Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Assamoa

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
UPDATE! ÚJRA VAN DVD!(De a Blu-ray elfogyott...) A lemezek az alábbi valós és virtuális internetes helyszíneken vásárolhatóak meg, itthon és Szlovákiában: BOLTOK, MAGYARORSZÁG: Alapítvány a Budapesti Állatkertért boltja: Fővárosi Állat- és Növénykert bejárata…..
Kedvelem a Jobbikot. Ilyen rekeszizom szaggató kampányunk nem volt még talán soha. Ezt nekik, és a jelöltjeiknek köszönhetjük. Ezért kacagás közbeni erőlködéstől pókhálósra repedt retinánkat fordítsuk az ég felé, és rebegjünk hálaimát a magasságosnak a…..
Március 6-án tíztől délután ötig kegyeleti őrséget szerveznek a Hősök terén.Március 10-én emléktábla-avatásra kerül sor az Óvás Egyesület szervezésében a Király utcában.Március 21-én Zene a rasszizmus ellen kampány keretében ingyenes megakoncert…..
Szláv Virtus Auschwitzi rémálom 2010.01.04 07:00:00
  Arbeit macht frei. Ez a felirat fogadta az Auschwitzi haláltáborba érkező zsidókat, lengyeleket, szovjet katonákat, egyszóval mindazokat, akiket a náci hatalom haszontalannak vélt életben tartani. A tábor közel 65 éve bezárta kapuit az agresszió elől, ám az áldozatok lelke…..