Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hazard

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az egyik kedvenc hús fajta, amit elég sűrűn szoktam készíteni. A bőrös húsok közül nem is szoktam mást venni, mert ezt lehet a legszaftosabbra készíteni. Egybensült bőrös császár: - egy darab bőrös császárhús (a képeken kb 70dkg) - 4 gerezd fokhagyma - 1 teáskanál…..
Béla szerint naponta akár többször is előfordulhat a Lufthansa járatain, hogy az összes utan többtonna poggyászát tartósan elkavarják:Nemrégen érkeztem haza Chicagoból egy egyetemi képzésről, és hazafelé elkövettem azt a hibát, hogy a Lufthansaval repültem. Mint rendszerető…..
Eltelt huszonnégy óra a Fidesz pártigazgatója által elmondottak első részletének nyilvánosságra kerülés óta. Tegnap úgy fogalmaztam: „az játssza majd a legfontosabb szerepet, hogy a következő órákban mi történik. Hogyan reagálnak a politikai ellenfelek, mennyire képesek…..
Sok dolog miatt jó blogot írni, az egyik ilyen az, amikor befut egy-egy csodálatos, váratlan, zseniális komment. Tegnap indexes hrügyelet közben írtam egy villámpublicisztika-szerűséget a XXI. század eddig legnagyobb magyar tökfilkójáról, Szabó Jánosról, a Nemzetvédelmi Egyetem…..
Sziasztok!   A BKV sztrájk kapcsán szeretnék megosztani veletek pár gondolatot.Sokan vagyunk Magyarországon, akiknek hosszú évek óta nem emelkedik a fizetése (sőt), ugyanakkor az árak, (és a bérletek ára is) nő. A BKV-s munkavállalók jövedelme ugyanakkor minden évben emelve…..
Egyszer az azóta megszűnt Nyugati tér Griff öltönyházában jártam úgy mint Réka édesanyja, így aztán két másik boltban költöttük el az alkalmi ruhákra való nem kevés félretett pénzünket. Utólag bánom, hogy végül nem mentem vissza és toltam le a blokkot az arrogáns eladó…..
hazard 2010.01.08 12:37:08
@A Lesből Támadó Ruhaszárítókötél: Ezt a mondatot, hogy "Én vagyok a vevő." már hallottam. Ez jó, csak a baj, az, hogy mikor én hallottam, akkor az volt rá a reakció, hogy "És?" Ezek után a sorban a vevő mögött álló ember és én letettük a kosarat áruval együtt a földre és szó nélkül kisétáltunk az üzletből. Azóta sem jártam ott. Nem is tudom megvan-e még?
Nem volt jeges a víz az élményfürdőben. Ez a tételmondata az alant olvasható levélfolyamnak, amivel a keddi posztunkban megszólított fürdőüzemeltető cég Balázs kritikájára reagál. Olvasónk, mint talán emlékeznek rá, azt állította, hogy amikor öt barátjával ellátogattak a…..
hazard 2010.01.06 21:18:14
@Kis Hableány: Amerika az a vadkapitalista nyugat. Kultúra szempontjából nem igazán a legek legje.

Nézd meg Spanyol- vagy Franciaországot. Ott bizony a kispénzű vevő előtt is "hajbókolnak". Megkérdezik, hogy elégedett voltál-e a vásárlással, még akkor is, ha csak 2 eurót hagysz ott.

Szóval lehet beszélgetni arról, hogy melyik kultúrát is kell figyelembe venni...
Balázs és barátai még nagyobbat szívtak, mint a Homár az esztergomi fürdőben, ahol csak hűvös volt a víz az ígért langyos helyett. Újváros menőbb hely sokkal, ott ezért egyenesen jeges volt a medence a 34 fok helyett, ráadásul már legalább egy napja. De a cseles és etikus…..