Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tiszy

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kívánság Üst Itt az idő 2010.02.18 18:00:00
Elérkezett ez a perc is, mikor kiderül, ki kinek volt a rejtélyes alkotója. Néhány szerző neve többször is szerepel a listában, ez azért van így, mert ők voltak az üst hősei, akik segítkeztek póttörténeteket írni vagy rajzokat készíteni azoknak, akiket cserben hagytak az…..
A történet végére már érezte, hogy muszáj lesz tovább olvasnia, egész éjjel fent volt, elolvasott vagy húsz írást, és mindegyikbe beleképzelte magát és tanárát. A gyomra remegett az erotikus részeknél, és bármennyire abszurd volt az elképzelés, kezdte magát egyre…..
Kinek készült az ajándék? minden merengő ajándékaKorhatár: 12Figyelmeztetések: nincsLeírás: „Szeretném, ha Lucius nem igazán kedvelné Voldemortot és a nézeteit, így az apai parancsnak ellentmondva nem állna be a halálfalók közé. Tegyük fel, feleségül veszi Narcissát,…..
Ajándékozott: Mrs_Malfoy Korhatár: nincs Ötlet: Drac és Harry a holdfényben sétálnak az udvaron     Kérünk nézd át ezt a rövid leírást a feltöltésről. Minden nap két-három ajándékot teszünk fel a blogra, csak az ajándékozott neve szerepel majd rajta, a szerző…..
Kívánság Üst Ananke ajándéka 2010.02.06 18:00:00
Akinek készült az ajándék: Ananke Korhatár: 12 Figyelmeztetések: pre-slash Leírás: Dumbledore összegyűjti a Roxfort krémjét, és különleges kis kirándulásra viszi őket. A vonat elsuhan velük egészen piciny kis hazánkig, hogy aztán a szereplők olyanokat tapasztaljanak, amiket…..
Minden merengő ajándéka Korhatár: 18 Figyelmeztetések: erotikus tartalom, főszereplő halála Leírás: Perselus Pitonnak biztonsági okokból vendégül kell látnia egy nyáron keresztül azt az idegesítő Hermione Grangert, aki már hónapok óta pikánsabb álmaiban élvez főszerepet...…..
Kívánság Üst Selton ajándéka 2010.01.17 18:00:00
Akinek készült az ajándék: Selton Korhatár: 12 Figyelmeztetések: Durva nyelvezet Leírás: Hermione hatodéves és egyszerűen az összes mardekáros rá pályázik. Legalábbis a két legmardekárosabb mardekáros az iskolában mindenképp. Hogy Hermione kit választ, Dracót, vagy Pitont,…..
4. fejezet„Ki-ki a maga feladatát” Harry magában azt latolgatta, hogy az elkövetkező nagyjából két órát kitölti a büntetőmunka, így nem kell arról gondoskodnia, hogy mivel tölti ki a maradék időt. Amint ezt tisztázta magában, rögtön előjött egy újabb…..
Kívánság Üst Lizzie ajándéka 2010.01.12 18:00:00
Akinek készült az ajándék: Lizzie Korhatár: 12 Figyelmeztetések: slash Leírás: Karácsony reggel Harry nem hallgat Hermione megérzésére, és mégis csak lemegy reggelizni a Nagyterembe, aminek beláthatatlan következményei lesznek. Az ötlet: Draco-Harry fanfic igazi szarkasztikus,…..
Kívánság Üst Vanda ajándéka 2010.01.08 18:00:00
Ajándékozott: VandaKorhatár: 12Figyelmeztetések: Slash, kis OOC és FluffLeírás: Drarry novella. Harryt karácsony alkalmából barátai egy különleges, és szerintük tökéletes ajándékkal lepik meg. A kis hősnek különböző feladatokat kell teljesítenie, hogy megkaphassa azt a…..
Kívánság Üst verity ajándéka 2010.01.03 18:00:00
Akinek készült az ajándék: verity Korhatár: nem korhatáros Figyelmeztetések: nincs Leírás: D/Hr, kissé OOC karakterek, valamilyen furcsa humor-szerűség, és voilá, el is készült az ajándék. Az ötlet: Draco Malfoy és Hermione Granger egészen véletlenül ugyanakkor éreznek…..
Ajándékozott: natty Korhatár: nincs Leírás: Hermione épp levelet szeretne feladni Viktornak, de Umbridge "mindenható keze" belekavar a dolgokba. Kívánság: Hermione és Umbridge párbajozik, ha lehet, a Bagolyházban tegyék. figyelmeztetés: nincs Kérünk nézd át ezt a…..