Regisztráció Blogot indítok
Adatok
puramuk

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az alábbi cikkben a filmekben látott fegyverekről ejtünk szót. Egy akciófilmet mi is tenne igazán akció dússá, ha nem a benne látott harcok, amiket rendszerint valamilyen fegyverrel vívnak? Golyózápor, robbanások, kézitusa, fegyverarzenál, vagy ellenkezőleg csupán két egymással…..
puramuk 2011.11.15 13:20:51
@kung - fúj: Oh yessss!!!
Johnny Marco (Stephen Dorff) a Hollywoodi fénylő csillagzat alatt éppen jól menő filmsztár. Lánya évek után bukkan fel és kapcsolódik be Johnny katatónikus életvitelébe, de a sztereotípiákkal ellentétben elsőre nem kavarja meg őt túlságosan. A széttett lábak arzenálja…..
Filmdroid 4 éves a Filmdroid!! 2011.10.30 19:50:00
Yippie-kay-yay. 2007 október 28-án köszöntünk be, ekkor indult el a Filmdroid, majd megindult a termelés.   Már jóval ezelőtt is megfordult a kobakomban, hogy meg kellene próbálni egy filmes oldal létrehozását, Miecs adta meg a végső lökést, aki egy msn beszélgetés alatt…..
Egészen biztos, hogy valamilyen formában belekerülnek a Core i5-ösök a MacBookokba, MacBook Prókba. Ha nem is a most kipróbált Arrandale-csipek, de azok egy módosított verziója biztosan leváltja előbb-utóbb a Core 2-eseket az Apple gépeiben, mert erre halad a világ. Az új…..