Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mobilgumis

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belülről minden kicsit más, írja mai szerzőnk, István, aki ápolóként dolgozik Ausztriában és úgy látja, hogy sehol még annyi ideges és lelkileg deformált emberrel nem találkozott, mint ott. Az igazság, szokás szerint, valahol az arany középúton lehet. „Sokan próbálnak…..
Robogó Hülye fuvarok robogóval 2012.01.01 07:44:00
A múltkori posztomban a hülye megrendelőkről beszéltem, és a kommentekből láttam, nem nagyon szolgált újdonsággal, sokakkal megtörténtek hasonló dolgok, még ha nem is pont futárként. Tény, hogy ezerszámra lehetne sorolni a példákat és pufogtatni az általánosításokat.…..
Van egy garázs egy régi házban, a II. kerületben, ami egészen két hónappal ezelőttig – persze a benne parkoló, alig pár ezret futott kombi Fabiától eltekintve – valószerűtlen időkapszula volt. A megboldogult apósom garázsa. Nini, egy régi tűzoltóflakon Aurél bácsi…..
Mobilgumis 2011.07.30 18:43:55
@tailor13:

tökmindegy hogy hívjuk, egyről beszélünk.
mert lehet pina, punci, vagi, rés, cuna, stb. szeressük asztjóvan.
részemről is eltemetve a kutya lényege.
Mobilgumis 2011.07.30 18:45:12
@Csikós Zsolt: na ugye?
Mobilgumis 2011.07.30 19:14:17
@h4z4rd: Ennél szebben nem lehetett volna leoltani a Szabó gyereket! :D:D:D:D:D

használhatom majd a kifejezéseket?
Mit gondol, mennyire képesek a kommentelők? Tényleg monitorlakók vagy bevállalós fickók? Tessék, jöjjön beljebb. Életveszély, paprikás krumpliból Mercedes, van itt minden. Vélemények az azonos című írásunkról...
Belsőség Bazi nagy magyar lagzi 2010.11.24 06:40:00
Vagy inkább olasz teadélután? Egy biztos, jól esik néha szembesülnünk azzal, hogy a Totalcar nem a Seggen Ülő Némák Egyesülete, hanem egy ilyen folyamatosan pörgő izé. Ilyen óriási vitát eddig semmi se generált a szerkesztőségben. Ennél talán egy hosszabb levélváltás volt,…..
Van aki álló nap képes polírozni a motorját, de van aki csak egyszer, szezon végén pucolja le a gépet. Bármelyik kasztba is tartozik a tulajdonos, biztos, hogy a mutatós csajbrigád kedvéért átadná a szivacsot. Mozi indul! ..
A zenekari riderek böngészése kiváló szórakozás, kiderülhet belőle mennyire viccesek kedvenceink, amikor a koncert- és fesztiválszervezőkkel kell tárgyalniuk (Iggy Pop vagy Foo Fighters) esetleg mennyire idióták és hisztisek (J-Lo). A Van Halen legendás, 1982-es riderjében…..
Belsőség Olajcserének indult 2010.09.02 06:56:00
Nyáron Földváron lenni jó, mert ott a család, lehet fürdeni, focizni, bringázni, a kisdedek gyöngyöző kacagása az égig hallik. Idill, Paradicsom. Paprika. Idén még a szúnyogok sem csíptek, mert bár voltak vagy negyvenmilliárdan, egyiknek sem volt fullánkja, lévén mind…..
Belsőség Váltóolajat a motorba! 2010.02.07 07:42:00
Nem, nem valami új túlélőtechnikát akarok most bemutatni a kopott, öreg autómotorral küzdő, szimpatikus, ám kispénzű olvasóknak. Hanem azt, hogy mekkora barom vagyok én valójában. Aki olvasta pár héttel ezelőtt, talán emlékszik, hogy kedvenc kombi Mercim (lévén az egyetlen…..
Úgy volt, hogy a Cougar a téli pihenő alatt kap egy kisebb felújítást, de Zsolti műhelyépítése kicsit megcsúszott. Szépen halad, de még nincs kész – nem tehetek neki szemrehányást, hiszen Magyarországon azok az építkezések is csúsznak, amikre közpénz-milliárdok vannak,…..
Belsőség Hadd csattogjon! 2010.01.14 12:03:00
Tegnap este holtfáradtan estünk be a szerkesztőségbe Csikóssal. Egy kicsi, de maradandó károsodást okozó olasz autót és egy svédet voltunk vezetni, fotózni, ami bizony Csikós részről sok aszfalton fekvéssel, részemről pedig hidegben ácsorgással járt. Szóval voltunk már jobb…..
Egy dolog biztos. Ha az új vizsgarendszer a gyakorlatban beindul, valamivel kevesebb mozgástér marad a trükközésre. Már csak ezért is érdemes tényleg jól felkészített autóval vizsgára menni, mert az alkalmatlan minősítés összehasonlíthatatlanul rosszabb – és…..
Mobilgumis 2010.01.08 16:15:49
@Faby: Megismételném gio válaszát Haddel kérdésére.
más:
Eddig mexoktuk, h minden "jár". Most mexokjuk, hogy mindenért szopunk.

Abszurdisztán, szép hazám!
Vajh, mi lesz Veled kivándorolt gondolkodóid nélkül?
Önnön mocskodban vergődve múlsz el?
Negyedik részéhez érkezett éves összesítőnk, mozgalmas hónapokkal zártuk az évet. Az előzményekért ide, ide és ide tessék klikkolni.  OKTÓBER Ebben a hónapban kis túlzással több minden történt, mint az egész évben előtte. Stephen King ismét tévésorozathoz adja a…..
Mobilgumis 2010.01.05 16:43:15
@Leadfoot: Kevered a pályázat bírálásával!

Az utolsó mondatodat pedig minden ilyen sixxxxx(sic?)-hez hasonló, neten fröcsögőnek ajánlom!