Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tylerD

1 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
aeon flux oscar-jelöltek 2013 2014.01.16 14:10:00
És itt van a jelöltek névsora. A 12 Years a Slave jóval gyengébben szerepelt a vártnál, a Dallas Buyers Club, és főleg az American Hustle viszont sokkal jobban. Ez utóbbi SOKKAL jobban. További olvasnivaló: A kritikusok díjazottjai, Golden Globe, szakmai jelölések LEGJOBB…..
Filmdroid Bane a Heinz Fielden 2011.08.16 12:20:00
Lassan nem telik el nap hogy ne jönne egy új kép vagy videó a The Dark Knight Rises forgatásáról. Most épp a hétvégi Pittsburgh-i forgatásról jelent meg pár érdekes kép. Egy középiskolai futball jelenetet forgattak a Heinz Field stadionban. Talán az eddigi legjobb képeket kapjuk…..
tylerD 2011.08.16 21:01:26
Hardy már nagyon régóta tele van tetkókkal.Ezek nem Bane tetkói. rashmanly.files.wordpress.com/2011/01/tom-hardy-tricky.jpg?w=365&h=516
Utómunkáknál majd szépen leszedik róla,persze lehet h meghagyják mert hát mérne....:)
filmdzsungel Oscar értékelés 2011.02.28 15:02:00
A díjátadó gáláról szóló értékelések és tudósítások átfutása után idén is nyugtáztam, hogy bölcs döntés volt aludni ahelyett, hogy 4 órát szántam volna a kis sárga szobrok kiosztására.Az eredmények pedig papírforma szerint alakultak. Legalábbis a főbb…..
Az imdb-nél kissé összekuszálódtak a dolgok, náluk A király beszéde máris megnyerte az Oscart a legjobb zene kategóriában...
A francia elektronikus zenei duó tagjai saját bevallásuk szerint egész életükben az eredeti Tron rajongói voltak, így aztán nem olyan meglepő, hogy a Disney-nél úgy érezték, van ráció benne, hogy őket bízzák meg a folytatás score-jának megkomponálásával. Rajongóik több mint…..
Az Eredet (Inception) jött, látott és győzőtt. Sokan úgy vélték, hogy ez a film mentette meg az igen gyér bevételt felmutató nyári időszakot, hiszen Christopher Nolan filmje előtt alig akadt egy-két alkotás, ami korrekt eredményt hozott volna. Ráadásul nem csak sok bevételt…..
  Inception - Eredet (2010) 2010.08.12 00:56:00
              Üdvözlök mindenkit a filmexpo-n.Első írásnak nem akármilyen filmet választottunk,az Inception-t.Nekem(tylerD) jutott a megtiszteltetés,hogy megírhatom az oldal első kritikáját,ami nem is kritika,hanem inkább…..
Filmdroid Eredet idővonal 2010.07.29 22:36:26
Az Eredet az a film, amely megmozgatja az emberek fantáziáját, kevés hasonló film készül manapság, ami után rengeteg teória születik a produkcióban látottakkal. Egy biztos, Christopher Nolan megcsinálta, egy fantáziadús alkotást tett le az asztalra és a művén még jó ideig…..
Filmdroid 4 jelenet az Eredetből 2010.07.07 21:55:50
Az előzetes vélemények szerint Chistopher Nolan megint megcsinálta, ismételten egy igen jó filmmel jelentkezik, sőt mi több, egy igazán eredeti, szórakoztató alkotást hozott össze.  Nem olyan sokára mi is megtudjuk, hogy igazak-e ezek az állítások és megláthatjuk, hogy…..
Az első Predator film klasszikus, olyan film, amely még ma is könnyen megállja a helyét sok akciófilmmel szemben, a folytatást már kevésbé szerették, szerintem az is megállta a helyét (erről itt írtam). Harmadik rész nincs, hiába hiszik azt oly sokan, a DNA - Ragadozó 3 elnevezés…..
tylerD 2010.03.13 18:56:56
@Alex Mahone: Szerintem sem jó a példa, Star Trek a nem volt rossz kategória nálam,a többi elbaltázott blockbusterrel szemben jó volt.De a legjobb példa szerintem a District 9.
Friss, gyors információk a tovább mögött:   BEST PICTURE: * The Hurt Locker * Avatar * The Blind Side * District 9 * An Education * Inglourious Basterds * Precious * A Serious Man * Up * Up in the Air DIRECTING: * Kathryn Bigelow (The Hurt Locker) * James Cameron (Avatar) * Quentin…..
Az Oscar előtt egy nappal adják át az Arany Málna-díjakat, ezen a ceremónián a tavalyi év legrosszabbjai közül választják az elismerésre legméltóbbat. Michael Bay a Legjobb rendező kategóriában győzedelmeskedett, lehet, hogy ennek örömére eldurrant egy petárdát, de biztos nem…..
Ja, hogy nem tudod mi az a mexikói felállás? Akkor elmagyarázom. A mexikói felállás vagy patthelyzet (angolosok kedvéért mexican standoff) egy olyan szituáció, amelynek során általában több rosszfiú fegyvert fog egymásra, és ha valaki elsüti fegyverét, akkor nagy…..
Filmdroid Túl a Titanicon 2010.01.26 11:23:00
1997-ben és 1998-ban a Titanic bámulatos eredményeket produkált, több hónapig vezette a box office listákat, végül Észak Amerikában 600,8 millió dollárnál távozott a mozikból, az összbevétele pedig meghaladta a 1,84 milliárd dollárt. Ezt azóta egyetlen film sem volt képes…..
James Cameron az Entertainment Weekly-nek beszélt az általa kifejlesztett technológiáról. Elmondta, hogy ezzel az új eljárással könnyedén át tudnak alakítani egy adott színészt CGI űrlénnyé, ugyanakkor nem csak különféle teremtményeket tudnak létrehozni, hanem emberi…..