Regisztráció Blogot indítok
Adatok
enolka

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Ó, hogy az a...! 2010.01.05 17:42:00
A fene vigye el, Árpáddal versenyt káromkodtunk, mikor megtudtuk, hogy a megtévesztő módon Dakar-ralinak nevezett versenyről kiesett az eddig második helyen haladó Tatra. Tudvalévő rólunk, hogy a szerkesztőségen belül amolyan szeparatista csoportként visszük a sajnos lassan teljesen…..
enolka 2010.01.06 22:17:25
@romesz: :)))) latod ebben egyetertünk : a ,,matuzsalemek,, is emlegetni fogjak!!!!
enolka 2010.01.07 20:43:01
@romesz: Tudod, ha a te fajtadat nyakonfogva bemartanak egy hordo szurokba, akkor se vennel rola tudomast, mert NEM AKARSZ tudomast venni rola. Valamifele ,,Csepel-komplexus,, lehet a diagnozisod szerintem, na az pont azert ment csödbe amit a tatrak szemere hanysz. A youtubon sok olyan video van ami eszhezteritene teged tatra-vonatkozasban, es egy mai ovodas is letölti öket, de teged ugyse gyözne meg semmi az sem hogy fel oroszorszagot tatrak epitettek, hogy a 80as evekben rengeteg tatrat exportaltak a kanadai banyakba, hogy több ezer specialis tüzolto rendszer gurul tatra alvazakon australiaban es az USA-ban, hogy az arab emiratusokban 2ezer katonai tatra feszül es sokaig sorolhatnam, tudod ezek a gepek NEHEZ munkara vannak tervezve,es ott is kell öket keresni ahol van PENZ az egyedi kepessegü jarmüvekre. Letravazat akarki hegeszthet a fatartoba. Aki igazan ERT hozza annak a TATRA az egesz vilagon fogalom, de te eszt nemfogod soha felfogni mivel nem akarod. UGYKEL NEKED !!!
enolka 2010.01.07 20:50:03
@Virago_1000: Ugyvan teso, TATRA FOREWER!!!
Az eszkombajnnak lattad mi van a nikjebe?? Egy VW transzporter, ha csak sejtene hogy min is alapszik minden VW es Porsche, mindjart valtana !!!:))))))) Szeretem ezeket az önkicikizö takonybuborekokat:)))) Igen mulatsagosak...