Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fordferlén

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A tömeges TV2-es felmondások közepette Friderikusz Sándor is bejelentette, hogy ilyen körülmények között nem hajlandó a csatornánál dolgozni és nem folytatja az Összezárva Friderikusszal, ami mellesleg a csatorna egyik legjobb műsora volt. Most a Bors írja, hogy a forgatás megkezdése előtt két…..
fordferlén 2016.04.01 18:26:06
@Pattanásos Rendszergazda: 230 körül volt a dolgozók létszáma januárban. És nem 10-20 embertől váltak meg. Annyira bírom, amikor valaki ennyire tudja a tutit, és lövése sincs a tényekről...
fordferlén 2016.04.01 18:29:28
@colonel Tigh: Jelzem, hogy MINDENHONNAN kirúgtak egy csomó embert, kezdve a jogászoktól egészen a biztonsági őrig.
Olyan jól eltársalgott egymással néhány hardcore autós és biciklis a múltkori nyereményjátékos poszt után, hogy esélyt kell adnom a folytatásra, hátha most kicsit kevesebb indulattal sikerül kielemezni a helyzetet. Már alig várom, hogy valaki megmagyarázza, miért a…..
fordferlén 2010.07.11 08:58:07
@Smacika: Nem értem a problémát. Ha arra teker, max. kilövik (futóvad-lövés). Lehetne külföldi vadászokat csábítani ezzel a mottóval: csak nálunk - a legnehezebb lövés!
Hannibal Lecter meg elkészíti nekik a legjobb részeket estére.
Mutass még egy helyet az EU-ban, ahol megehetik a bringást!
Nem beszélve a trófeáról - hazaviheti a bringát!
A gallyrács az nem szép dolog. Lőjed! Aaaaaz igen!
A magyar Red Hering Games tavaly az év egyik legjobb kalandjátékát hozta össze a Morningstarral, most megjött második játékuk, a Hetherdale. Ez is kalandjáték, ezúttal egy női Indiana Jonesszal és olyan szép grafikával, ami a fizetős indie játékokban is simán elmenne. Renderelt…..
Varánusz Rémálom 110 millióért 2010.01.19 07:28:00
De szeretnék én is sej, Duna parti házat, amit a levonuló ár soha el nem áztat, de ha mégis megesik, hogy betör a víz rém, százmillió péz'emet egybűl vissza kérném.... A GoldenGenyó díj évi várományosa alsó telekszomszédunk. Az hagyján, hogy nyár elején nemes…..
Ha már kommentekben előjött, örökítsük meg itt is a Bloons Tower Defense 3-at. A játék a már sok játékból ismert lufigyilkos majom lövegtornyos feldolgozása, annak is a harmadik része, szóval sok újdonság nincs a játékmenetben, de a pályák nagyon jól sikerültek...
fordferlén 2010.01.06 03:15:01
@apajelölt: Van már 4. rész is! Szerintem ott is eltölthetsz egy kis időt! :))
fordferlén 2010.01.06 03:15:49
Mindig öröm, ha egy hazai készítésű játékot mutathatunk be a KMK-n. A Car Parkot Mediakurva, az egyik fejlesztő ajánlotta a kommentek között, hogy mondjunk/mondjatok róla véleményt, építő jellegű kritikát. Maga a játék nem hoz semmi extrát a parkolós játékok…..