Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rosszcsont Nunu

4 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szerencsére nem vagyunk közéleti blog, ezért csak az aktuálpolitikai hírérték lecsengése után írunk pár sort az otthoni pálinkafőzés esetleges legalizálásról. A választási küzdelem témái több más ponton is elérték az alkoholbarátok mindennapjait: fiatal hölgyek…..
Abból látszik, hogy valaki tényező, ha támadják. Ebből a szempontból az LMP végre elégedett lehet. Most sorra vesszük, hogy mivel negatív kampányolnak az LMP ellen a pártok.MSZPA képlet egyszerű: be kell állítani a Fidesz csókosának az ellenfelet, hogy ráijesszen a volt szoci…..
Piroslap Piszkos kezű Munkáspárt 2010.03.07 02:04:00
A politikai horizonton a Munkáspárt egy csodálatos hullócsillag. A tökön szúrás művészei. Kiváló első emberük rendre ráérez, mi az, ami nem érdekli a társadalmat, és azt tűzi a párt a zászlajára. Nem szoktam a Munkáspárttal foglalkozni, de tegnap egy nem mindennapi dologgal…..
Nagyszerű olvasmány következik, tomboló apával, kisfiúval és 30 másodperc alatt hihetetlenül ÓRIÁSIVÁ, ERÖTELJESSÉ és VASTAGGÁ váló, szó szerint a szemed elött LENYÜGÖZÖ méreteűvé növekedő pénisszel. Az alapkonfliktus az, hogy Miki egy jojatek.hu-s mailcímről kapott…..
lefogyok Az első hónap 2010.03.02 12:26:00
7 kilót fogytam !!! Mindenfélemegerőltetés nélkül. Nem használtam csodadiétákat, vagy csodagyógyszereket. Mindig azt ettem amit kívántam, persze az alapelveimet betartva. Na jó  1-2 kocka csoki is lecsúszott, de ki nem esik "bűnbe " néhanapján. Ráadásul azt…..
lefogyok Az első hét sikerei 2010.02.10 11:40:00
 Hú igyekszem sűrűbben írni a bejegyzéseket, de sajnos kevés időm van rá. Egy hét leteltével büszkélkedhetek. Igaz mérlegre nem áltam, de biztosan fogytam. Könnyebbnem érzem magamat. Igaz a tornázásba még bele kell szoknom, de jó úton haladok. A héten egyszer…..
lefogyok Első nap 2010.02.04 10:57:00
 A napokban olvastam, egy nőről, aki 130 kilós volt és a egy újságban olvasta, hogy egy elunyt férfi családjának többlet költséget számoltak fel a hamvasztásért mert túlsúlyos volt és ez ösztönözte a fogyókúrára. Nos engem ez a 130 kilós nő ösztönöz. Mivel én is…..
lefogyok Az elhatározás 2010.02.03 18:57:00
28 éves vagyok van egy csodálatos kisfiam. A célom , hogy ezzel a bloggal segítsem saját fogyókúrámat illetve másokat segítsek. Remélem, hogy blogom bejagyzései nem csupán bejegyzés marad, hanem sikertörténet lesz belőle és karcsún vagy legalábbis karcsúbban fejezem majd…..
Nagy örömömre sok olvasó jelezte publikálási szándékát a blogon, amit nagyon megtisztelőnek érzek. Néhányan már konkrét posztokkal is megleptek, most ezek közül olvashattok egyet Hágógumi tollából. Témája a Bérgyilkos, mint filmes karakter! Fogadjátok sok szeretettel…..
Megkeresett egy fiatalember. Legfeljebb ha huszonötnek nézett ki. Azt mondta, hogy a lakótelepi drog rehabilitációs programunkat szeretnék támogatni. Ennek nagyon megörültem, mert igen szűkös a keret. Szerencsétlen csellengőknek néha olyan erősek az elvonási tüneteik, hogy egyszer…..
Itt a Homáron igen sokat lehet olvasni az utasok előadásában arról, hogy a BKV alkalmazottai hogyan alázzák meg/verik át/inzultálják a Naiv Ügyfeleket. Arról már sokkal kevesebbet találni, hogy ez az egész hogy néz ki a másik oldalról. Arról pedig még soha nem posztoltunk egy…..