Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kitvalasztanal.hu - Választási tippért notebook!

0 bejegyzést írt és 880 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Varacsk A forgatás eredménye: 2010.01.13 15:16:00
Tádám: Az első videjó a radió-edit verzsön, amit simán lehet mutogatni olyan embereknek, akik azonnal szívrohamot kapnának, ha meglátnák Kapát az erdő szélén, amint épp nagydolgát végzi, vagy zavarba jönnének némi anyázás hallatán. ( Újságíróknak ajánlva;) ) A…..
kitvalasztanal.hu - Választási tippért notebook! 2013.06.08 20:10:12
Miért menjek el szavazni, ha igazán egyik sem tetszik? – kérdezte tegnap az unokahúgom, aki nem mellesleg „első választó” (lenne), s nekem huszonnégy óra kellett, amíg nagyjából megtaláltam a választ. Talán mondhattam volna rögtön a hangzatos kulcsszavakat:…..
w Mondd, mit érlel 2010.03.31 14:40:00
Amikor már illik valami konkrétat ígérni, akkor kerülnek elő a látszólag költségmentes ígéretek, köztük a közjogi javaslatok, a korrupció végleges legyőzése, és az adóegyszerűsítés. Ezeknek látszólag nincsenek kárvallottjai, az ilyesmit nyugodtan el lehet ereszteni…..
kitvalasztanal.hu - Választási tippért notebook! 2010.03.31 16:35:37
@@1478 97 277: Ez egy gyönyörű hasonlat volt :)
A választási esélyekkel már rengetegszer foglalkoztam, tulajdonképpen a tavaly novemberi indulás óta erről szól ez a blog. Az elején forgatókönyvekről írtam (1-7. bejegyzés), később a kampány eseményei – különösen a meglepően rögös jelöltállítás – kapcsán…..
kitvalasztanal.hu - Választási tippért notebook! 2010.03.31 10:57:37
@libbancs: Jobbik cigány kérdéssel foglalkozó programja kb. olyan mint a gazdasági rész: mélyen felejtős.
olvasgatni való: agymosott.blog.hu/2009/09/28/feher_ciganyok_1
@Captain Tott: @LevLev: Ha már dolgoztunk vele, és pont ilyen találgatásra jó: www.kitvalasztanal.hu
Az LMP annyira más eszközökkel akar politikát csinálni, hogy ezzel saját maguk teszik lehetetlenné, hogy sikeresek legyenek.   (Fotó: lehetmas.hu) AZ LMP tegnap arra kérte szimpatizánsait, hogy adjanak pénzt a párt kampányára, mivel pártkasszájuk "gyakorlatilag…..
kitvalasztanal.hu - Választási tippért notebook! 2010.03.31 10:46:26
@Jobb híján MDF-es: Sokat jártunk nyáron Miskolc közeli bányatavakhoz (nagyon szépen kivanna képítve ;) rengeteg egyes pár volt. Teljesen meg is lepődtem. Kivetni valót nem találtam benne.

Kell új mozgalom a tisztességes politizáláshoz, a mostani parlamenti pártok hiteltelenek. Túl sok arculat váltás, túl sok leleplezett ügy...
Új párt, teljesen új arcokkal
Legszívesebben rögtön azzal kezdeném, hogy a címben feltett kérdésre a lehető legegyértelműbben válaszolok: semmit. S nem csupán most, két héttel a választás előtt, hanem soha. Ez persze túlságosan sommás vélemény lenne, hiszen minden időközi választásnak van a korábbi…..
kitvalasztanal.hu - Választási tippért notebook! 2010.03.29 08:20:25
kitvalasztanal.hu - Választási tippért notebook! 2010.03.29 20:59:02
@Phxmike: A Jobbiknak jó az alacsony részvétel, náluk minden szimpatizáns egyben aktivista is, biztosan elmegy szavazni.

@török gábor: Írtam egy régebbi posztnál, hogy a rossz kulcsszómegválasztás a gond. Nagy bevételre semmiképp sem érdemes számítani. Kevés politikai hirdetés van, ugyanaz a 4-5 ismétlődő meg nem hoz kattintásokat. De ekkora forgalomnál napi 4-5 eurot azért kellene kaszálni :)
Jah és lehet kérni egy tippelést itt: kitvalasztanal.hu/ ?
Már kértem régebben is, igazán érdekes lehet (engem legalábbis nagyon érdekel) egy profi mit hoz ki :)
Mától számítva már csak két hét van hátra a hivatalos kampány utolsó napjáig, hiszen április 10-én, szombaton elvileg már csend honol majd a magyar politikában. S bár a nyitott kérdések száma az elmúlt napokban nem változott, engem egyre jobban a választások utáni helyzet…..
kitvalasztanal.hu - Választási tippért notebook! 2010.03.26 08:18:04
@kékszemű...33: LMP anynira az SZDSZ utód pártja amennyire a Jobbik MOSZAD/Fidesz/MSZP kreált szörny :)
Ennyire gyenge urban legend -nek bedőlni már szégyen.

Amit Én esélyesnek tartok az egy Fidesz + MSZP kolaíció. Bár a Fidesz azt ígérte, hogy új választás ha nem lesz meg az 51% (66%?)-uk...
A tegnap délutánt és estét Röjtökmuzsajon töltöttem, ahol egy gazdasági vezetőknek szóló konferencián vettem részt. Kicsit én is beszéltem a választás tétjéről, illetve volt szerencsém meghallgatni Navracsics Tibor és Oszkó Péter előadását, akikről, ha nem…..
kitvalasztanal.hu - Választási tippért notebook! 2010.03.25 09:32:28
@török gábor: Ha fontosnak találod, hogy hirdessenek próbáld jobban beállítani az adwords-t. Most épp fogászat, utazás és pelenka van kint :) Mondjuk elég gyér a politikai hirdetés felhozatal...

Ilyen konferenciákról (amit dícsérsz) szeritnem sokan megnéznénk vagy legalább hallgatnának valami anyagot.
Kedvelem a Jobbikot. Ilyen rekeszizom szaggató kampányunk nem volt még talán soha. Ezt nekik, és a jelöltjeiknek köszönhetjük. Ezért kacagás közbeni erőlködéstől pókhálósra repedt retinánkat fordítsuk az ég felé, és rebegjünk hálaimát a magasságosnak a…..
Tudtad? Vona-horog 2010.03.22 07:41:00
Gondolom, ti is olvastátok a veszprémi Vona beszédet, hát, csodálatos volt. Bennem két kérdés vetődött fel rögtön: 1. ezt most komolyan gondolja; 2. és ezt mégis, hogy?   Először is azt mondta: nem a Jobbik veszélyezteti a Fidesz kétharmadját, hanem a Fidesz a Jobbikét.…..
kitvalasztanal.hu - Választási tippért notebook! 2010.03.24 17:36:21
@Sátán meg a Jocó: És mondjuk az Audi? Az Audi nem szüntetett meg munkahelyet. Viszont teremtett 3000+ -t. ÉS adózik. És fizet járulékot, kiveheted a szabadnapod, stb Bezzeg a magyar vállalkozó... Örülsz ha fizetést kapsz
Rengeteg ilyen nem épp szem előtt lévő. akár egy teljes várost eltartó végtől akar megszabadulni a Jobbik!
És mivel pótolná? Mezőgazdasággal. Ami jól hangzik. de hol lesz versenyképes a kézzel termelt élelmiszer a géppel termelttel szemben? Ha meg gépek fognak dolgozni mit csinál majd a rengeteg ember? Olyan munkák lesznek mint a kommunizmusban, hoyg nem baj ha nem termel csak dolgozzon?

Cenzúrához szintén Aczél elvtárs segítségét kell, hoyg kérjék a Jobbikosok. Neki már megvan a tapasztalata. MIért akarja a Jobbik megmondani az embereknek, hoyg mit nézhetnek a TV-ben? Azt nem akarja megmondani mit szabad gondolni (dehogynem!)?
kitvalasztanal.hu - Választási tippért notebook! 2010.03.24 17:38:04
A mi éveink videó kiverte a biztosítékot a Maszopnál. Nagyon. Annyira nagyon, hogy a maradék intellektus is leszabályzott, mint üszkös szívódízel padlógáznál. Ellencsapás kell! -adták ki a parancsot nyomban, őszinte izgatottsággal meredtek egymásra, ahogy éhes cigánygyerek…..
kitvalasztanal.hu - Választási tippért notebook! 2010.03.23 14:32:07
@dfcwolf: Nem csak Te, de hát az LPM -n kívül egyik párt sem mert nyílt számlával kampányolni...
Hét gyanúsított szabadult abból a bandából, amely Marian Cozma meggyilkolása után került hűvösre tavaly februárban. Ennek megünneplésére hatalmas "szabadulóbulit" tartottak péntek este a Fejér megyei településen. A Bors úgy értesült rendőrségi forrásból, hogy…..
kitvalasztanal.hu - Választási tippért notebook! 2010.03.22 08:10:54
@System failure. :): És a halál büntetéssel kit is büntetsz igazából? A tett elkövetőt vagy a teljesen ártatlan családját? Jah, meg ha tévednének, Te támasztod fel?

És, hogy a poszthoz is: Azok közül engedtek ki 7et akit garázdasággal gyanúsítottak? És azért mert a max kiszabható büntetési tételt leülték előzetesben (itélet előtt)?
Még hogy csak a cigányok lincselnének...
Proszektúra A Jobbik kultúrája 2010.03.21 13:07:00
A tudósítások szerint a Veszprém Arénában csaknem ezer ember tapsviharral fogadta a Jobbik-elnök közlését, miszerint azt hallani, hogy a Jobbik veszélyezteti a Fidesz kétharmados győzelmét, holott ez éppen fordítva van. A jelenlévőknek nagyon tetszett az is, amikor Vona…..
kitvalasztanal.hu - Választási tippért notebook! 2010.03.22 07:57:02
@m.logic: Az 1943-ban vol, Alföldi meg most van.

@anti_troll: Miért ne lehetne? Van echte keresztény bróker ismerős, jól éll, biztos sikeres. Gondolkozom több ellen példán is, de halvány gőzöm sincs milyen vallásúak az ismerőseim. valahogy sosem tűnt fontosnak...
Kivételesen semmit nem kell tennünk ahhoz, hogy okosabbak legyünk, csak várni: mához három hétre sokkal többet tudunk majd a magyar politika jövőjéről. A parlamenti választás legfontosabb kérdései április 11-én eldőlnek: (1) kiderül, hogy van-e esélye a Fidesznek a kétharmadra,…..
kitvalasztanal.hu - Választási tippért notebook! 2010.03.22 07:46:48
Szeritnem meg:
www.kitvalasztanal.hu/index.php/main/user/2/12
LMP lehet picit alábecsültem, de nem akartam elfogult lenni :)
Most látszik igazán mennyivel keményebben léphett volna fel a Fidesz a „még nemzetibb” jobbal szemben. Ugyanis az erősen kézben tartott Fidesz -s ajtó az utóbbi hetekben úgy neki tudott menni a Jobbiknak, mintha azt maga Gyurcsány „a hibás” Ferenc vezetné.…..
Számháború nélkül is kijelenthető, hogy valódi tömegek egyértelműen a Fidesz és a Jobbik rendezvényére voltak kíváncsiak. Már az „előénekesek” jelezték, hogy a mai nap a szemet szúró különbségekről fog szólni az azonos időben ünneplő két pártnál - annál…..
Kint jártunk a Jobbik megemlékezésén, és videóztunk (amiért meg is kaptuk a magunkét). Később képriport is lesz. Szószaporítás helyett következzen a Sárdobáló első videója: ..
Piroslap Pofánvertek egy nácit! 2010.03.15 22:24:00
A Mandiner blog nem mindennapi fogása az alábbi videó. Bár a Piroslap is kint volt a Jobbik rendezvényén, de ők ügyesebbek voltak. Végre. Végre, valaki pofán vert egy nagypofájú nácit. Az enyhén fasisztoid fószer az Andrássy út sarkáról üvöltötte, hogy zsidó gyere át a…..
kitvalasztanal.hu - Választási tippért notebook! 2010.03.16 08:07:56
@Lenia: +1
Igazából okosabban kellett volna. Megvárni, hogy a zsebnáci támadjon előbb aztán gyorsan lenyomni a gyökeret amíg oda nem érnek a rendőrök....
Miközben a két kisebb párt rendezvénye egy harmadosztályú focimeccsnyi nézőközönséget sem vonzott, a szocialisták ünnepi megemlékezését (értsd: kampánygyűlését) a körülményekhez és a várakozásokhoz képest meglepően sokan követték a helyszínen figyelemmel. Az MSZP…..
Eddig csak egyszer foglalkoztam a közvélemény-kutatásokkal, s tulajdonképpen nem is terveztem, hogy ismét megteszem. Bár nem vagyok szakembere a kérdésnek – mindig meg is lep, amikor az egyes cégek részéről a mintavételhez és a statisztikai eljárásokhoz láthatóan (és…..
kitvalasztanal.hu - Választási tippért notebook! 2010.03.12 17:56:26
@Aner: És ez szomorú is valahol. 2 levitézlett párt nem ad esélyt egy új, feltörekvőnek. Ebből újfent lejön, hogy az SZDSZ sosem volt liberális párt. De még csak hasonló sem...

MIután Sonda óriásiakat tévedett 4 évvel ezelőtt is (Fideszt jósolt, MSZP nyert), és au EU választásokon is (Jobbik dupla %-ot szerzett a jósoltnál) így semmi értelmét nem látom a jelentéseiknek. Első hibát ott vétik, hogy a minta reprezentatív. Szerintem :)
Novemberben elején, amikor a második bejegyzésben a Fidesz kétharmados győzelmének esélyeiről írtam, azzal számoltam, hogy ehhez az ellenzéki pártnak szinte minden egyéni választókerületben győznie kellene. Ha a Fidesz hozza mind a 176 egyénit, már csak 82 listás helyre van…..
kitvalasztanal.hu - Választási tippért notebook! 2010.03.12 13:52:36
@esef: Akkor, hogy adtad le a kopicédulád?:)
Vona GáborJobbik Magyarországért MozgalomTisztelt Elnök Úr!Megdöbbenve tapasztaltam, hogy (stílszerűen)  (szar)házy online hír- és véleményközlő portálukon feltüntették a Bombagyár közösségi blogon (is) egykor regisztrált felhasználói nevemet, azaz jelezték, hogy…..
Ismerjék meg Bobyt, aki annyira rendes, hogy telefonálgatott, majd kifizette egy MÁV-kaller által megsanyargatott külföldi lány büntetését, és csak felaakkora összegért fogadott el eurót tőle. Boby azon füstölög, hogy 1.) a MÁV miért nem fogadja el a külföldi…..
kitvalasztanal.hu - Választási tippért notebook! 2010.03.04 09:56:15
@Terézágyú: Nah Én is oroszt. Orosz tagozatos ált iskolában. 6 éven át heti 6 óra. Még (20 év útán)eltudom mondani a jelentést és betudok mutatkozni :) Jah, meg, hogy hol lakom
Kis, off-olós nosztalgia :)