Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ilyéslaci

0 bejegyzést írt és 714 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Mocsok cándrás!”, „Hűlye csángó!”, „Mosztföld!”, „Lúdliget”, stb, stb... Na pont ezeknek a jelzőknek nem lesz semmi keresnivalójuk a gyergyói jégpályán szombaton. Nem mintha máskor a kedves szurkoló felmérhetetlen intelligenciájáról tennének tanúbizonyságot a…..
Csíkszeredai szurkolók segítenek a gyergyói jégpálya világításának kicserélésében. Ha nekem valaki ezt kb 8-10 éves koromban mondja, akkor csak annyi lenne a reakcióm, hogy: „Ne tessék csúfolkodni!”. Nekem egy Szereda–Gyergyó meccs jelentette Székelyföld El Clasicóját, a…..
ilyéslaci 2013.11.13 08:55:46
Kérlek engedjétek meg, hogy megosszak néhány infót magunkról: A HSC Csíkszereda idegenbeli szurkolók csoportja erdélyi, székelyföldi és magyarországi tagokból áll akik Magyarországon élnek és a csapat idegenbeli mérkőzésein szurkolnak.
Ezen belül nem tartjuk számon, hogy valaki gyergyói, csíki, háromszéki stb., számunkra egy Székelyföld van, a „gyerünk gyerekek Szereda veletek” csíki rigmust is átköltöttük „Székelyföld veletek” változatra.
Több megmozdulást szerveztünk már az otthoni szurkolói közösségi élet felpezsdítésére és csapatunkkal való kapcsolat szorosabbra fűzésére, tevékenyen részt veszünk Székelyföld megmaradásáért szervezett rendezvényeken is.
Egy ideje tudunk már a gyergyói jégpálya nehéz helyzetéről és igyekeztünk a gyűjtésről szóló híreket terjeszteni illetve voltak akik lehetőségükhöz mérten adományokkal is hozzájárultak az ügyhöz.
A Négy Nemzet Torna előtt néhány nappal úgy alakult, hogy szurkolócsoportunk egyik csíki tagja aki korábban is a legaktívabb volt az ügyben felvetette, hogy szervezzünk gyűjtést. Gyergyói származású vezérszurkolónk Zsiráf mint aki teljes felhatalmazást kapott gyergyói ügyben a tőle megszokott lendülettel vetette magát a szervezésbe szokásához híven a legmagasabb fórumokhoz fordulva.
Így kaptunk bátorítást és segítséget a gyergyói klub vezetésétől, a Magyar Jégkorongszövetségtől, felajánlásokat a székely válogatottban szerepelt gyergyói származású játékosoktól.
Ez az ügy is jó alkalom volt arra, hogy összehozzon minket, csíkiakat, gyergyóiakat, székelyeket, erdélyieket, magyarországiakat, hoki szurkolókat és nézőket, mi nagyon sok érzelmi, baráti megerősítést kapunk azáltal, hogy ezt az ügyet képviselhetjük.
Hogy mi az üzenete mindennek? Segíts másokon, mert ettől te is több leszel!
Aláírta egy éves szerződését, további egy éves hosszabbítási opcióval a HSC Csíkszereda régi-új szlovák játékosa Jozef Hruby. Elköszönt viszont a cseh Vaclav Novak, akit a klub vezetősége visszavár, amennyiben nem talál magának csapatot. Augusztusban a HSC Csíkszereda…..
Hoki vs. cselgáncs: júdós kollégáikkal edzettek a HSC jégkorongozói. Köszönet a fotókért Portik Ferencnek:-)..
ilyéslaci 2013.06.25 21:58:22
@friczy: Azt szeretjük. Van min csámcsogni. Az ötletelést, a feladatvállalást hagyjuk, fárasztó és úgyis lehúznak a negatívok. Közéjük tartozni viszont jó mert az már közösség, valamiben legalább egyetért...
Hajrá Sport Club Hírek 2013.06.07 17:26:15
Update Darvas Attila jóvoltából itt vannak az aktuális hírek kedvenceinkről. Május végén megkezdte a felkészülést a HSC Csíkszereda felnőtt jégkorongcsapata a 2013-2014-es idényre. A fiúk a felkészülés első felében erőnléti edzéseken vesznek részt, amely intenzitása…..
Hajrá Sport Club 2% 2013.05.22 09:02:49
Az adótörvénykönyvet 2010-ben módosító kormányrendelet idén sem korlátozza a munkavállalók azon lehetőségét, hogy személyi jövedelemadójuk 2%-ának felajánlásával támogassanak alapítványokat, egyesületeket vagy vallási felekezeteket. Jelen felhívás azoknak szól, akik…..
Szurkolói közösségünk május 3-án lehetőséget kapott a klub vezetésétől, hogy találkozó keretében előadja a mögöttünk lévő jégkorong idény lelátói helyzetértékelését, elmondja javaslatait illetve tájékozódjon a klub mindennapjairól a beavatottak szemszögéből. A…..
ilyéslaci 2013.05.14 23:29:43
@wa1907: Úgy tudom Sergei Fedorov jelentkezett az állandó kiállítás és a fiatal szurkolók beintegrálása témákban önkéntesnek, gratula Sergei :-)
ilyéslaci 2013.05.15 20:45:15
@Sergei Fedorov: Bocs, a madarak néha félrecsiperegnek :-) Úgy tudom a találkozó személyes meghívás alapján történt és a hatékonyság érdekében viszonylag szűk körű volt, tkp egy felmérő, tájékozódó megbeszélés semmint egy szélesebb körű fórum. Reméljük azért lesznek jelentkezők a felhívásra.
ilyéslaci 2013.05.22 08:16:49
@endi 99: Szia, jó hogy eszedbe jutott a nyomtatvány dolog, kérlek linkeld be poraszabolcsnak e-mailben, biztos feltölti.
Úgy tudom a legaktívabb öt szurkoló hívta meg a legaktívabb harmincat (végül az időpont módosítgatás miatt kevesebben voltunk) tehát nem volt titkos csak a résztvevők száma volt korlátozott a hely miatt és mert nem szurkolói fórum volt hanem tájékozódó megbeszélés. Remélem szélesebb körű fórum is lesz egyszer.
Örvendetes, hogy operatív szerepet vállalnál a szurkolói közösség szervezésében, érdemes lenne jelentkezned a megadott e-mail címen.

Üdv, ilyéslaci
        Kérdem én, milyen esemény alkalmával születtek meg a történelem során a legnagyobb tervek? Elismerem, rengeteg tevékenység közepette el lehet képzelni óriási projektek megszervezését, de szerény megállapításom szerint férfiak esetében kizárólag…..
Nem bízták a véletlenre a csíki fiatalok a gyergyóiak ellen vívott döntő második mérkőzésének végkimenetelét, hisz már az elején elhúztak öt góllal, a vége 8-1 lett, a két nyert meccsig tartó sorozatot ezzel megnyerte Geréb István gárdája. A Karcfalván lejátszott első…..
ilyéslaci 2013.04.21 17:08:23
@marcika83: HSC szurkolói csoportunk élén Zsiráffal és kiegészülve az otthonról szép számban érkezettekkel nagyon komolyan képviselte Székelyföldet a vb-n gratula mindenkinek, végül kilencezren énekeltük a székely himnuszt! Ria, ria Hungária!
ilyéslaci 2013.04.21 22:42:52
@Jégkorong: Jól szól :-) Ott vagyunk a nagy székely zászló alatt a B közép jobb sarkában.
Izgalmakkal és fordulatokkal teli mérkőzés után megszerezte a HSC Csíkszereda a 15., zsinórban pedig a hetedik román bajnoki címét. A döntő ötödik mérkőzésén a csíki fiúk háromgólos hátrányból fordítottak. Közel telt ház és remek hangulat fogadta a HSC Csíkszereda és…..
Közlemény!Az országos hírügynökségek, illetve az országos sajtó azon információival kapcsolatban miszerint a napokban csíkszeredai személyek fenyegették meg a Brassói Corona jégkorongcsapatának egyes játékosait, és azok családjait a Csíkszeredai Sportklub a következő…..
ilyéslaci 2013.04.05 23:23:43
@cicero77: Szar lehet neked, kettős identitással, dörgölőzöl a brassóiakhoz de nekik túl magyar vagy, nekünk túl brassói, nem lennék a helyedben.
ilyéslaci 2013.04.06 21:37:27
@cicero77: Brassóban jártam iskolába, szeretem a várost, örülök ugyanakkor, hogy hű tudtam maradni gyökereimhez, magyar vagyok és székely, nem tejesztek román mocskokat, szeretem az enyéimet jóban, rosszban, akkor is keresem igazukat ha nehezen találom. Úgy hívják ezt: hazaszeretet!
ilyéslaci 2013.04.06 22:29:48
@Sergei Fedorov: Mi a baj barátom? Miért nem örülünk inkább a brassai figura pátyolgatása helyett?
Hajrá Sport Club Fejlemény! 2013.04.03 14:48:24
Most kaptuk a hírt, hogy Zsók Leventét a Román Jégkorong Szövetség 2 fordulóra eltiltotta. A hiányzók sora így tovább gyarapodott a brassói csapatnál...
ilyéslaci 2013.04.03 20:24:13
@Matyi Erdelybol-www.powerplaymanager.com/r299814: Zsigabájé az érdem, ő az én barátom :-)
Az egyre durvább hangnemet öltő szellemi végtermékeink elburjánzása okán a kommentek hozzáfűzésének lehetőségét meghatározatlan időre zároljuk. Elmélkedés céljából álljon itt két hozzászólás az utolsók közül: "Nem tudunk együtt élni sem a múlttal, sem a jelennel.…..
Hodos László tájékoztatása szerint a DigiSport a döntő mai mérkőzését nem közvetíti, így azt csak a helyszínen lehet megtekinteni. A kevésbé megszokott időpont és az ünnepi készülődések ellenére is várjuk a szurkolókat a Vákás Lajos Műjégpályára...
ilyéslaci 2013.03.30 15:43:58
@Bors Otto: Megverjük-eee?
ilyéslaci 2013.03.30 16:04:02
Zsinórban hetedik bajnoki címét is behúzná a HSC Csíkszereda jégkorongcsapata a román jégkorong-bajnokságban. A csapat előtt álló teendőkről Moldován Ervint kérdeztük. – Hogyan készültök a román bajnoki döntőre? – A MOL Liga döntő elvesztése után komolyan…..
Hat mérkőzésig tartott a MOL Liga 2012/2013-as döntője, amelyen a Dunaújvárosi Dab.Dolcer Csíkszeredában védte meg a címét. A dunaújvárosiak a második harmadban döntötték el a mérkőzés és egyben a finálé sorsát. Hosszas éjszakai buszozás után a mérkőzés reggelén…..
ilyéslaci 2013.03.23 23:02:17
Ezzel a kis albummal szeretnék gratulálni "dogoszabi" szurkolótársunknak a nagy székely zászlók ötletéért és javarészt kivitelezéséért:

indafoto.hu/pauls_scarlet/ket_zaszlo_elete

Történt, hogy a székely zászló elleni prefektusi támadás idején Szabi felvetette, hogy készítsünk egy óriási zászlót. Zászlókészítővel konzultálva a méret 5x3,5m -ben lett meghatározva, és kis számolgatás után legutóbbi Újpest elleni meccsünkön gyűjtést szerveztünk ami olyan sikeres lett, hogy kétszer annyi pénz jött össze. Azonnal felmerült az ötlet, hogy akkor két zászlót készítsünk és az egyiket az otthoni lelkes fiatal szurkolótársainknak adjuk.
Az idő rövidsége miatt (közeledtek az Érsekújvárral vívandó otthoni meccseink) erdélyi varrónőnk mellett bevontunk egy zászlókészítőt is törzshelyünk segítségével ezért a zászlók nem egyformák de időre elkészültek.

Miután Ketteske (már becézgetem őket :-) tegnap a MOL Liga ezüstérmesével fotózkodott úgy éreztem illik egy kis összefoglalót készíteni a két zászló majd' 1 hónapos pályafutásáról.

Hajrá Sportklub, Hajrá Szereda!
Hajrá Sport Club Jöhet a hatodik 2013.03.21 13:47:40
Bravúros teljesítménnyel hosszabbítás után aratott győzelmével életben tartotta aranyérmes reményeit a HSC Csíkszereda jégkorongcsapata Dunaújvárosban a MOL Liga döntőjének ötödik mérkőzésén. Gál Sándor még visszatérne Újvárosba a jövő héten és nem…..
ilyéslaci 2013.03.23 15:48:07
@SportcluB4ever:
Zsiráf nem tudott menni és én sem.
Akik mentek, említsük meg név szerint mert megérdemlik:
Dániel Szabolcs-szeredai
Zugonics Bianka-szülei szeredaiak
Drozdik Ferenc-salgótarjáni
Talpas Andrea-borsodi

Kijelenthetjük, hogy ők a legkitartóbb HSC idegenben szurkolók, nagy gratula nekik is, és bár a lányok a telefonba sírva számoltak be az eredményről azért nagyon kemények, minden tiszteletem.
Nem sikerült a második hazai mérkőzését sem megnyernie a HSC Csíkszeredának a Dunaújvárosi Dab.Docler ellen a MOL Liga fináléjában. Szerdán bajnokot avathatnak.  Nehéz helyzetbe került a HSC Csíkszereda a MOL Liga döntőjében, miután a Dunaújvárosi Dab.Docler a negyedik…..
Elvesztette pályaelőnyét a HSC Csíkszereda a szombati Dunaújváros elleni mérkőzés után a MOL Liga döntőjében. Ma újabb meccs következik, amely sok mindenről dönthet. Apróságok döntenek a MOL Liga idei döntőjében. Ezt bizonyította mind a három eddig lejátszott mérkőzés.…..
A harmadik, illetve a negyedik mérkőzésekhez érkezik a MOL Liga döntője. Dunaújvárosban a HSC Csíkszereda és a Dab.Docler csapatai osztozkodtak a győzelmeken, a felek ezúttal már Csíkszeredában feszülnek egymásnak.  Csíkszeredába teszi át „székhelyét a MOL Liga”…..
Visszavágott a HSC Csíkszereda jégkorongcsapata a Dunaújvárosi Dab.Doclernek a kedden elszenvedett vereségért, és szerda este kétgólos győzelmet arattak a csíki fiúk a MOL Liga finálé második összecsapásán. Ezzel a sikerrel pedig a HSC magához ragadta a pályaelőnyt. Folytatás…..
Dunaújvárosban kedd este elrajtol a MOL Liga 2012/2013-as idényének a fináléja. A házigazdák a HSC Csíkszereda együttesét látják vendégül. A csíki csapat szurkolói bíznak a csapatban és a számokban, amelyek alapján a végső győzelem elérhető.  A MOL Liga első…..
Tévés közvetítés hiányában csak a számítógépek előtt ülve izgulhattuk végig az elődöntő harmadik mérkőzését, és az NSO videotékájának remek összefoglalóját is csak némi internetes varázslat folytán tudjuk megtekinteni, ezért örömmel vettük és alábbiakban…..
ilyéslaci 2013.03.10 11:41:22
@Bűre: Szia, ha bejelölsz a facebookon a csoportot is megtalálod, a szervezés már elindult.
Noacid helyét átadjuk neked ezért az előbb-utóbbért :-)
ilyéslaci 2013.03.10 19:23:28
@Bűre: Ne viccelj, pont arra vagyunk a legbüszkébbek, hogy nálunk bárki csoporttag lehet aki kicsit is szereti a jégkorongot, szimpatizál a székelyekkel, netán az, időt és energiát fordít a szurkolásra és ku...va HANGOS :-)