Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gangsárkány

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
justlikeyou Pszichopata a párom 2017.05.02 21:39:27
Idilli képben tünteti fel magát és vázolja fel a kapcsolatot, figyelmes, simulékony, felkészül a leendő párja szokásaiból és feltérképezi annak gyengeségeit, hogy elérje a célját, a kontrollt. Zsolt egy közösségi oldalon írt rám, kiderült, hogy korábban már látott egy eseményen, és a titkárnőjének…..
  A nárci remek dramaturg. Lételeme a dráma, és a tragédiák világában érzi magát otthon. Vele mindig történik valami drámai. Valami drámaian grandiózus, vagy valami drámaian tragikus. Egy olyan látszólag egyszerű dolog, mint beülni az autóba, és eljutni A-ból B-be, valójában nem más, mint drámák…..
gangsárkány 2017.04.05 16:59:32
Van az amerikai jogrendszerben egy rendelkezés, amelynek az a neve, hogy “stand your ground”. A magyarul talán jogos önvédelemként fordítható törvény lényege, hogy megengedett a normálistól, sőt a jogszerűtől eltérő eszköz használata, amennyiben valakit vélt vagy valós fizikai veszély fenyeget...
gangsárkány 2017.02.04 16:14:33
Régóta foglalkoztat a téma, hogy miért vonzzák a nőket az úgy nevezett rossz fiúk? Először is tisztázzuk, hogy kik azok a rossz fiúk. Röviden jellemezve a megbízhatatlan pasik. Mindannyian boldog és nyugis életre vágyunk, de egy zenész, egy vad motoros, egy izompacsirta, egy…..
gangsárkány 2013.11.07 22:52:35
@Kóréból Perszephoné:

nagyon szerencsésnek érzem magam, mert megtaláltam az igazit - aki tökéletesen olyan, ahogy leirtad - minden szavaddal egyetértek - elfogadtam a feltételeit - és élvezem ami van - vele az élet csodálatos - szenvedélyes - soha el nem felejthető - boldog vagyok - ahogy ő is velem. Sokan egy életen át várnak egy ilyen kapcsolatra - semmiért oda nem adnám. Tart ameddig tart - minden perce élmény - soha ilyen boldog nem voltam -. Alfa lányok, asszonyok ne érjétek be kevesebbel - mert megérdemeljük.
Drága Viktor arra kérlek,Aranyeső hulljon nékem,Aranyeső a felcsúti réten,Aranyeső a szép kis házra, Aranyeső a dohányomra,Jaj, ha meghalok. Van nekem egy párttag könyvem,Belenézek hull a könnyemBelenézek hull a könnyem jaj,Az van abba beleírvaA oligarcha vagy, te…..
gangsárkány 2013.11.07 00:10:51
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:

Savanyu a szőlő???? - undoritó állat vagy az biztos...
 Hétszázezer forintját tüntette el az OTP Lakástakarék Zrt. a Pénzcentrum.hu egyik olvasójának. Tiltakozása ellenére egy nem létező számlára küldték el a lakás-takarékpénztári megtakarítását. Levélírónk a Dél-Dunántúli Regionális Bank (DRB) Zrt.-nél meglévő…..
gangsárkány 2011.04.15 23:47:34
A történet számomra teljesen hihető. Velem hasonló történt meg. A saját számlámról 6.ooo.ooo ft-ot fizettek ki egy olyan személynek, akinek bár régebben volt hozzáférése a számlámhoz, azonban azt visszavontam. A meghatalmazás visszavonása után 5 évvel kifizettek részére a 6.ooo.ooo-t. Kivizsgálást kértem, hogy történhetett ez meg: A bank válasza az volt, hogy az eredeti meghatalmazás alapján! A meghatalmazás visszavonásakor a visszavonás tényét rögzítő aláírás kartonról, annak átvételéről az ügyintéző kérésem ellenére belső üzletszabályzatra való hivatkozással nem adott sem másolatot, sem igazolást. Kértem, mutassák meg ezt az aláírás kartont, ekkor kiderült a bankban nyoma "elveszett", a komputerben, a központi adatbankban pedig visszaállították a meghatalmazás tényét. Ekkor tudtam, kifosztottak. Kértem, a személyes adataim komputerből történő "kimásolását" részemre, melyből kiderülhetne, hogy ki és mi alapján állította vissza a meghatalmazást, ezt az MKB megtagadta. Nincs semmilyen jogszabály, ami alapján a bankot kötelezhetném az adataim kiadására, ha nem akarja, nem adja sem az adataimat sem a pénzemet. PSZÁF kicsit elmarasztalta őket, de ez rajtam nem segített. A bank szerint "én" valamikor egy újabb számlát nyitottam - nem igaz - s ez alapján visszaállították az ÖSSZES számlámra a meghatalmazását annak a személynek, akinek a hozzáférését letiltottam!!!Erről soha semmilyen értesítést nem kaptam!! Soha nem kaptam számlakivonatot erről az állítólagos Új számlámról! A bank erről a számláról SEMMILYEN dokumentumot nem mutatott be, de nem is áll szóba velem. Az ügyet ŐK lezárták. Állnak a per elé. - Ki nyert itt Magyarországon pert bármilyen bank ellen??? Soha senki.
A bank a tudtom és akaratom ellenére rendelkezett a pénzemmel. Már én is tudom, bárkivel bármikor megtörténhet hasonló, mert nem lesz sem ügyvéd, sem rendőrség, sem bíróság sem ügyvéd, sem média, senki aki ezeket a törvény betartására tudná kényszeríteni.
Az alábbi történet is egy banküzemi hibáról szól, amely során az ügyfél súlyos tanulópénzt fizetett, és nem volt rest később letesztelni, ki hibázott. Persze újra kiütközött a banki trehányság. Történetem nemcsak  6.000.000 ft-"téves" …..
gangsárkány 2010.01.30 17:53:06
Tisztelt Hozzászólók, kedves kommentelők!
Köszönöm az észrevételeket, találtam bennük hasznosithatókat, most igyekszem pár sorban reagálni egy-két felvetésre.
A tolvajt természetesen ismerem, egy házban éltem kényszerüségből az ellenséggel, nem kivánom senkinek ezt a kényszer-együttélést, ma már a multté. Én voltam a gyengébb, a becsületesebb, a kiszolgáltatottabb és a kihasznált.
Ő pedig a bünöző, aki azt mondta, neki - nekik mindig igazuk van. Eddig igy is nézett ki. Addig nem tudom megvádolni sikkasztással, amig be nem tudom bizonyitani. A bank az együttmüködést a sikkasztásban naná hogy nem fogja önként bevallani, a bizonyiték, ahogy irtam a bank központi szerverébenvan.
A törzsadataimat tartalmazó naplóm kiadására csak a biróság kényszeritheti, igy hosszu bizonyitási eljárást kellett végiggondolni, az elképzelhető esetet rekonstruálni. Ma már ott tartok, hogy a tv ügyvédje induló adásainak egyikében a riport lemegy, és tanulságul szolgálhat másoknak, ne higgy a szemednek
- monitornak - csak az átadott-átvett igazoló papirnak.- ahogy fent olvastam olykor annak se -. Bebizonyitottam több alkalommal, hogy nem veszik át bizonyitható módon a meghatalmazások és azok visszavonását igazoló aláirás bejelentő lapokat. Azokon semmilyen sorszám, iktatószám nem lelhető fel. A bank a számlatulajdonosnak sem tudja megfelelően bizonyitani a számlatulajdonos rendelkezési jogát, csak a monitort mutogatja. Természetesen én sem lettem volna ennek a banknak az ügyfele, ha tudom, minek nézek elébe. Megbiztam a bankban, tévedésben tartottak, és a sikkasztóval együttmüködtek. De mindenek előtt nekem kell bizonyitanom, ugy hogy nekem sem adtak semmilyen bizonyitékot, akaratom és szándékom igazolására.
l. Nem müködtem közre a sikkasztóval, én voltam, aki fair-ül viselkedtem végig, a válóperünk alatt, és én voltam, akit kifosztottak.
2. A bizonyitási eljárás részben sikerült, a két eset között a bank nem von párhuzamot, be nem ismerné, hogy rossz a rendszerük, ha megengedi az ügyintézőnek EKKORA hibát véteni.
3. Ma már van ügyvédem, az ujból induló tv ügyvédje foglalkozik az esettel, érdemes megnézni.
4. Ha a központi szerverből megkapom a naplómat, akkor bebizonyosodik a büncselekmény és akkor lehet és csak akkor ésszerü perelni, addig csak vádaskodok. A biróságon meg kell jelölni azt a törvényi helyet, melyet a bank megsértett és ilyet még nem találtunk!! A bank a mai törvények szerint jogszerüen müködik!! A PSZÁF megkérdezte a bankot, hogy jogszerüen jártak-e el, a bank azt válaszolta igen, ezzel a PSZÁF az ügyet "kivizsgálta" .Az összes hiányosságot feltártam, ami az eszközeimmel megtehető volt, és ezek után még mindig nekem kell bizonyitanom, hogy ki-be járkáltak a bankszámlámban, a tudtom és az akaratom ellenére!
Folyt. köv.