Regisztráció Blogot indítok
Adatok
iFagyee

0 bejegyzést írt és 39 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Appleblog iPhone vs. Android 3:1 2010.06.07 13:25:00
A fenti arányszám természetesen nem a lőtt gólok arányát mutatja, nem is arra utal, hogy az iPhone háromszor jobb, mint Androidos társai (valójában legalább negyvenkilencszer), egy egyesült államokbeli felmérés szerint a piaci részesedés aránya ez. Háromszor annyian használnak…..
Appleblog Pincér lett az iPad 2010.06.05 12:02:00
Az ausztrálok tudják, mire jó egy ilyen látványos, világító, nyomkodható izé: be kell rakni egy étterembe, és máris exkluzívabbnak tűnik a hely. Mindezeken túl az iPad éttermi használata megfelelő applikáció kifejlesztése mellett még kimondottan áldásos, telibe talált dolog…..
A kínai útból még hátravan három nap, net meg alig, de nem bírtam ki, hogy ne osszam meg veletek ezt a képet: Jól látjátok, egy egy Windows az iPaden. A tabltettel egyébként tele van Hongkong, Sanghajban viszont ez az első, amit láttam, rögtön a Huawei központjában, ahol a…..
Appleblog Az iPad lenyomja a Macet? 2010.05.21 08:35:00
Jól látszik, hogy a tablet óriási siker, elég hamar összejött az egymilliós darabszám, és az elemzők szerint a júniussal végződő negyedév végére már 2,4 milliónál tart majd a küyü. A remek start miatt a világpremier sokat csúszott, az elemzők meg nyolcmillióra növelték…..
iFagyee 2010.05.21 10:38:28
Holnaptól a Pannon, illetve akkor már Telenor is fogja árulni a HTC andoridos csúcstelefonját, a Desire-t. Ez a cég árulta el a Twitteren. Megpróbáljuk megtudni az árát is.[Update] Megerősítették, tényleg kapható lesz holnaptól a Telenornál. Árat továbbra sem tudunk. A szintén…..
iFagyee 2010.05.17 20:58:01
Kábé egy hete olvastam egy vicces vallomást az EMC tárolástechnikával foglalkozó óriáscég marketing igazgatója, Chuck Hollis blogján "Mit tett a családommal az iPad" címmel. A vezető háza egyébként tele van tech-kütyükkel, sokat tapasztalt családról van tehát szó,…..
Ez az év már csak ilyen, sorra kerülnek ki a prototípusok az Apple főhadiszállásáról, míg legutóbb egy viszonylag közeli kocsma volt a feledékenység színhelye, most úgy elhagyhatta valaki az új iPhone-t, hogy egyenesen Vietnamban kötött ki.Az ottani Taoviet.vn tett közzé…..
Az IDC legújabb statisztikája szerint az iPhone-ok forgalma 132 százalékkal nőtt világszerte 2010 első negyedévében az előző év hasonló időszakához képest Konkrét számokban kifejezve ez 8,8 milliós forgalmat jelent a tavalyi 3,8 milliós után, a piaci részesedés meg 16,1…..
iFagyee 2010.05.09 14:38:11
@mcs: Okostelefon az, amin operációs rendszer van, külső alkalmazások futtatására kihegyezve. Igen, itt bizony a multitask is bejátszik, enélkül még csak félig okostelefon az iPhone. Persze ettől még lehet jó.
Az Opera Software is beszállt a ringbe, ahol Steve Jobs nyugodt szavakkal küldi el a Flash Playert a fenébe, miközben az Adobe leginkább a "baszd meg magad, Apple" üzenettel tudott érdemben visszavágni. Mondjuk ezt stílusosan tette.Phillip Grønvold, az Opera egyik elemzője…..
Pár napja írtuk meg annak a fickónak az esetét, aki békésen sétálgatott kezében egy iPadet rejtő szatyorral, mire odaugrott hozzá valaki, aki olyan erővel tépte ki a kezéből a szatyrot, hogy az ujja menthetetlenül leszakad: a maradványokat orvosi úton kellett eltávolítani.A…..
iFagyee 2010.05.02 18:54:59
@halál megdöglesz kinyirunk: Nem, természetesen a magas, szőke hajú, kék szemű norvég kisebbség képviselője. :D
Jellemzően ők felelősek a súlyos testi sértéssel járó rablásokért, mind az USA-ban, mind itt.
iFagyee 2010.05.03 03:19:53
@Uncle_Jay: Előítélet? Hol itt az előítélet? Ez kérlek szépen utóítélet.
Ahogy annak idején nőtt az iPhone népszerűsége, sorra jelentek meg az iPhone-killerek, és ez a sors vár az iPadre is. Az összes pc-gyártó elő akart rukkolni valami Atomos, Windows 7-es csodával, de míg a Microsoft és a HP rájött, hogy nincs piaca a fejlesztéseiknek, és a hírek…..
Amikor bemutatták az iPadet, mindenki azt hitte, hogy abban valami saját fejlesztésú processzor dolgozhat. Erre abból következtettünk, hogy a csipet nemes egyszerűséggel Apple A4-nek nevezték el. Én például a korábban felvásárolt PA Semi munkásságára gyanakodtam, hiszen mi…..
Egyre több levélre válaszol maga Steve Jobs, a stílus mindig ugyanaz: rövid, lényegre törő, a szentimentalitást nélkülöző, arrogáns.Most egy svájci fickó, a helyi Apple-felhasználókat képviselő Paul Shadwell írt az öregnek, amiben számon kérte őt az iPad európai csúszása…..
Mivel nincsenek eredmények elemeztük kicsit a Kubatov-ügyet:Régóta tudjuk, hogy a szocik nem szoktak választást nyerni, hanem a Fidesz veszíti el nekik. A legutóbb kampányban kifejezetten sok lépést tett ezért: Vizsla, szerver-betörés, „Gyurcsány bemutat”, „Oszt jó…..
Ez az iPad olyan friss, hogy még meleg. Alig három napja kezdték el a forgalmazását, ráadásul a kezemben tartott darabnak története van, hiszen Handrás majdnem 24 órát állt érte sorba. Az elsők közt távozott a 5th Avenue-n található Apple Store-ból, ami előtt addigra már…..
iFagyee 2010.04.05 22:16:03
iFagyee 2010.04.05 22:36:53
@mcs: A többség idióta.

Laptop mellett nincs neki hely a táskámban, meg értelme sincs sok. Helyette viszont nem jó, mert nem helyettesíti. Úgyhogy marad az informatikai analfabéták játékszere.
Gene Munster, a Piper Jaffray elemzője szerint az első 24 órában 600-700 ezer iPad fogyott az Egyesült Államokban. A 20 üzletből 19-ben még volt készleten a táblagépből az első roham után, vagyis az Apple képes volt kiszolgálni a kezdeti lelkesedést.Az elemző szerint a sorok a…..
iFagyee 2010.04.05 17:17:36
@nehogy ide kattints:: Miért is, mert nincs ékezet? Az AAPL az pedig a hivatalos rövidítés a NASDAQ-on.
Inkább kicseréli az egész készüléket, ha úgy találjuk, az idő előrehaladtával erősen inflálódott a beígért tíz óra üzemidő, és inkább cserélnénk az akksit az iPadünkben. Ezt azonban nem lehet, legalábbis nem a szervizekben, az Apple inkább ad egy új készüléket 99…..
Sokat gondolkoztunk azon Ádámmal, hogy ki lehetne méltó jelölt a nemzeti ünnepen, aztán véletlenül a kezünkbe akadt ez a fotó:A képen Petőfi-Horvátné Szendrey Júlia látható. Az elnevezés bizonytalan, mert halálakor Horvát Árpád történész felesége volt, mivel azonban már…..
iFagyee 2010.03.15 13:08:11
Totti Riccardo Salvatore nagy spíler, de hogy már ennyire messze túl jár a fostalicskán is, az egészen beteges rosszviccek földjén, az csak most világosodott meg előttem. Íme tehát a képvicc, ami romba dönti a Fidesz tutira vett sikerét, teljesen átrajzolva a magyar politikai…..
iFagyee 2010.02.19 05:41:15
Az ivászatokról meg a nőzésekről mindenki tudott, de azt Totti leplezte le, hogy Bandi barátunk szteroidokat is nyomott meg kreatint. Igazából már ennyivel is túlbeszéltem ezt a hahotás-ovis stílusú iszonyatot, ki kéne menni Totti lakására, becsöngetni és az arcába kiabálni,…..
Mint korábban már említettük, Zalakarosra mentünk egy négy napos stresszkezelésre és feltöltődésre. Az Appleblog ez idő alatt továbbra is üzemel, napi egy posztot mindenképpen ígérhetünk. Azonban még ennél is sokkal jobb hír, hogy a négy nap valamelyikén egy meglepetéssel…..
Néhányan talán emlékeztek arra, amikor tavaly előtt novemberben megírtuk, hogy Obama Macet használ, így az Apple beverekedi magát a Fehér Ház falai közé.   Na most ez semmi ahhoz képest, hogy facebookos oldaláról kiderült, Orbán Viktor is az almás gépekre esküszik, és ha…..
iFagyee 2010.02.04 16:22:17
@Bummer: És ezt miért jó jel? Az lenne a jó jel, ha nem állandóan a zsi... zseniális Microsoft zsebét tömnék pénzzel.
Könnyed vasárnap délutáni poszt következik, Handrás oldalán találtunk rá ezekre a gyöngyszemekre, amiket a szerdai csinnadratta közben lőttek rólunk a titkos Apple-kémek. Az első képen Handrás épp Csabának magyaráz valamit, aki szemmel láthatóan nagyon igyekszik megosztani a…..
iFagyee 2010.01.31 19:49:51
@Handras: Akkor viszont bátrak vagytok. :)
Mivel az interfészen meg a szuperszexi külsőn kívül engem érdekel a hardver is, az iPad bemutatója óta lesem a különböző híroldalakat, hogy megtudjak valamit az új készülék rejtélyes Apple A4 processzoráról. Ez az első Apple-gyártású csip, amit az a P.A. Semi tervezett, amit…..
Napirend előtt: mostantól MINDEN postban megpróbáljuk elrejteni az iTablet-szót, függetlenül attól, hogy annak van-e bármi köze az adott témához! Látszik, hogy amióta a Greenpeace beszólt az Apple-nek, és a környezetszennyezés gennyedző alvilági urának nevezte azt (nem ezekkel a…..