Regisztráció Blogot indítok
Adatok
parhuzamos

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha minden igaz, néhány napon belül mostmár tényleg bejelenti a Google hivatalosan is a Nexus 5-öt. Szóval mindenki, akinek nem elég jó az iPhone, a következő specifikációval kell, hogy beérje:  4,95 inch kijelző 1920x1080-as felbontással (445 ppi) 2,3 Ghz Snapdragon 800…..
Múltkor feltettem az ide vonatkozó kérdést Twitteren, és a válaszok alapján úgy tűnik nekem, hogy a geekek között azok, akik vásároltak is appokat az androidos telefonjukra, leginkább külföldi alkalmazásokért fizetnek. Jó példa az Endomondo Pro, illetve néhány játék…..
parhuzamos 2013.09.04 15:03:50
Hmmm...

tTorrent Pro magyar fejlesztésű. 100,000 vásárlás legalább.
play.google.com/store/apps/details?id=hu.tagsoft.ttorrent.pro

És biztos van még egy tucat, de nem tudok róluk. Éppen ezért nem is állítom, hogy ne vásárolnánk, ne lenne és cikket sem írok.
Gábor fiam meghalt éjfélkor szívinfarktusban! – írta blogunknak sms-ben id. Ocskay Gábor, az Alba Volán ügyvezetője. A klub válogatott hokisa harmincnégy éves volt. Az MTI hírösszefoglalója szerint a játékosokat és a vezetőedzőt sokkolta a halálhír."Gábor éjfélkor…..
frissítés: magyar idő szerint 13:25-kor visszatért a Gmail. frissítés#2: a leállás lehetséges oka, hogy a Gmailben frissült az Offline funkció. Eddig 0.1-es verziószámmal volt elérhető ez a kiegészítés. A lehalás után viszont már 0.2-es verzió látható. Bár mások…..