Regisztráció Blogot indítok
Adatok
texmex

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Macskapcsolat A vízbe fojtott cica 2010.01.13 19:58:00
Talán emlékeznek még a négy évvel ezelőtt minden jó érzésű ember gyomrát felkavaró filmre, címe Álszent volt. Toepler Zoltán rendezte, és a botrány, amit kiváltott, annak volt köszönhető, hogy az egyik jelenetben egy valódi kiscicát belefojtanak a vízbe.A filmet később…..
Tudom nem helyes amit tettünk és sokan elitélnek ezért, hiszen mindketten házasok vagyunk, de sajnos én úgy érzem, hogy az érzelmeket nem lehet befolyásolni és a szerelem mindent legyőz.A kép innenSziasztok! A sztorim nem egyszerű: vagyok én, mint egy férjes nő, és van Ő…..
Drámai történet, hosszú is, megosztó is. Elnézést, ez hosszú lesz, de nagyon durva... 28 éves voltam, túl pár komoly csalódáson, nehezen adtam a szívem bárkinek. Amikor megismertem a lányt, legyen L (18) nem volt szó köztünk korkülönbségről, vagy bármi olyanról, ami…..
„Azt gondoltam, csak szex lesz. Csak orális szex.” - Ha irodát keresel a cégednek, a legkevésbé számítasz rá, hogy egy szexisten lesz majd üzletfeled. Arra még kevésbé, hogy a mélygarázsban estek egymásnak, miközben odafent zajlik a 2008-as Olimpia. A következő…..
Egy MILF találkozik a görög istennel.Kedves Mindenki, Az én történetem mottója az lehetne, hogy jobb(?) mindent tisztázni az elején. A pasi a netről volt ismerős, egy társkeresőről. Szimpi volt tel.számig jutottunk, annyit tudtam róla, hogy magas, jófej, valami programozóféle. A…..
texmex 2010.01.05 00:53:15
Az én történetem mottója az lehetne, hogy jobb(?) tisztálkodni elöl.

A pasi a netről volt ismerős, azelőtt nem ismertem. De utána már igen. Szimpi volt a tel.szám alapján. Rögtön tudtam róla, hogy magas, jófej, valami programozóféle és így faroknehéz probléma. A kapcsolatunk el sem kezdődött, nekem nem volt időm netezni, ő nem keresett. Ez már lehetne egy 5/5-ös végszó, de még faragom. Pár hétre arra, hogy nem történt semmi, szombat este frász: nálad vagy nálam? Annyra hiányzott a napi betevő, hogy a párszavas invitálásra bevállaltam. Bár 37 vagyok, még mindig egyedül élek, a gyerekem nem néz velem sorozatokat, gondoltam, adok egy esélyt egy hosszú estének. Voltak pasik az életemben, de sokáig egyiket sem bírtam a társkeresőzés feszkója mellett. Igényes nőnek hiszem magam, azért is nyomom a neten, és ez még semmi a vaduláshoz képest, amit majd negyven fölött rendezek. A normális férfiak - mint alább kiderül - ebben a korban házasok és unatkozózó gyermektelen nagymamákat políroznak.

Nyár volt, még pont időben egy belém vetett futó bizalomhoz. Belvárosi rom, levevő nyikhaj pincérekkel, edzettük a záróizmokat, de nem voltam részeg, bármikor abba tudtam volna hagyni. Először nem volt izgi, de a fogyasztással arányosan egyre férfiasabb lett, bár nem nőtt hurka az orrából. A pasinak vadállati humora volt, csípőjénél szélesebb válla, elképesztően okosan tudott fejben háromjegyű számokat összeadni, és gyönyörű patkányszínű szemei voltak. Sokat nevetett rajtam előre, és rámmenős volt, nem tolakodva helyezte be a dákót a résbe. Nyomulva. Egyszer csak azon kaptam magam, hogy borzasztóan nagy, húsos száját gusztálom, és biztos voltam benne, hogy kiszúrta. Nagyon figyelmes volt, minden mozdulatomra reagált, a kezét a zsebébe ki-be helyezte, mintegy előre vetítve a későbbieket. Kimentem a mellékesre, és magamhoz kaptam. Hátha eltűnik. HP vagyok én? Igen! De akkor is, ez nekem jár, és különben is már bemelegedtem! Itt ülök egy nálam sokkal fiatalabb férfival, aki hamarosan belőlem folyik, és azt sem tudom, mi a neve, csak a szája meg a programozóság, meg a polgári jómód...

A visszautat és elraktároztam, hogy először is kitisztítottam a felállítást. Rám mosolygott és kész, végem volt. Ez a titkos erogén GPS koordinátám. Lábam tremorokat produkált, hasi ataxiám lett, ebből sem tudtam, hogy eleget ittam a kettőslátáshoz. Fogalmam sincs, hogyan kerültünk a lakására (GPS - vigyázz!), akkor már a lábam között folydogált az agyam. És ott jött a meglepi: olyan teste volt, mint egy görög istennek (két kéz, lábak és farok), a mellkasa, mint egy csúcsjáratott hűtőszekrény, és a férfiassága ... én még ilyet nem láttam, csak felnőtteknek szóló természetfilmeken, de ott is csak elvétve. Fura ezt kimondani, de gyönyörködtem benne. Hossz, vastagság, német keménységi fok, és pont beleillik oda, ahova a házmester két keze egyidőben...

Namármost, nekem nagyon ritkán adatott meg, hogy jó legyen, szülés után (rég volt!) nem hüvelytornáztam, sajnos a pasik ez ügyben igen gyengék. Amatőrök! Pedig ha megtennék helyettem! Szóval ha GPS-t adok az erogén zónáimmal, akkor sem találnak semmit, tág vagyok, mint a Vaskapu. Illetve nem is nagyon érdekli őket, ki-be hajózgatnak, ugye értitek. Nekik én nagyon bejövök, három perc és helló, de cserébe csak a barna foltos lepedőmosás marad nekem a fürge ujjaim után. Ez a pasi mindent tudott, nem jött zavarba, magabiztosan dürrögött, és a méret és tapasztalat (34 cm könyékig+valószínűségi függvény) elérte hatását, életemben először hüvelyi orgazmusom volt fogalmam sincs hányszor, három ujjától elvesztettem a fonalat, de legalább az egyik kezét felrakta. Utólag azt mondom, három és fél órán át zajlottak az események, a szobát alighanem újra kell vakolni, lehet, hogy kicsit hangos voltam, amikor átszakadt a végbélsipolyom.

Utána beszélgettünk. Három gyereke van, két kezén feleséggel, jómóddal konszolidált polgári élettel. Persze nem az övé a lóvé, hiába a nagy farok. Ettől kicsit kivert a hideg veríték, mert a Romana magazinban azt olvastam, hogy ilyenkor jön a karibi út sportkocsival a tengerszint felett. És itt jött a mondat, amitől egyszerre olvadtam és fagytam. Ha megkérdezed, elmondtam volna. És ez tényleg! Eszembe se jutott! Bassza meg! Mert akkor ugyanúgy leszopom.

Egy szavam sem volt, mert a mélytorok után bent maradt az óvszer. Úgy kielégített, mint férfi még soha, olyan pontokat fedeztem fel (gyomorszáj, aranyeres csomók, stb.), amikről azt sem tudtam, hogy ott vannak pedig higgyétek el, kerestem őket eleget. Esernyővel, tollal, fogóval, bagettel. A chillout végére eltűnt előlem, mint hó a tejben, pedig mekkora nagy flash volt!
Egyszer még összefutottunk az utcán pár évvel később a rendőrségen. Megismert, mosolygott, nekem meg a hangjától kifutott az erő a lábamból, a bokámig elöntő melegről nem beszélve. Pár szót beszéltünk, de sietett. Irigylem a feleségét és az aktuális barátnőjét, ilyen arccal (pofával) nem voltam neki jó, hogy belém törölgesse havonta. Pedig felajánlkoztam, fizettem volna is ...
... és ha néha eszembe jut (mert erre masztizok naponta háromszor, a valagamban egy francia kenyérrel :) belebizsergek még ma is. Azóta, ha hallom kolléganőimtől "nem a méret a lényeg", meg "a futó kalandok" kifejezéseket, én csak vigyorgok, mint falusi fruska az angolvécére. Azokat a szagokat nem lehet elfelejteni. Még ha a kezével is tuszkolta belém.

Viszont azóta előre gondosan mindig tisztázom, mi a helyzet, mekkora és mennyi a pénze. Nincsenek is futó kalandok! ...és nem is találtam ilyen pasit még egyet. Tovább térképezhetem a tollal és sodrófával a GPS-koordinátáimat...