Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MrShaka

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Véget ért a sötétségbe és ködbe boruló csata, talán aki túlélte, se talált vissza Deresbe. Mindenesetre a megmaradtak számot vetnek szerencséjükkel, és elgondolkodhatnak, hogy innen hogyan tovább. A dráma tovább zajlik - a való életben is, miután tegnap megellett a macskánk, és a házi kandúr…..
MrShaka 2019.05.07 21:37:08
@halamita: Köszönöm a választ. Angol feliratot a betekintéshez én is csak a youtube-on találtam. Fogalmam sincs, hogy az az angol felirat, használható-e számotokra a fordításhoz. (A videó ugyanaz)
MrShaka 2019.05.13 18:05:16
@halamita: Jajj, elnézést én teljes tévedésben éltem. Azt hittem angol feliratot kerestél fél délelőtt a Betekintés alá, amit "csak" le kell fordítani angolról magyarra. Valahogy úgy képzeltem, hogy a youtube-ról lemásolni angolul, lefordítani magyarra és "hozzácsapni" a normál felirat végére.
Addig is, amíg Szasza képei meg nem érkeznek. (Karvalygaléria)..
MrShaka 2010.01.05 16:52:08
@sifi:
Én úgy elsiklottam felette, hogy magamat fel sem ismertem! De most, hogy modod az tényleg én vagyok! Még hosszú hajjal! nagyon dúrva! :DDDDDD
Békés megye hiphop random flyerz 2009.05.14 11:15:00
no comment.....
Kissé félve rakom be ezeket a videokat, mert igaz ki lett kötve hogy 2004-ig postolunk, de: ezek olyan videok, amiken a mai napig mosolygok, és jó érzéssel tölt el ha visszagondolok. a szereplők vegyesek, de aki ott volt, tudja mennyire jó volt. Másrészt a videokat azthiszem adani…..
Úton Dévaványa felé...Ott vagyunk...Instinct fellépés.....