Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Angry citizen

1 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Esküszöm, nem én akarom ezt a nőt állandóan látni, de ha egyszer vele történnek furcsa kalandok? Ma a Bors írta meg róla, hogy a csöcsnagyobbítás nem igazán jött össze, illetve de, csak…..
Két diplomával, 23 évesen, felsőfokú nyelvtudással, munkatapasztalattal, de pályakezdőként nem találtam munkát. Kb. 100 céghez beadtam a jelentkezésemet, amiből 5-6 vagy jelzett vissza. Többségében asszisztens, titkárnő, Hr-asszisztens (volt benne gyakorlatom) pozíciókat…..
 Néha szoktam bulvárlapot venni. A hirdetés rovat tele van "társkereső" hirdetésekkel: a blikkben még csak telefonszámmal "ismerkednének", a Bors-ban újabban meztelen nős fényképes hirdetések is vannak.Nehogy már valaki elhiggye, hogy ezek társat kereső…..
Elég a kamu álláshirdetésekből, a kormánynak lépnie kell! Csatlakozz!!!    Több, mint fél évig próbálkoztam az álláskereséssel, tegnap számoltam össze a beadott pályázataim számát (278 db) ebből összesen 34 visszajelzést kaptam, melyben benne vannak az…..
Kedves Terror blog,Angol nyelvtanár vagyok, 15 éves gyakorlatom van, 5 évet dolgoztam közoktatásban, gimnáziumban és szakközépiskolában. Rá kellett jönnöm, hogy a tanárok a mai értelmiségi Magyarország „dolgozó szegény” rétege, az értelmiségi munka legalja,…..
Én még 26 évesen is nehezen találok munkát. Még csak 3 hónapja keresek, de 2-300 önéletrajz után kb. 3 helyről írtak vissza, hogy kösz, de nem kellesz. Spar,McDonald's,Burger King, Tesco... minden megvolt. Ide túlképzett vagyok, oda nincs szakmám, itt nem elég a nyelvtudás, oda…..
Két hónap híján három éve vette át a Tv2 vezetését Várdy Zoltán, és az első sajtónyilatkozataiban azt ígérte, hogy a csatorna három éven belül legyőzi az RTL Klubot. A Tv2 az igyekezet ellenére sem tudta megszorongatni a konkurenciát, és nem csak azért mert Várdy első…..
A Duna TV először szerdára, majd péntekre ígérte a nagy bejelentést arról, hogy ki lesz Stohl András utódja a Tűzvonalban című sorozat negyedik évadában. Herczeg Dóra, a csatorna sajtófőnöke kérdésünkre szombat délelőtt azt válaszolta, hogy sajnos még mindig nem tudnak…..
Angry citizen 2010.05.15 19:57:09
Na akkor sorjában, hogy midenki érccse(sic!):
1. Azért kell Stohl-tól elhatárolódni, kirúgni, stb. mert nem csak egy kőműves, vagy ilyesmi, hanem egy színész aki nem mellesleg közszereplő abban az értelemben hogy millók életére van hatásal az amit mond, csinál, stb. mert a (bulvár)média beszámol róla. Ha úgy tetszik, példakép valamilyen szinten. Ezért nem fér bele,hogy ilyet csinál és minden megy tovább mintha mi sem történt volna.
2. A DUNA TV mondhatta volna ugyanazt mint a Nemzeti Színház: azévadot befejezheti a sorozatban de utána:
a)befejeződik az egész sorozat;
b) más színész veszi át Bordás szerepét;
c)kiírják a karaktert és egy másik karakter (és színész) lesz a főszereplő.
3. Mike vag ymás nem lehetne a fő karakter. Egyszerűen Stohl (és a szerepe,Bordás) rendelkezik oylan kvalitasokkal hogy "elvigye a hátán" a sorozatot. Gondoljatok csak az egész sztorijára: volt kommandós akit letesznek "közrendőr"-nek, saját szervezet+ titkosszolgálat is átveri folyamatosan, előélete miatt különleges a státusa, stb.
4.mellékszál: a Rex felügyelőben a felügyelő szerepét 3 különböző színész alakította de nem ugyanazt a karaktert alakították hanem az "utód"-ot. a kutyát mellesleg 12(!) kutya játszotta.
5. Nekem személy szerint teszik Pindroch karaktere de szerintem ő sem "bírná" el a sorozatot. nem annynira karakteres viszont kitűnő mellékszereplő, ha ugy tetszik, sidekick.
6. Nemlenne hülyeség tényleg lecsapni a magas labdát és a balesetet beldolgozni a sorozatba akár úgy hogy baleset-bíróság-elmeszelés-erkölcsi megtisztulás,vagy tragikusabbra hozni a végkifejletet: Bordás meghal a balesetben.
+1 a végére: nézzétek a Spooks(magyarul :Titkos Szolgálat) című, BBC által készített angol sorozatot. A 8. évad-nál tartanak, az induló stábból már csak 1(!), a HArry Pierce-t alakító színész van már csak meg a többit mind megölték a forgatókönyvírók és töretlen a sikere, nemsokára forgatják a 9. évadot.
 Kedves blog!   29 éves vagyok és van egy 6 éves lányom , akit egyedül próbálok nevelni.Párom problémák közepén elhagyott... 2009 januárban kirúgtak a munkahelyemről, mert nem tetszett a fönöknek hogy a “gyerek matt” csak állandó délelőtti munkát tudok…..
Tisztelt MHT Blog! Nem szeretnék, és nem is szoktam panaszkodni. 45 éves vagyok. Boldog lehetek, mert 2 évet dolgozhattam a szakmámban, amire gyermekkoromtól készültem ( a szakmára). Mindig az volt a vágyam, hogy bányász legyek. Nem a pénz miatt! Megvalósult. Bár én nem…..
          Az elmúlt napok kicsit megviseltek. Most nem szeretném itt a blogomon folytatni, és magyarázkodni sem arról hogy, mit miért tettem. Minden ok-okozat...mindennek volt előzménye!A józan ész felett győzőtt a harag...ami sosem jó…..
function PlaySound(url) { document.getElementById('spanDyn').innerHTML=""; } Amikor az "o" betű olyan angol szavakban fordul elő, mint a bone vagy a lot, nem okoz problémát a kiejtése: /oʊ/ illetve /US ɑ; GB ɒ/. De létezik pár olyan szó is, melyekben viszont egész más…..
Ma végre kiderült, amit legkésőbb a karácsonyi interjú óta azért mindenki sejteni vélt: dr. Sólyom László Köztársasági Elnök Úr április 11-ére, illetve április 25-ére írta ki az idei Országgyűlési Választások két fordulóját. Ezzel tulajdonképpen folytatta azt a…..
Angry citizen 2010.01.23 09:11:39
@az igazi Sipi: olvasni tudsz de értelmezni azt, amit olvastál, nem.