt. Minden, megvan elektronikusan, de pofátlanul eldugva a nyilvánosság elől.
A zöldombudsman szerint is jogszerűtlenek a Grupo Miltontelekügyletei, a pátyi képviselő-testület mégis elfogadta a beruházóáltal diktált feltételeket. Sokmilliárd forintos ingatlanpanamárólbeszélnek a helyi civilek. ..
vizafogó 2010.04.28 09:15:49
PÁTY II.

www.dkck.freeweb.hu/

Lehet, hogy e mögött is a jó önkormányzati és kormányzati kapcsolataira hivatkozó GRUPO MILTON van?
A Pest Megyei Rendőr-Főkapitányság Gazdaságvédelmi Osztálya ismeretlen tettes ellen nyomozást indított különösen jelentős csalás gyanúja miatt Pátyon. Első körben bekérték a február 22-i képviselőtestületi ülés jegyzőkönyvét, az ott elfogadott szabályozási terv…..
vizafogó 2010.04.22 23:18:22
@Előbb GONDOLKODJ: Nagyon jó! Köszönöm.
A három testőr:
Neverinvest, Ruppómilton, Pátyimutyi,

NO PASSARAN! THEY SHALL NOT PASS! NEM TÖRNEK ÁT!
Önkormányzati és országgyűlési képviselőt, emiatt lemondott polgármestert, és indexes újságírót is megfenyegettek, lejárattak, rágalmaztak a kétes ingatlanügyletben érdekelt felek...
vizafogó 2010.04.16 16:55:40
@MaxVal, BircaMan: Te meg veszélyes vegyi anyagraktárért kampányoltál, de amikor megbukott akkor elhúztál a Kén utcába, jó levegőt szívni.
vizafogó 2010.04.18 14:16:36
@MaxVal, BircaMan:
Javult az arány.
Hidd el, nem hiányzol.
És még hazudsz is:
www.torzsasztal.hu/Article/jumpTree?a=36141244&t=9106867
Hypotheticalfriend remek kommentjét megint kiemelem :)Ez van. A lotyaszájút lecseréljük a labdabubusra. Legalább nem lesz bonyolult dolguk a kenőpénzeseknek. Nem kell kinyomozni, hogy milyen szivart, konyakot, autómárkát szeret a főnök, szőkét, vagy a barnát csiporássza. Elég neki,…..
vizafogó 2010.04.03 00:25:38
@Vfair: @Mitya Ivanov: @hypotheticalfriend: Én itt egy dolgon csodálkozom. A jövő hét végén választás.
a szocik bukó, a fityesz nyerő ágon. Egyszer csak elő kerül egy cikk, több fényképpel a nyerő elnökről, egy feddetetlen úriember társaságában, félreérthetetlen helyzetben, és ebből senki nem akar szavazatot nyerni, ill. vesztést megakadályozni.
Lehet, hogy a BEREZNAY-nak mégiscsak igaza van?
bodoky Levelet kaptam lájf 2010.03.15 22:13:00
From: Mervó József <mervo.jozsef@grupomilton.hu> Date: 2010/3/15 Subject: balatonring angyalai zene + logo To: Tamas Bodoky <bodoky@gmail.com>     ..
vizafogó 2010.04.10 23:58:07
@kakukk2: Budapesten van egy "gödör"-nek hívott hely.
Sokan szeretik.
Ott is volt sok politikus részvételével alapkőletétel.
Tessék kreatívnak lenni Bobek úr. (kérem ne közpénzből, és ne kbj, mj legyen még gazdagabb, hanem Sávoly község)Elnézést a kioktatásért, de mi Pátyiak is ki lettünk oktatva a napokban.
A pátyi képviselő-testület hétfőn elfogadta a golf-projekt beruházójával, a Grupo Miltonnal kötendő településrendezési szerződést, valamint a jelzálogra vonatkozó kitételeket...
vizafogó 2010.03.30 22:18:44
@vadaszok: Nem akarok itt politizálni, de valaki erre is gondolt a jelöltek között:

ÉSSZERŰ TERÜLETFEJLESZTÉST, MERT A ROSSZ MINŐSÉGŰ LEVEGŐ ÉS A ZAJSZENNYEZÉS TÖNKRETESZI AZ ÉLETTERÜNKET!
A városon belüli szabad telkek beépítését új területek parcellázása helyett, hogy megőrizzük a vidékünk tájképét, és továbbra is friss, jó levegőt élvezhessünk, eközben „Budapest tüdeje” maradhassunk.
A közösségi terek nélküli zsúfolt beépítések elkerülését, mert nem a telekből kihozott haszon számít, hanem az élhető környezet.

SZELÍD TURIZMUST!
Természeti értékeink megőrzését, az élhető környezetért, és hogy erre alapozva megőrizhessük a Budai hegyek és a Pilis turisztikai rangját.

www.gulyasdenes.hu/index1.html
www.valasztas2010.jobbik.hu/#
www.sassszabolcs.hu/hirek/5455-Sass-Szabolcs-Piliscsaban-Szabo-Imre-kornyezetvedelmi-miniszterrel
lmpilisbuda.blog.hu/2010/02/07/az_lmp_pilis_budavideki_tersegi_programja
bodoky Neveket akarok hallani 2010.03.25 21:46:00
Feladó: Bóday Pál <boday@index.hu>Dátum: 2010. március 24. 19:08Tárgy: Bóday PálCímzett: bodoky@mail.index.huKedves Tamás,gratulálok az újabb díjadhoz, a kitartásodhoz, a bátorságodhoz és a legutóbbi, tüntetésről készült videódhoz is.Ez utóbbiban többször elhangzik,…..
vizafogó 2010.03.26 09:25:36
@bodoky: Kösz. Először a „tesz-vesz”- re gondoltam, de miután rákerestem, rájöttem, hogy nem az.
Nem nézek tévét, ezért nem ismertem a nevet.
Ő az aki Szabó Imre Zsolt néven LichtenSTEINben kerüli az adót a Homeland International A.G. cégével?
Most már tudom honnan stein.
vizafogó 2010.03.26 09:53:32
@bodoky: Megvan! Már napok óta azzal szórakozom, hogy próbálom a szöveg, stílus alapján összehozni egy excel táblában, hogy mely nicknevek mögött van u.a. a személy. (Ezt nem tartom rossznak, mert magam is így vagyok itt, hisz a téma annyira összetett, hogy lehetek pátyi patrióta, környezetvédő és antikorrupcionista is. Bár néha összekeverem.)
A pacmanbud sokáig ott árválkodott a mervo nicknevei alatt, mert, bár nagyon egy irányból fújt a szél, a stílus más volt. Kösz a jó tippet.
Bodoky Tamás vs. Magyar Fejlesztési Bank A 35 milliárd forintos állami beruházás megvalósíthatóságáról szóló, a KPMG pénzügyi tanácsadó cég által készített vizsgálatot nyilvánosságra hozták. Fontos tény azonban, hogy ez a közvélemény nyomására történt, s nem a…..
vizafogó 2010.03.25 09:52:39
@Falusi_metálos: Köszönöm.
Ez csak egy mervojoe nevű fazon pénzpumpája Nicosia felé.
Ami ellenben vicces, hogy az 500 eFt-os alaptőkét 2010. január 29.-én felemelték 600 eFt-ra. Vajon miért?
vizafogó 2010.03.25 11:47:28
@Patyimutyi: Vagy, valakit még ki kellet fizetni.

Ha ezt társasági tulajdonrészen keresztül teszik, akkor biztosítható, hogy a fedezet is rendelkezésre fog állni, tehát a járandóság csak a teljesítés ill. megvalósítás után jár. Közben nem lehet kiszállni, mert a lóvé a végén jön.
Egy nicosiai társaságnak van jutalék jogosultsága, mondjuk ingatlan eladás után. Ha ezt az ingatlant eladják, a 20 % jutalék megy nicosiába, és a társaság tagjai osztalékban fel veszik a részüket.
Csak egy egyszerű, légből kapott példa: Az ingatlan 1 mio krumpli, jár érte 200 e. krumli jutalék, ez ktg. levonása után legyen 180 e krumpli. Az új hatodrész tagnak máris jár 30 e. krumpli. Ha véletlenül ennek a tagnak valamilyen ráhatása van az ingatlan értékére, és ennek következtében az 1 helyett 50 mio. krumplit fog érni, a neki járó rész máris 50x annyi lesz.

Hol is történt értéknövelő esemény január végén?
vizafogó 2010.03.25 12:44:21
@Falusi_metálos: persze, hogy részt vesznek az építkezésben, hiszen ők a telektulajdonosok.
Azt kell megnézni, hogy milyen állapotban és mennyiért vették. Mit tettek vele, és azután mennyiért adták el ill. adják bérbe a Tesconak.(lásd még vizafogó 2010.03.25. 11:47:28)
Ezt még agy számvevőszéki ellenőrzéssel lehet hitelesítettni, és azután lehet vizsgálni hogy volt-e hűtlen kezelés, vagy nem.
Ezt hívják "sukoró" modellnek. Ott már az "add vissza a babruhát" játsszák.
bodoky Meghívó demonstrációra 2010.03.20 06:43:00
A 2000-es években Spanyolországban az ingatlanfejlesztés szónak szinte szinonimájává  vált a korrupció és a pénzmosás. Spanyolországban mindent megtesznek, hogy ebből az ördögi körből kilépjenek; az érintett spanyol befektetők pedig keletre menekülnek, és megjelentek…..
Hypotheticalfriend remek kommentjét önálló posztnak kiemelem ide. A szerző a blog.hu felhasználója. "Orbán és Gyurcsány felosztották maguk közt az országot, és csak a tévében játsszák az öriharit a hülyére vett rabszolgáknak, hogy közben elvehessék az…..
vizafogó 2010.03.11 10:31:19
@hypotheticalfriend: Ne reménykedj.
A természetvédelmi hatóság egy nagy rakás sz@r. Két évvel ezelőtt tettem egy bejelentést náluk, mert 200 tonna szemetet találtam az erdőszélen. Egyértelmű, volt, hogy kiszállította oda, hisz ez a hatóság igazolta neki évente, hogy az előírásoknak megfelelően szabadult meg tőle.
Értesítettek, hogy nem ők az illetékesek és felszólították az illetékes jegyzőt, hogy a terület - ahova a szemetet illegális lerakták - tulajdonosával szállíttassa el azt. Panasz tettem a felügyeleti minisztériumnál, melynek jogi osztálya értesített, hogy ez így helyes. (Az iratok eredetije nálam.)
Mit gondolsz, hogy miért a zöld civil mozgalom a legerősebb?
Egy csomó tunya ült be a zöldhatósághoz, aki csak azt lesi, hogy milyen terepjárót utal ki nekik a z állam.
vizafogó 2010.03.11 11:00:36
@hypotheticalfriend: Van:
2008. Sávoly MotoGP versenypálya beruházás előzetes környezeti vizsgálat, Termálcentrum Kft.
http://www.vidra.hu/index.php?mkt=tt&alm=ref〈=hu

Suchmann úr és rokonai földjeinek a helyrajzi számát, ha megvizsgálnád (könnyű lenne, ha ténylegesen nyilvánosak lennének a földhivatali adatok, amint azt a törvény előírja)lehet, hogy nekik sem érdektelen a projekthez kapcsolódó korábban leírt kreativ érdeknövekedés. (?)
vizafogó 2010.03.11 18:31:58
@Mitya Ivanov: Amikor a Tocsik ügyben mondott le, akkor is könnyes szemmel József Attila verseket idézett. Nagyon megható volt.
 28 értékelt tényezőből 14 magas kockázatú. Nagyon nehéz az idén átadni pályát, az üzleti terv kihívás. (tallianmiklos kedvéért: ezt a cikket sem én írtam, csapatmunka van) A sávolyi pálya üzleti terve már az első évben borulhat a KPMG szerint, hiába a rendkívül…..
vizafogó 2010.03.09 14:00:10
@brennero: Ez 1-es. Ülj le!
Holnapra olvasd el rendesen, újra felelsz.
vizafogó 2010.03.09 17:05:03
@Noname Cowboy: Ez tök úgy zsarol, mint a mervo.
A pénzügyminisztérium szakértői túl kockázatosnak, gazdaságtalannak és jogszerűtlennek tartják a sávolyi motorversenypálya megépítésének állami támogatását, a kormány mégis odaítélte, az MFB pedig kifizeti a milliárdokat.Az Index birtokába került újabb belső feljegyzés…..
vizafogó 2010.02.25 13:36:47
@Magyarországom: Naaaa! Azért ezt már, egy hívő katolikusról nem hiszem el. Ilyen esetben már elég kemény a penitencia. A helyi katolikus közösség is kivetné magából.
vizafogó 2010.02.26 11:48:58
@kakukk2: Kedves kakukk2! Tanulmányozd a golfpálya építést.
www.mediterranea.org/cae/lliria/coto_catala_obras_miniaturas.htm
Az oldal közepétől található fotósorozaton jól látszik hogy három-négy nap alatt 2009. május 7-10.ig golfpálya építés ürügyén a SEDESA mit művelt természetvédelmi területen.
Az alatta lévő képsorozat azokat a helyi képviselőket mutatja pártonként aki ezt lehetővé tették.
Kicsoda valójában Kovács Bence János, a spanyol milliárdos, Magyarország 10. leggazdagabb embere? Újságíróként, filmesként zűrös ügyek állnak mögötte. Csalásért és okirathamisításért másfél évre ítélték Kovács Bence Jánost 1995-ben. A sávolyi motorpályát…..
vizafogó 2010.02.22 13:20:57
@bodoky: Kedves Tamás!

Ha megfenyegettek, ez azt jelenti, hogy jó nyomon jársz.

Ez a történet egy szelete a Mo.-i párt- (és politikus) finanszírozásnak.

Jó lenne, ha – „vadőrből ingatlanguru” című - történeted is hozzájárulna a jelenlegi két feddhetetlen nagypárt (és nem utolsó sorban a kilenc feddhetetlen pátyi politikus) csúfos eltűnéséhez a közéletből.

Hajrá!

Bár, nálunk a „culágerből főbróker” sztori is hamar elfelejtődött. :(
vizafogó 2010.02.23 16:43:32
@Parajpuding:
Budakeszire már megérkeztek a medvék.
Jöhet a kaja.

index.hu/video/2010/02/17/medvek_budakeszin/
Golfpályáról beszélnek, de gigantikus lakópark- és plázaprojektet indítottak befektetők Pátyon. A földterületeket a terézvárosi ingatlanpanamában szereplő belgák vásárolták fel, a terveket a Balatonring spanyoljai készíttették.Update: A pátyi polgármester és a befektető…..
"Egy baromi nagy off lesz" - kezdte a kommentjét Kukurusnyák Rémus, de mivel érdekes témát vetett fel, gondoltam megér egy posztot. A probléma, a szüleik egyik szomszédjával van. Ők ugyanis "lassan napi programot csinálnak abból, hogy égetnek valami műanyagot vagy…..
vizafogó 2009.04.24 00:43:32
Műanyagok égésterméke szinte mindig mérgező, gyakran rákkeltő.
Környezetvédelmi hivatalokban ne reménykedj, mert lehet, hogy téged büntetnek meg mivel mérgező levegőt szívsz.

www.humusz.hu/hirek/2754

Ezt az ügyet ismerem. Itt a bejelentőt (akinek a területére hordta a szemetet a német) kötelezte, a hivatal, hogy szállítassa el a saját költéségére. A németnek meg kiadták az igazolást, hogy szakszerűen kezelte a saját szemetét.
Az volt a szerencse, hogy az érintettek rendőrségen is tettek feljelentést hisz kemény bűncselekmény az ügy.
Persze ahogy hallom még most sem ül a tettes, sőt tovább vezeti a kft-jét.
Azok a rendszerek mindig sok galibát okoznak, amik a készítőik szerint hibátlanok. Sokszorosan igaz ez, ha a rendszer a fogyasztók megbüntetésére, méghozzá igen durva megbüntetésére lett kitalálva. Ilyen például az autópálymatrica-ellenőrző rendszer, ahol szinte felesleges…..
vizafogó 2009.02.12 21:54:16
@hahhh: Magam is ezt akartam megnézni!
De ezt az üzenetet kaptam:
Hiba Vissza a Magyarország.hu-ra, A lap nem található!
Ismét egy oldal, melyet a csókosok fejlesztettek.
Lásd még az IRM & Microsec című operettet ahol nyilvános adatokat árulnak pénzért.