Regisztráció Blogot indítok
Adatok
t99thomas

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Ahogy a parizerből is, autóból is a frissebb a jobb. De arra nem számítottam, hogy a Mercedes rögtön téliszalámit ad.  Vélemények az azonos című írásunkról...
t99thomas 2010.01.04 20:01:00
A szerző cikke kissé hiányos, mert az egekbe magasztalt mercedes arculata művi és hamis.
Olyan érzésem támadt mintha minden tesztnél rendhagyóan kellene villantani! Persze így majd máskor is kapunk tesztautót, a bajorok pedig megbocsájtják, mert arról majd jövőre zengünk dícsőitő írásokat!

Egyrészt a 18 éves bomba barátnő összehasonlítása anyukámmal nem éppen szerencsés választás. A normálisabb olvasóknak talán ez még sohasem jutott így eszébe.
Másrészt a Mercedes magasztalása, a tényleges információk elhallgatása mellett állja csak meg a helyét:
Valóban tágasabb, több rakodóhelyet tartalmaz, komfortosabb, és újabb, de tegyük hozzá valószínűleg folytatja a Mercedes sajátos minőségpolitikáját, az állandó szervíz igény, a tulajdonost az örületbe kergető állandó szervíz vizitek, még a volumen korlát ellenére is fennállnak, szinte nincs hibátlan, a márkához illő minőségű típusú autójuk!
Aztán ne hallgassuk el a billegő, kanyarban táncoló futóművét- lehetőleg légrugóval -, amnitől normális embernek felláll a szőr a hátán!- márha ismeri a bajor ellenfelet is a valóságban. A nagyobb motorokhoz tartozó 7G tronic sebesség váltónak pedíg semmi keresnivalója nincs a kormány mögött!
Éveken keresztül használtam új! Mercedeseket, mostanában megadatott a Bmw szolgálatait is kipróbálni, így biztosan állíthatom a bajor márkánál is vannak hiányosságok, de azok nem minőségiek, és nem az autó alapvető tulajdonságaiban gyökeredzenek.
Mert azért mégiscsak vezetni és utazni szeretnénk problémamentesen.
Ehhez pedig BMW-re van szükség!
Sajnos! Sajnos?