Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ewelkeh

11 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
ewelke's blog uhhh 2010.01.13 14:29:36
 jujj de réég írtam...sorry!!!de nem naon történik semmi mostanában :(..
ewelke's blog wáá az a para!!! 2010.01.10 19:00:29
 Tegnap néztünk 3-an (anitaaa, dávid és én) egy horror filmet (Paranormal Activity-t)oszt ma titára paráztammeg minden...minden hülye hangot hallottam meg ilyenek aam jó fil volt..
ewelke's blog 2010.08-09. 2010.01.09 16:12:28
08.: Háát semmi ex nem történt csak Dávid (o.társam)  megvárta velem a buszomat és tök jókat hülyülgettünk. pl.: negyed órán keresztül engem bámult mert meg akarta dönteni az egyhelyre bámulás világcsúcsát...de jött a busza és nem bírta megdönteni...a buszon nem…..
ewelke's blog Vizes segg:P:) 2010.01.07 17:22:00
 Reggel bementem a suliba...már a teremben vtam és Erával dumáltam.Erre bejön Petike (az oszt. legviccesebb sráca és az 1ik legjobb haverom) és seggbe dob 1 jeges hógolyóval a seggem tita víz volt és úgy néztem ki mint aki behugyozott.Utólag is:Köszönöm petikee és rohadj meg…..
A mai nap kedvenc haverokkal ültem a buszmegállóban (Cinti, Dávid, Nóri és én).Cintivel szórakoztunk a telónkon amikor megszólaltaam: "Jé a telómon van hangfelvételes jegyzet is...ezt nem is tudtaam!"Benyomtam a hangfelvételt és Cinti beszélt minden hülyeséget pl.:…..
ewelke's blog Idézetek innen-onnan 2010.01.06 15:11:00
 Ahányszor az emberek megkérdezik: " ti ketten jártok? " el sem tudod képzelni, milyen fájdalmas azt mondani " nem, csak barátok vagyunk Két kéz adatott nekünk hogy szorítsunk. Két láb hogy járjunk. Két szem hogy lássunk és két fül hogy halljunk. De miért…..
 Áh ma semmi ex nem történt...csak annyi h ma bokáig gázoltunk a latyakban...és otthon hagytam a matek könyvem ja és a töri tanárom orrba dobott egy radírral...hát jó egy napom volt de nem lényag :)..
ewelke's blog :@ 2010.01.05 20:49:00
 este 20:48-van és reklám van a Barátok Közt-ben...tökre felháborít h 10 perc (Ha nem több) a reklám és ugyannyi a film...:@ (Y)..
Hamarosan élesedik Már élesítettük legújabb fejlesztésünket, aminek segítségével blogotokhoz csatolhattok egy indanetes közösséget, így olvasóitokkal már nem csak a kommenteken keresztül tudtok kapcsolatot teremteni, hanem egy valódi közösségi felületen.Ahhoz, hogy blogotokhoz…..
Ma majdnem lekéstem a buszomat reggel... Infón (az első órán) nem volt net...:S Ugye mi bontott órán vagyunk és a másik csoport matekon volt. Persze nekik volt net az ő infó órájukon mi meg ott szenvedtünk matekon:/Azután 2 ének óra jött amik között a szünetben sikeresen…..
 Pff...első tanítási nap.Elég szar volt mondjuk jó volt hogy taliztam az o.társakkal hiányoztak még ha hülyék is néha (na jóó mindig)!Cinti (az egyik legjobb b.nőm) kapott új telót és befestette a haját (kékes feketére)...nem toom h ez kit érdekel de az elején még csak…..
Végre Bratyó segítségével elkészült az első blogom,ahol életem történéseit mesélem el nektek.Remél tetszeni fog mindenkinek :P..