Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Blue.

1 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A szervezők és résztvevők végre elgondolkoztak azon, hogy céljaik eléréshez mi a megfelelő eszköz, és mi nem az. (Fotó: Barakonyi Szabolcs/Index) Meglehetősen csendesen telt az idei Meleg Büszkeség Menete. Az "LMBT-közösség" tagjait az Andrássy úton mindössze száz…..
Blue. 2010.07.12 10:30:32
@Noname Cowboy: Az a helyzet hogy sztm ennél polgáribb módon nemigen lehet vonulni. A szélsőséges elemek meg idén és tavaly is ennek ellenére ugyanúgy ordítják hogy mocskos buzik. Ergó akinek problémája van a melegekkel annak így is lesz,akinek pedig nincs azt nem zavarja az a 4 db travi sem. Az összerándult gyomor amiről a cikk írója szónokol meg határozottan vicces,mivel érdekes módon két lány csókjára a férfiak nem szoktak sugárban hányni ,tehát vmi nem stimmel ezzel az elmélettel hogy a buzik automatikus hányási ingert váltanak ki:) és ezt tolerálni kéne :)
Blue. 2010.07.12 10:40:35
@fourgee: Azért nem hangsúlyoztad mert fel se merül hogy nem vagy hetero...ha ott állnál egy pasival az oldaladon és azt mondanád hogy xy a barátom. Ebből az emberek nagy százaléka nem azt szűrné le hogy meleg vagy,mivel ez egyszerűen nincs benne még a köztudatban. Azonkívül ha bemutatod a nődet mint barátnődet mondjuk a munkahelyeden,utána nem fognak le undorító heterózni. Ugye? sőt ki sem rúgnak az első adandó alkalommal és sorolhatnám.
Blue. 2010.07.12 12:40:56
@Kalmár: gyerek vállalás tilalma? :) ugyan már,attól hogy te nem tudsz róla a melegeknek eddig is voltak gyerekei meg lesznek is. Attól hogy azt hiszed ha nem látod-akkor már nincs is, ettől még van. Részben pont erről szól a felvonulás. A társadalmakban a melegek aránya kimutatottan ugyanannyi kb. nem a te korlátozásaidtól lesz kevesebb vagy több:)nem is attól hogy a már létező dolgokat beemelik-e jogi környezetbe vagy nem.
Az ilyen szolidaritási nyilatkozatok nem a melegeknek, nem a nem-melegeknek és nem is a magyar belpolitikának szólnak. (Fotó: Huszti István/Index) A héten zajlik a Budapest Pride melegfesztivál. Ez az úgynevezett haladó szokás rendszeres éves eseménynek tekinthető, hiszen immáron 15…..
S.B. munkába menet az utolsó pillanatban érte el a váci vonatot a Nyugatiban, így már nem volt ideje jegyet venni. Mivel nála volt a pár napja lejárt bérlete, és amúgy is már történt vele ilyen, nyugodtan felszállt, hogy a kalauztól vegyen jegyet. Hát nem ez lett a vége, hanem az,…..
csillagszivacs 2010.01.06 00:40:00
Üdvözlök mindenkit ! ..