Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vobuma

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megrögzött civilként, természetet járó emberként, soha sem voltam a politika aktív résztvevője. Hogy miért lettem a Lehet Más a Politika (LMP) országgyűlési képviselő jelöltje?   Életemet és munkámat a természeti értékek védelme, valamint a megújuló energiaforrások…..
Az alábbiakban egy összetört édesanya levelét tesszük közzé, aki a tragikus körülmények között elhunyt fia ügyeit próbálta meg lezárni az OTP-ben.„Fiam 2009. április 21-én tragikus autóbalesetben elhunyt. Egy héttel később a menyasszonya és én a szükséges papírokkal…..
vobuma 2010.01.18 14:52:03
vobuma 2010.01.05. 08:49:32
2009. december 09-én nekem is volt egy esetem az OTP-vel. (nyugati országrész) A munkahelyem házipénztárába vettem fel 50 000 Ft-ot, 5 db 10 000 Ft-os címletben. Mikor a házipénztárba akartam bevételezni, akkor (szemüvegben)láttam, hogy az 5-ből 1 tízezres gyanús. Papírja, színe, hologrammja eltért a másik 4-től. Vittem is vissza, kértem őket hogy nézzék meg, mert ez szerintem hamis. Nekik is gyanús volt, azonban a hölgy aki kiadta, nem vállalta, hogy tőle származik. Így a gyanús pénz helyett nem kaptam másikat. Felvettek egy jegyzőkönyvet, mondván hogy felküldik a pénzt Bp-re, az MNB-hez vizsgálatra. Ennek már lassan 1 hónapja. Nem tudok pénztárt zárni, azóta semmi jelzés, hiába érdeklődöm, a válasz: nem tudnak semmit. Természetesen a pénzt nem adják vissza, mondván nem tudom bizonyítani, hogy tőlük származik. Lassan 15 éve járok hozzájuk a munkahelyem részéről (is), eddig azt hittem az OTP-ben mint pénzintézet meg lehet bízni és pont itt kaptam hamis pénzt. No komment!!!

folytatás........

Már elfogyott a türelmem, írtam levelet, hogy tegyünk pontot az ügy végére.
Még aznap hívott az osztályvezető, mondván hogy éppen most kapták meg a vizsgálat eredményét, és tényleg hamis volt a pénz. Küldik majd a jegyzőkönyvvet, amivel el tudok számolni. Csak abból sajnos nem tudom befizetni a számlákat. Magyarul a mi kárunk, az a hamis tízezres, amit az Ő 25 éves munkatársnője átpasszolt nekem. Megérne egy újságcikket, hogy legalább más, aki megbízik a pénzintézetbe, ne járjon így.