Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Levian Fry

5 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A trash-motivációs könyvek méltán(ytalanul) híres, olvasott és kiadott brazil fenegyereke bejelentette: közhelytárat fog kiadni a közeljövőben. Coelho - aki főleg azok között a tizenéves lányok között elismert, akik szerint a Twilight saga már vagy egy éve tök ciki -…..
Ivan & The Parazol - Mama Don't You Recognize Ivan & The Parazol? (Drum & Monkey) Mióta szinte teljesen eltűnt a gitárzene és a rock and roll a mainstream popzenéből, és az a pár megmaradt rockzenekar is egyre kevésbé képes tökös maradni – igen, rád gondolunk kedves…..
Levian Fry 2012.11.06 10:31:07
@levi7777: Lehet, hogy csak viccelsz, de ha nem, akkor nem látom, hogy miben találod a hasonlóságot. Dobnál egy dzsatúb linket, hogy melyik nóta ugrott be tőlük? Amúgy nekem bejött az album, borzalmasan laza az egész, egy félórás múltidézés.
Minden nagyobb zenekarnak meg van az a nagybetűs slágere, amit akkor sem tudnának már 20-30 év után rosszul játszani, ha direkt ez lenne a céljuk. Na, a Guns N' Roses pont nem ilyen, mivel a lassan a kiránduló ovisok közé tévedő szipus hajléktalan megbecsülésével rendelkező Axl…..
Levian Fry 2012.10.24 12:53:39
@gigabursch: nincs szinkronban a kép és a hang, de (sajnos) tényleg ő énekel. A drama queenből már csak a drama maradt...
Üdv!Ezennel megnyitom a blogot!Eddig még sehol nem találtam Christopher Moore-ral foglalkozó magyar nyelvű blogot, fan clubbot, egyebet, így remélem úttörő lehetek ebben a tekintetben. Jelenleg egyedül dolgozom a blogon, de szívesen veszek bármilyen jellegű segítséget (fordítás,…..
Szombat este a pécsi Est Caféban, koncertezés közben ütötték meg a Kolin nevű buzi-popcsapat frontemberét, Linczényi Márkot. A zenekar egyik önsztároló látványeleme, hogy előadás közben felhívnak egy lányt a közönség soraiból a színpadra, akit az énekes az éppen aktuális…..
Levian Fry 2012.04.11 14:50:03
@Tomifinn: Bizony, ráéreztél, baromi széles látóköröd van, gratulálok hozzá.
Levian Fry 2012.04.11 15:00:55
@Tomifinn:
"ami a füvezésről, fikciókról szól, és pár érfelvágós szabad lelkületű rajongóról?
adom."
Füvezés? Nem, nem igazán, és ez pláne nem az alter sajátossága. Egyrészt inkább a reggae, jungle, dancehall stílusoké, másrészt az összes zenei kultúrában ott van valamilyen jellegű bódítószer, nem hinném, hogy pont ebbe kellene belekötni.
Fikciók? Mint minden más művészetnek a túlnyomó része.
Érfelvágós? Az egy másik stílus.
Szabad lelkületű? Talán, bár ezzel nem értem mi a probléma.
Rajongók alapján megítélni egy együttest meg alapjában véve is rossz megközelítés.

Amúgy nem, nem vagyok alteros, válogatok mindenhonnan, de nem látom be, hogy miért kellene pont a batikolt szoknyás lányokból és a hosszúhajú tábortűzi gitárosokból álló rajongótábort elítélni, mikor ott van a VIVA tv által kreált zombik hada.
Itt a mai adag is, válogatott bölcsességek, 74 év élettapasztalat eredménye. Egy kis segítség, ha még nem jöttetek volna rá: ahol ... van, ott a fia mond valamit, amire reagál az öreg. Világosodjatok hát meg:Nem láttad a mobilom? ... Hogy hogy néz ki? Mint két kefélő ló. Ez egy…..
Fater dumái Shitmydadsays sorozata 2011.06.09 15:09:00
Jöttem is gyorsan egy másik poszttal, ebben most nem lesznek fordítások, csak egy kis info, amire most bukkantam rá. A cikk ->itt<-. Persze ez már több mint egy éves, igaz akkor még csak egy pilotról volt szó, míg a blog hivatalos oldalán már ott fesszent a CBS-es reklám, hogy…..
Nos, megnyitám az blogot, egészen nyugodtan lehet lájkolni, habár ez nem olyan azpara és társai féle lájkgyűjtögetős 9gag és cheezburger tolvaj blog lesz.Ez a Justin nevű srác a 74 éves édesapjával él, és napról napra leírja annak a dumáit. A twitterük neve: sh*tmydadsays -…..
Ajándékozott: natty Korhatár: nincs Leírás: Hermione épp levelet szeretne feladni Viktornak, de Umbridge "mindenható keze" belekavar a dolgokba. Kívánság: Hermione és Umbridge párbajozik, ha lehet, a Bagolyházban tegyék. figyelmeztetés: nincs Kérünk nézd át ezt a…..