Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nitta

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jelenlegi tüneteim: nyirokcsomó duzzanat és fájdalom, nyelvdagadás, minden izmom és ízületem fáj, erős nyomás a tarkómban, rángatózás, remegés, izzadás, egyensúlyzavar, arcideggyulladás. Tisztelt Praxis!   Megszerezném osztani, hogy mi is történt velem 2 éven keresztül hátha segíthetek ezzel…..
Jelenleg nincs ötletem, hogy hova fordulhatok, ahol segíteni tudnak rajtam, de nem adom fel.Szeretném egészségesen tölteni a nyugdíjas éveimet.     Kedves Praxis!     64 éves nyugdíjas, belgyógyászatilag egészséges vagyok. Nyolc éve lettem rosszul egyik…..
nitta 2013.12.01 20:50:21
Idult arcureggyulladast is okoz. Babesiosis csak a betegseg elejen okoz magas lazat. Tessek olvasgatni a www.ilads.org oldalt, meg jobb, ha reszt vesz az altaluk szervezett konferencian. Ido penz hianyban Dr Horowitz Why can't I get better cimu konyve. Pontosan az ilyen betegekrol szol, akiket kuldozgetnek orvostol orvosig.

Nem okoz mindenkinel bortunetet.
Éppen egy hete olvashattátok Zeeuws Meisje írását arról, miként is került ki Hollandiába. Sokan hozzászóltatok, sokat is kérdeztetek (jó szokásotok szerint), úgyhogy most itt a (nekem nagyon izgalmasnak és érdekesnek bizonyult) folytatás. Jó olvasást és beszélgetést! "Azt…..
nitta 2013.01.27 16:41:00
@M. Péter:
Ez a University of Kent volt, ok allitolag 10%-ot toleralnak. Hat azt hittem, agyverzest kapok, amikor behivattak a dekanhoz. Magyarazkodtam, hogy de hat otthon nalunk meg kell emliteni az idezett akademikusokat, meg ott a forras is, macskakarom, amit akarnak... egyetlen mondatot nem tudtak plagizalva kimutatni. Akkor is. MA szinten legyen sajat gondolat es nem idezgetunk, ez BA-n szokas. Roppant kinos volt.
Ne meséljen nekem senki az eü dolgozók rossz anyagi helyzetéről. Papíron talán rossz. De amúgy és adómentesen egyáltalán nem az. Éppen most vagyok tapasztalóban. Nincs az a pénz, amit bármely eü dogozó - a takarítótól a nővéreken át az orvosokig - el ne fogadnának. Sőt,…..
Egy bébiszitter történet következik ma Svájcból, de ígérem, különleges lesz. Mindenekelőtt azért, mert nem ma történt, hanem évekkel ezelőtt, de amiről Túlélő írása szól, alighanem örök érvénnyel aktuális: hogyan bánnak az emberrel, ha kisegítőként érkezik egy…..
nitta 2013.01.12 13:59:32
Hasonlo csaladom volt ezer eve (de oreg vagyok:) nemetben, szabadido nuku, csak a munka. Mondjuk en azon konkretan rohogtem, amikor szekre allt a no, hogy a karnis tetejen tesztelje a porcicakat es 3x allitott neki furdoszobat takaritani. :) A baba viszont egy tunder joszag volt, a nemetem pedig fejlodott a szulokkel valo veszekedessel. Egyszer kizart az anyuka a hazbol tel kozepen. Az izgi volt. :) Na és leszamitva az utolso par napot, amikor az apukaval ossze kellett verekedni a szabadsagomert, mert megtetszettem neki. :) Korrekt volt a rendorseg, a konzul is, segitettek hazajutni. Utana 3 ev Londonban, 3 csalad, nanny fizetes, mellettem mindenhol bejarono. Megbecsultek. Megtanultam a lecket, tanulopenz befizetve, hosszu tavon megerte. A nemettel es az angollal mar megerte nemzetkozi kapcsolatos diplomat szerezni, kijottem titkarnonek egy nemzetkozi szervezethez, angol egyetemen masoddiploma, most hatarozatlan ideju szerzodessel elvagyok Brusszelben a parommal.
Nem megijeszteni kell a mostani fiatalokat, menjenek nyugodtan ki au pairnek, az egot kell hatterbe szoritani. Illetve megtanulni az erdekervenyesitest es elozetesen utananezni a kinti allapotoknak. Jo tanacs - vegyek at a haztartast anyukatol teljesen egy-ket honapra, mosast, vasarlast, fozest beleerve, esetleg el lehet kerni a szomszed gyereket. Kezdok ne vallaljanak be egynel tobb gyereket. Babakra felugyeli semmivel sem nehezbb, mint a nagyobbacskakra, sot! Hatalmas elmeny az elso lepes, az elso szo. A szuloket csak sajnalni tudtam, hogy errol lemaradtak.
Sajátos élethelyzet au pairnek lenni, hiszen az ember nem csak új országba költözik (ami már önmagában is lehet egy kultúrsokk), de egyből egy idegen család hétköznapjainak része lesz, első kézből tapasztalja meg az eltérő kultúrát, nevelési szokásokat, életmódot. Van,…..
Én nem posztoló vagyok, csupán a blog olvasása közben felfigyeltem a "thai lányok: semmi cicó" bejegyzésre, és az érdekelne, hogy valahogy meg lehetne-e tudni annak a masszázsnak a címét, amiről a cikk szólt? Mert én szeretnék elmenni egy ilyen ropogtatós masszázsra,…..